YAGOOBLE.COM

Een zoekmachine voor Kunstbus

De lexicons Kunstbus en Muziekbus zijn grote verzamelingen artikelen over kunst, muziek, cultuur en design.
(de)selecteer verwante onderwerpen: melanie schultz van haegen-maas geesteranus europese commissie europese unie europees parlement vrij verkeer van personen europees hof van justitie drs. m.h. (melanie) schultz van haegen-maas geesteranus minister raad van de europese unie gewone wetgevingsprocedure staatssecretaris ministerie rutte lidstaten gekwalificeerde meerderheid comite van permanente vertegenwoordigers eu-landen piet hein donner hof van justitie van de europese unie spd raad kabinet-rutte i henk kamp cdu ministerie van europese investeringsbank transport regionaal beleid beleid interne markt violeta bulc beleid vervoer waterstaat, handel en nijverheid schultz van haegen siim kallas autorijden in europa tolheffing duitse tolheffing duitse snelwegen tol duitsland europese hof : deselecteer alle suggesties
  Resultaten 1 - 24 van 12560 voor - schultz van haegen - in 0.799422025680542 seconden.
Zoekterm van is een van de meest gebruikte woorden! Probeer deze niet te gebruiken!!
We geven maximaal 8000 resultaten op deze zoektermen.

Drs. M.H. (Melanie) Schultz van Haegen-Maas Geesteranus

Melanie Schultz van Haegen (1970) is sinds 14 oktober 2010 minister van Infrastructuur en Milieu. Eerder was zij van 22 juli 2002 tot 22 februari 2007 staatssecretaris van Verkeer en Waterstaat in de kabinetten-Balkenende I, II en III. ... m.h. (melanie) schultz - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Tolheffing in Duitsland
Vanaf 2019 zullen automobilisten op snelwegen in Duitsland tol moeten betalen. Dat geldt ook voor weggebruikers uit andere landen. Het Duitse plan voor het heffen van tol riep de afgelopen jaren in de Europese Unie veel weerstand op. ... en berlijn. reacties uit nederland en duitsland minister schultz - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Raad Vervoer, Telecommunicatie en Energie (TTE)
De raadsformatie Vervoer, Telecommunicatie en Energie bestaat uit de ministers (of staatssecretarissen) van verkeer, energiebeleid, telecommunicatie en/of economische zaken van de lidstaten van de Europese Unie. ... deze raad onder meer vertegenwoordigd worden door: - melanie schultz - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Beleid vervoer
De Europese regelgeving op het terrein van vervoer is er onder andere op gericht om het internationale vervoer binnen de Europese Unie te bevorderen. ... kan in deze raad vertegenwoordigd worden door: - melanie schultz - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           

Ministerie van Infrastructuur en Milieu (IenM)

Het ministerie van Infrastructuur en Milieu (IenM) draagt zorg voor de ruimtelijke indeling, het verkeer en het water- en milieubeheer van ons land. Sinds mei 2015 is het ministerie ook belast met nucleaire veiligheid en stralingsbescherming. ... stralingsbescherming. de huidige minister van ienm is melanie schultz - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Wanneer moet je een komma gebruiken?
Er zijn geen vaste regels te geven voor het gebruik van komma's. Wanneer op welke plaats komma's gebruikt moeten worden, hangt af van het zinsverband. Er zijn echter wel enkele algemene uitgangspunten. ... (meer voorbeelden vindt u hier.) voor en na een bijstelling: ' schultz - (bron: Genootschap Onze Taal)

