YAGOOBLE.COM

Een zoekmachine uit Noordbroek

Geen cookies, geen trackers, geen reclame, alleen serieuze websites.

Suggesties:
(de)selecteer verwante onderwerpen: design kunst middelnederlands oudhoogduits literair oudengels muziek latijn oudsaksisch kabinet-balkenende iv grieks gotisch tweede kamer pvda eerste kamer groenlinks engels oudnoors oudfries sp cda d66 biografisch archief wouter bos rekken sgp pvdd parlementaire ondervraging taal cultuur vvd mark rutte emile roemer rita verdonk christenunie pvv pim fortuyn raad van state jan marijnissen femke halsema : deselecteer alle suggesties
  Resultaten 1 - 24 van 2536 voor - ronald van raak - in 0.246494770050049 seconden.
Zoekterm van is een van de meest gebruikte woorden! Probeer deze niet te gebruiken!!

Dr. A.A.G.M. (Ronald) van Raak

Ronald van Raak (1969) is sinds 30 november 2006 lid van de Tweede Kamerfractie van de SP. Hij was daarvoor, sinds 10 juni 2003, Eerste Kamerlid voor de SP. Hij was als docent geschiedenis verbonden aan de Universiteit van Amsterdam en directeur van het wetenschappelijk bureau van de SP. - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Profiel kandidaten Tweede Kamerverkiezingen 2017
Een profiel van de kandidatenlijsten van een aantal partijen die deelnemen aan de Tweede Kamerverkiezingen 2017. Voor deze analyse is uitgegaan van het zetelaantal dat wordt genoemd in de Peilingwijzer. ... ) klaas dijkhoff (vvd) madeleine van toorenburg (cda) letteren sandra beckerman (sp) roelof bisschop (sgp) geesteswetenschappen ronald van raak (sp) sociale wetenschappen bart snels (groenlinks) filosofie kathalijne buitenweg (groenlinks) wiskunde en natuurweten - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Tweede Kamerfractie Socialistische Partij (SP)
De fractie van de SP telt sinds de verkiezingen van 9 juni 2010 vijftien leden. Dat aantal bleef na de verkiezingen van 12 september 2012 ongewijzigd. Na de verkiezingen van 22 november 2006 waren dat er 25. ... secretaris van de fractie is ronald van raak. - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Tijdelijke commissie Evaluatie Wet parlementaire enquête (Tweede Kamer) (TCEWPE)
Deze Tweede Kamercommissie voerde twee opdrachten uit: ... voorzitter van de commissie was ronald van raak. - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Tweede Kamerverkiezingen 2006
Op 22 november 2006 vonden er Tweede Kamerverkiezingen plaats. De verkiezingen waren aanvankelijk gepland op 15 mei 2007, maar werden vervroegd door de val van het kabinet-Balkenende II. ... ndelijk tot kamerlid werden gekozen, waren: kandidaat partij positie kandidatenlijst jan schinkelshoek cda 11 ton heerts pvda 5 ronald van raak sp 7 rita verdonk vvd 2 fleur agema pvv 2 mariko peters groenlinks 4 joel voordewind christenunie 4 alexander pechtold - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Drs. W. (Wouter) Koolmees
Wouter Koolmees (1977) is sinds 17 juni 2010 lid van de Tweede Kamerfractie van D66. Na zijn studie werd hij economisch onderzoeker en daarna ambtenaar op het ministerie van Financiën. Hij was hoofd begrotingsbeleid bij het directoraat-generaal van de Rijksbegroting. ... i 2010 activiteiten als parlementarier - tot 2017 hield hij zich ook bezig met het woningmarktbeleid - diende in 2017 samen met ronald van raak (sp), roald van der linde (vvd), roos vermeij (pvda), madeleine van toorenburg (cda) en ronald van vliet een initiatie - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           

