YAGOOBLE.COM

Een zoekmachine voor Kunstbus

De lexicons Kunstbus en Muziekbus zijn grote verzamelingen artikelen over kunst, muziek, cultuur en design.
(de)selecteer verwante onderwerpen: wouter koolmees drs. w. (wouter) koolmees alexander pechtold 2017 tweede kamerverkiezingen 2017 kabinetsformatie jesse klaver voortouw tweede kamer bij kabinetsformatie formatie sybrand buma pieter heerma halbe zijlstra formatie 2017 herman tjeenk willink kathalijne buitenweg kabinetsformatie - formatie 2017 kabinetsformatie 2017 pvda d66 cda vvd groenlinks sp sgp christenunie pvv d66 en tweede kamerverkiezingen pia dijkstra boris van der ham denk william moorlag stientje van veldhoven pvdd vicky maeijer (pvv) linda voortman (groenlinks) maurice koopman (50plus) ilse bezaan (pvv) rens raemakers jan paternotte corrie van brenk-van barneveld : deselecteer alle suggesties
  Resultaten 1 - 24 van 88 voor - wouter koolmees - in 0.016416072845459 seconden.

Drs. W. (Wouter) Koolmees

Wouter Koolmees (1977) is sinds 17 juni 2010 lid van de Tweede Kamerfractie van D66. Na zijn studie werd hij economisch onderzoeker en daarna ambtenaar op het ministerie van Financiën. Hij was hoofd begrotingsbeleid bij het directoraat-generaal van de Rijksbegroting. ... w. ( wouter - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Kabinetsformatie 2017
De formatie 2017 stond tot nu toe in het teken van vorming van een kabinet van VVD, D66, CDA en GroenLinks. Daartoe werden twee pogingen ondernomen, maar op 12 juni concludeerde informateur Tjeenk Willink dat een geschil over het migratiebeleid een onoverkomelijk probleem opleverde. ... halbe zijlstra mee, alexander pechtold nam wouter - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Jonge Democraten (JD)
Deze politieke jongerenorganisatie is verbonden aan D66 en heeft als doel bij te dragen aan de individuele ontplooiing van alle mensen. ... boris van der ham stefanie van vliet steven van weyenberg wouter - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
D66 en Tweede Kamerverkiezingen 2017
Democraten 66 (D66) had bij de verkiezingen van 15 maart 2017 Alexander Pechtold als lijsttrekker. De titel van het verkiezingsprogramma luidt 'samen sterker - kansen voor iedereen'. ... de tweede kamerleden stientje van veldhoven, pia dijkstra en wouter - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Profiel kandidaten Tweede Kamerverkiezingen 2017
Een profiel van de kandidatenlijsten van een aantal partijen die deelnemen aan de Tweede Kamerverkiezingen 2017. Voor deze analyse is uitgegaan van het zetelaantal dat wordt genoemd in de Peilingwijzer. ... wiersma (vvd) don ceder (christenunie) pieter heerma (cda) wouter - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
D66 en Tweede Kamerverkiezingen 2012
De Politieke Partij Democraten 66 had bij de verkiezingen van 12 september 2012 Alexander Pechtold als lijsttrekker. Het verkiezingsprogramma is getiteld 'En nu vooruit'. Het verkiezingsprogramma is definitief vastgesteld door de leden tijdens het congres van 24 en 25 augustus. ... kandidaten 1 alexander pechtold 2 stientje van veldhoven 3 wouter - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
D66 en Tweede Kamerverkiezingen 2010
D66 behaalde bij de verkiezingen van 9 juni 2010 10 zetels in de Tweede Kamer. Lijsttrekker was Alexander Pechtold. Voor de verkiezingen was D66 met 3 zetels vertegenwoordigd in de Tweede Kamer. Het verkiezingsprogramma was getiteld 'We willen het anders'. ... 6 wassila hachchi 7 stientje van veldhoven-van der meer 8 wouter - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Dr. A.A.G.M. (Ronald) van Raak
Ronald van Raak (1969) is sinds 30 november 2006 lid van de Tweede Kamerfractie van de SP. Hij was daarvoor, sinds 10 juni 2003, Eerste Kamerlid voor de SP. Hij was als docent geschiedenis verbonden aan de Universiteit van Amsterdam en directeur van het wetenschappelijk bureau van de SP. ... 33.689) - diende in 2017 samen met roald van der linde (vvd), wouter - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Gekozenen Tweede Kamerverkiezingen 2017
In onderstaand overzicht staan de Tweede Kamerleden die zijn gekozen bij de verkiezingen op 15 maart 2017. Bij die verkiezingen behaalde de VVD 33 zetels en daarmee zijn zij de grootste partij in de Tweede Kamer. ... a. (alexander) pechtold 02 s. (stientje) van veldhoven 03 w. ( wouter - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Dr. M.M. (Madeleine) van Toorenburg
Madeleine van Toorenburg (1968) is sinds 1 maart 2007 lid van de Tweede Kamerfractie van het CDA. Zij was locatiedirecteur van jeugdinrichting "De Leij" te Vught en woont in Rosmalen. Mevrouw Van Toorenburg is woordvoerster veiligheid en justitie (criminaliteit, drugs, gevangeniswezen) en terrorismebeleid. ... samen met ronald van raak (sp), roald van der linde (vvd), wouter - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           