                                                                                                                                           
Tweede Kamerverkiezingen 2003
Op 22 januari 2003 werden er vervroegde Tweede Kamerverkiezingen gehouden. De verkiezingen waren nodig na de val van het kabinet-Balkenende I. De grote winnaar was de PvdA. Met de nieuwe lijsttrekker Wouter Bos boekte de partij 19 zetels winst en kwam op 42 zetels. ... omtzigt (juni 2003) cda 51 jan boelhouwer pvda 7 melanie schultz - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Minister
Ministers zijn politiek verantwoordelijk voor een bepaald beleidsterrein. Met uitzondering van ministers zonder portefeuille geven zij politieke leiding aan een departement. Daarbij kunnen zij terzijde worden gestaan door staatssecretarissen. ... schippers, e.i. (edith) volksgezondheid, welzijn en sport schultz - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Prof.Mr. J.P.H. (Piet Hein) Donner
Piet Hein Donner (1948) is sinds 1 februari 2012 vicepresident van de Raad van State. Hij was van 14 oktober 2010 tot 16 december 2011 minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Van 22 juli 2002 tot 21 september 2006 was hij minister van Justitie en van 22 februari 2007 tot 14 oktober 2010 minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. ... werd namens het rijk medegetekend door minister schultz - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
H.G.J. (Henk) Kamp
Henk Kamp (1952) is sinds 5 november 2012 minister van Economische Zaken in het kabinet-Rutte II. Hij was eerder in 2002-2003 minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer, in 2002-2007 minister van Defensie en in 2010-2012 minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. ... op land en zee bij. - stelde in 2014 samen met minister schultz - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Kabinet-Balkenende III (2006-2007)
Het kabinet-Balkenende III van CDA en VVD werd gevormd, nadat op 29 juni 2006 de D66-Tweede Kamerfractie het vertrouwen in uit het kabinet-Balkenende II had opgezegd en de D66-ministers zich daaruit hadden terugtrokken. ... minister: drs. k.m.h. peijs (cda) staatssecretaris: drs. m.h. schultz - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Drs. E.M.J. (Lilianne) Ploumen
Drs. Lilianne Ploumen (1962) is sinds 5 november 2012 minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking in het kabinet-Rutte II en is sinds 23 maart 2017 lid van de PvdA-fractie in de Tweede Kamer. ... naar mexico en cuba en bezocht samen met minister schultz - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Kabinet-Balkenende II (2003-2006)
Het kabinet-Balkenende II, met CDA, VVD en D66 als deelnemende partijen, kwam tot stand nadat een (eerste) poging om een kabinet van CDA en PvdA te formeren, was mislukt. Omdat CDA en VVD samen geen meerderheid hadden en de LPF zichzelf had gediskwalificeerd als regeringspartij werd de voormalige coalitiepartner uit Balkenende I ingeruild door D66. ... minister: drs. k.m.h. peijs (cda) staatssecretaris: drs. m.h. schultz - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Kabinet-Rutte II (2012 - )
Dit kabinet werd door VVD en PvdA gevormd na de verkiezingen van 12 september 2012. Het kabinet bestaat uit 7 ministers van de VVD en 6 ministers van d … ... (vvd) infrastructuur en milieu minister: drs. m.h. schultz - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Kabinet-Rutte I (2010-2012)
De kabinetsformatie van 2010 leidde tot samenwerking van VVD, CDA en PVV in het minderheidskabinet-Rutte I. Naast een regeerakkoord werd er een gedoogakkoord gesloten met de PVV. De grote interne verdeeldheid van het CDA over een toekomstige samenwerking met de PVV was bepalend voor het gezicht van de formatie en in eerste instantie zetten de christendemocraten zich in voor een samenwerking tussen de VVD, PvdA D66 en GroenLinks. ... hillen (cda) infrastructuur en milieu minister: drs. m.h. schultz - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Dr. G. (Gerrit) Zalm
Met twaalf jaar de langstzittende minister van Financiën. Kwam uit een eenvoudig milieu (zijn vader was kolenboer); hardwerkend en wars van dikdoenerij. Doorliep na een studie economie een ambtelijke loopbaan en werd gezaghebbend directeur van het Planbureau. ... ( 30.096) - bracht in 2006 samen met staatssecretaris schultz - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Kabinet-Balkenende I (2002-2003)
De Tweede Kamerverkiezingen van 2002 lieten een grote winst zien voor nieuwkomer LPF en verlies voor de deelnemers aan Paars (PvdA, VVD, D66). CDA, LPF en VVD stuurden aan op vorming van een kabinet en slaagden daarin. ... minister: r.h. de boer (lpf) staatssecretaris: drs. m.h. schultz - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           

Jacob Schultz

Jacob Schultz(e), zie Jacob d.J. ... schultz - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           
Michael Praetorius
eigenlijk Michael Schultheiss of Schultz(e), geboren 15 februari 1571 in Creuzburg a.d. Werra, gestorven 15 februari 1624 Wolfenbüttel, Duits componist en musicoloog Terpsichore - Spagnoletta, Bourree - Praetorius Michael Praetorius, zoon van een lutheraans dominee, begon in 1585 een studie filosofie en theologie aan de universiteit in Frankfurt a. ... praetorius eigenlijk michael schultheiss of schultz - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           
Jacob Praetorius
Jacob Praetorius d.J., de Jongere, eigenlijk J. Schultz(e), geen familie van Michael Praetorius, geboren 8 februari 1586 in Hamburg, gestorven 21/22 oktober 1651, Duitse organist en componist De Duitse componist en organist Jacob(Jacobus, Jakob) Praetorius, stamde uit een beroemde organistenfamilie. ... praetorius jacob praetorius d.j., de jongere, eigenlijk j. schultz - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           
Praetorius
Verwijspagina Jacob Praetorius d.J., de Jongere, eigenlijk J. Schultz(e), geen familie van Michael Praetorius, geboren 8 februari 1586 in Hamburg, gestorven 21/22 oktober 1651, Duitse organist en componist. ... verwijspagina jacob praetorius d.j., de jongere, eigenlijk j. schultz - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           
Herman Miller
Amerikaanse meubelfabrikant, opgericht in 1923 in Zeeland, Michigan. ' A business is rightly judged by its product and service, but it must also face scrutiny and judgment as to its humanity' - D. ... eames, isamu noguchi, alexander girard, harry bertoia, richard schultz - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Armando
Armando ( 1929) Armando is beeldend kunstenaar, dichter, schrijver, violist, film-, televisie- en theatermaker. Armando beschouwt al zijn werk samen het liefst als Gesamtkunstwerk. ... in het berlijnse kupferstichkabinett en in galerie michael schultz - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
classicistisch
De klassieke kunst heeft een onuitwisbaar stempel op de kunstgeschiedenis gedrukt. Herlevingen vonden plaats tijdens renaissance, barok, rococo en later classicisme, ook wel neoclassicisme genoemd. ... en in duitsland met vertegenwoordigers als p. ernst en w. von schultz - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
 


Als u vragen heeft kunt u deze stellen op
kunstbus@gmail.com.

Pageviews: 1