YAGOOBLE.COM

Een zoekmachine voor Kunstbus

De lexicons Kunstbus en Muziekbus zijn grote verzamelingen artikelen over kunst, muziek, cultuur en design.
(de)selecteer verwante onderwerpen: europees parlement europese unie europese commissie violeta bulc transport beleid vervoer rutte siim kallas tol duitsland schultz van haegen vrij verkeer van personen duitse snelwegen autorijden in europa duitse tolheffing europees hof van justitie europese hof tolheffing cdu spd beleid interne markt tolheffing in duitsland gewone wetgevingsprocedure raadsformatie matthijs van miltenburg (d66) niet met het onderwerp zou moeten bezighouden raad eerste kamercommissie voor infrastructuur, milieu en ruimtelijke ordening (imro) europees agentschap voor de veiligheid van de luchtvaart karla peijs gekwalificeerde meerderheid cabotage europees agentschap voor maritieme veiligheid uitvoerend agentschap voor het trans-europees vervoersnet vervoer vervoersbeleid privatisering meer over trans-europese netwerken aangepaste bas eickhout (gl) parlementaire commissie vervoer en toerisme : deselecteer alle suggesties
  Resultaten 1 - 8 van 8 voor - tolheffing - in 0.00568699836730957 seconden.

Tolheffing in Duitsland

Vanaf 2019 zullen automobilisten op snelwegen in Duitsland tol moeten betalen. Dat geldt ook voor weggebruikers uit andere landen. Het Duitse plan voor het heffen van tol riep de afgelopen jaren in de Europese Unie veel weerstand op. ... tolheffing - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Beleid vervoer
De Europese regelgeving op het terrein van vervoer is er onder andere op gericht om het internationale vervoer binnen de Europese Unie te bevorderen. ... invoering van een eurovignet, standaarden voor elektronische tolheffing - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Hot issues
Bij het vormgeven van de Europese Unie beschikken de lidstaten niet over een voorbeeld dat zij eenvoudigweg kunnen volgen. Successen wisselen zich dan oo … ... goedkoper mobiel bellen en internetten in de eu tolheffing - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Concurrentiebeleid
Open concurrentie (mededinging) is een belangrijke voorwaarde voor een vrije Europese handel en het totstandbrengen van de Europese interne markt. De Europese Unie zorgt voor regels die de concurrentie bevorderen, om zo een goede prijs-kwaliteitverhouding voor de consument te garanderen en technologische innovatie te stimuleren. ... 3 (artikel 116 ) meer informatie achtergrondartikelen tolheffing - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Dr. N. (Neelie) Kroes
Neelie Kroes, dochter van een Rotterdamse vervoersondernemer, was tussen 1971 en 2014 als VVD-politica in vele functies actief. Zij werd in 1971 Tweede Kamerlid en was toen woordvoerster vervoer en onderwijs. ... noord en tweede beneluxtunnel). op termijn moest elektronische tolheffing - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Londen
Londen (Engels: London) ... in het centrum van londen ligt onder de 20km/h. er is een tolheffing - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Parlementaire enquêtes 1851 - heden
De Tweede Kamer, de Eerste Kamer en de Verenigde Vergadering hebben een grondwettelijk recht van enquête. Het recht komt er op neer dat de Kamers een onderzoek kunnen instellen naar een specifiek onderwerp om op die manier de regering te controleren. ... ondervonden van deze werkzaamheden. daarnaast betrok hij de tolheffing - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
J.R.H. (Hanja) Maij-Weggen
CDA-politica van antirevolutionairen huize, die na lid te zijn geweest van het Europees Parlement, minister van Verkeer en Waterstaat in het kabinet-Lubbers III werd. Was verantwoordelijk voor het besluit om de Nederlandse Spoorwegen te privatiseren en een goederenverbinding per spoor (Betuwelijn) van Rotterdam naar Duitsland aan te leggen. ... en om de randstad mogelijkheden voor fysieke of elektronische tolheffing - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
 


Als u vragen heeft kunt u deze stellen op
kunstbus@gmail.com.

Pageviews: 40