Wouter Paap

Nederlands componist en muziekjournalist en essayist, geboren Utrecht 7 mei 1908, gestorven Baarn 7 oktober 1981 Wouter Paap studeerde naast zijn schoolopleiding piano bij Hester Wegerif en behaalde in 1926 zijn piano-diploma van de Koninklijke Nederlandsche Toonkunst-Vereeniging. ... wouter - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           

Wouter Vandenabeele

Wouter Vandenabeele (° 1970) Vlaamse violist, arrangeur, componist Hij speelde in tal van groepen maar is vooral bekend als violist bij de folkgroep Ambrozijn, Balbrozijn en als leider, componist, dirigent en violist bij de "wereld-bigband" Olla Vogala, als vaste gastmuzikant bij Laïs en als gast bij Think of One en Jaune Toujours. ... wouter - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           

Wouter Hamel

Nederlands jazz- zanger jazz, pop en zelfs chanson. Met een verbluffende timing, overtuigende interpretatie en een dijk van een stem staat hij relaxt op het podium en heeft de hele zaal in no time in zijn greep. ... wouter - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           

Wouter van Doeveren

Gualtherus (ook Wolther of Wouter) van Doeveren (Philippine 1730 - Leiden 1783) was een Nederlands medicus, hoogleraar en rector magnificus. Hij werd, nog geen 24 jaar oud, hoogleraar te Groningen en later bovendien stads-medicus. ... wouter - (bron: Kunstbus Groningen)

                                                                                                                                           

Wouter van Riessen

Website: Wouter van Riessen schildert, tekent, fotografeert, ensceneert en maakt muziek. Meestal maakt Wouter van Riessen zelfportretten waarin hij zich soms met bekende kinderbeelden als Pinokkio, Kermit de Kikker, Bert en Ernie, maar ook zelfverzonnen cartooneske figuren afbeeldt. ... wouter - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

Drs. W.J. (Wouter) Bos

Uit het bedrijfsleven afkomstige partijleider van de PvdA in de jaren 2002-2010. Werkte na een studie economie en politicologie ruim negen jaar in binnen- en buitenland voor Shell. Werd daarna Tweede Kamerlid en spoedig staatssecretaris van Financiën. ... w.j. ( wouter - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Kabinetsformatie 2012
Het kabinet-Rutte II is het eerste kabinet dat door het 'nieuwe formeren' tot stand is gekomen. De Tweede Kamer had hierbij het initiatief en de Koningin werd uit het formatieproces gehaald. Informateurs Henk Kamp (VVD) en oud-PvdA-leider Wouter Bos werden door de Tweede Kamer benoemd. ... gehaald. informateurs henk kamp (vvd) en oud-pvda-leider wouter - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Tweede Kamerverkiezingen 2003
Op 22 januari 2003 werden er vervroegde Tweede Kamerverkiezingen gehouden. De verkiezingen waren nodig na de val van het kabinet-Balkenende I. De grote winnaar was de PvdA. Met de nieuwe lijsttrekker Wouter Bos boekte de partij 19 zetels winst en kwam op 42 zetels. ... i. de grote winnaar was de pvda. met de nieuwe lijsttrekker wouter - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
PvdA en Tweede Kamerverkiezingen 2006
De PvdA haalde bij de verkiezingen van 22 november 2006 33 zetels in de Tweede Kamer. Lijsttrekker was Wouter Bos. Het verkiezingsprogramma was getiteld 'Samen sterker - werken aan een beter Nederland'. ... november 2006 33 zetels in de tweede kamer. lijsttrekker was wouter - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Partij van de Arbeid (PvdA)
De Partij van de Arbeid (PvdA) is een progressieve, sociaaldemocratische partij. Politiek leider is sinds 9 december 2016 vicepremier Lodewijk Asscher, die Diederik Samsom bij de verkiezing van lijsttrekker versloeg. ... 2010 iedereen telt mee 30 19,6 oppositie, kabinet-rutte i 2006 wouter - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Wisseling politieke leiders bij de PvdA
Het wisselen van politiek leider bij de PvdA ging niet altijd zonder problemen. Per definitie betekent het vertrek van een beeldbepalend politicus onzekerheid. Drees en Den Uyl hadden een zo sterke positie en waren zo beeldbepalend dat hun opvolging direct gevolgen had voor de positie van de PvdA. ... gesteld. in 2010 leek de overdracht van het leiderschap van wouter - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Tweede Kamerverkiezingen 2006
Op 22 november 2006 vonden er Tweede Kamerverkiezingen plaats. De verkiezingen waren aanvankelijk gepland op 15 mei 2007, maar werden vervroegd door de val van het kabinet-Balkenende II. ... de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2006 was de pvda van wouter - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Politiek leider van een partij
Politiek leiders treden naar buiten toe op als het 'boegbeeld' en het aanspreekpunt van hun partij. Binnen hun partij moeten zij zorgen voor politieke eensgezindheid. ... voorbeelden zijn willem drees, joop den uyl en wim kok. ook wouter - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Kabinetsformatie 2003
Het kabinet-Balkenende II, met CDA, VVD en D66 als deelnemende partijen, kwam tot stand nadat een (eerste) poging om een kabinet van CDA en PvdA te formeren, was mislukt. Omdat CDA en VVD samen geen meerderheid hadden en de LPF zichzelf had gediskwalificeerd als regeringspartij werd de voormalige coalitiepartner uit Balkenende I ingeruild door D66. ... en welke mogelijkheid moet worden onderzocht'. pvda-leider wouter - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
 


Als u vragen heeft kunt u deze stellen op
kunstbus@gmail.com.

Pageviews: 9