Dr. M.M. (Madeleine) van Toorenburg

Madeleine van Toorenburg (1968) is sinds 1 maart 2007 lid van de Tweede Kamerfractie van het CDA. Zij was locatiedirecteur van jeugdinrichting "De Leij" te Vught en woont in Rosmalen. Mevrouw Van Toorenburg is woordvoerster veiligheid en justitie (criminaliteit, drugs, gevangeniswezen) en terrorismebeleid. ... - bracht in 2016 een initiatiefnota uit over steun aan slachtoffers van internetoplichting ( 34.615) - diende in 2017 samen met ronald van raak (sp), roald van der linde (vvd), wouter koolmees (d66), roos vermeij (pvda) en ronald van vliet een initiatiefwetsvoor - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
A. (André) Bosman
André Bosman (1965) is sinds 17 juni 2010 lid van de Tweede Kamerfractie van de VVD. Hij was vlieginstructeur bij de Koninklijke Luchtmacht en was eerder vluchtcommandant en squadronvlieger. Hij werkte onder meer als liason officier op het hoofdkwartier van ISAF in Kaboel. ... ( 33.325) - bracht in 2013 samen met ronald van raak (sp) een initiatiefnota uit over het nederlandse gemenebest: het koninkrijk der nederlanden van de toekomst. - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
SP en Tweede Kamerverkiezingen 2012
De Socialistische Partij had bij de verkiezingen van 12 september 2012 Emile Roemer als lijsttrekker. Het verkiezingsprogramma is getiteld 'Nieuw vertrouwen'. ... 0,8 procent van het bnp letterlijke tekst sp-verkiezingsprogramma 2012 (pdf) kandidaten 2012 1 emile roemer 2 renske leijten 3 ronald van raak 4 harry van bommel 5 jan de wit 6 sadet karabulut 7 sharon gesthuizen 8 jasper van dijk 9 paul ulenbelt 10 henk van ge - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Aprilbeweging (1853)
De Aprilbeweging van 1853 was een periode van ophef onder conservatieve protestanten uit met name de Nederlandse Hervormde Kerk. Deze protestbeweging ontstond naar aanleiding van het herstel van de bisschoppelijke hiërarchie in Nederland. ... -ronald van raak, 'de aprilbeweging van 1853', historische nieuwsblad 2 (2003). - (bron: Historiek)
                                                                                                                                           
Dr. A. (Arjan) Vliegenthart
Arjan Vliegenthart (1978) is sinds 18 juni 2014 wethouder van Amsterdam. Hij was van 12 juni 2007 tot 2 juli 2014 Eerste Kamerlid voor de SP. De heer Vliegenthart was in 2009-2014 directeur van het wetenschappelijk bureau van de SP en redacteur van 'Spanning', het tijdschrift van het wetenschappelijk bureau van de SP. ... de andere kant van het binnenhof: toen, nu straks" (red., met ronald van raak, 2011) - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Mr. H. (Manon) Fokke
Manon Fokke (1976) was van 20 september 2012 tot 23 maart 2017 lid van de Tweede Kamer voor de PvdA, onderbroken door haar zwangerschapsverlof van 22 september 2015 tot 12 januari 2016. Mevrouw Fokke was fractievoorzitter van de PvdA in de gemeenteraad van Maastricht en griffier van de Universiteitsraad. ... door harm brouwer activiteiten als parlementarier - nam in 2013 de medeverdediging over van pierre heijnen van een in 2012 door ronald van raak (sp) ingediend initiatiefwetsvoorstel over bescherming van klokkenluiders (wet huis voor klokkenluiders). - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
SP en Eerste Kamerverkiezingen 2003
De SP haalde bij de Eerste Kamerverkiezingen van 26 mei 2003 4 zetels in de Eerste Kamer. Lijsttrekker was Tiny Kox. De SP had voor de verkiezingen 2 zetels in de Eerste Kamer. ... kandidaten 1 tiny kox 2 anja meulenbelt 3 ronald van raak 4 tineke slagter-roukema 5 ewout irrgang 6 sjaak miltenburg 7 bob ruers meer over sp eerste kamerverkiezingen 2003 - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
SP en Tweede Kamerverkiezingen 2010
De SP haalde bij de verkiezingen op 9 juni 2010 15 zetels in de Tweede Kamer. Lijsttrekker was de nieuwe politiek leider Emile Roemer. Tussentijds waren de partijleiders Agnes Kant en Jan Marijnissen teruggetreden. ... tterlijke tekst sp-verkiezingsprogramma 2010 (pdf) kandidaten 1 emile roemer 2 harry van bommel 3 jan de wit 4 renske leijten 5 ronald van raak 6 ewout irrgang 7 sadet karabulut 8 paul ulenbelt 9 jasper van dijk 10 sharon gesthuizen 11 henk van gerven 12 manja s - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
E. (Esther) Ouwehand
Esther Ouwehand (1976) is sinds 30 november 2006 lid van de Tweede Kamerfractie van de Partij voor de Dieren. Van 17 november 2015 tot 18 oktober 2016 werd zij vanwege ziekte tijdelijk vervangen door Frank Wassenberg. ... matie over de kosten van organisatie van de olympische spelen in 2028, werd verworpen - mede-ondertekenaar van een in 2012 door ronald van raak (sp) ingediend initiatiefwetsvoorstel over bescherming van klokkenluiders (wet huis voor klokkenluiders). - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
SP en Tweede Kamerverkiezingen 2006
De SP haalde bij de verkiezingen van 22 november 2006 25 zetels in de Tweede Kamer. Lijsttrekker was Jan Marijnissen. Het verkiezingsprogramma was getiteld 'Een beter Nederland, voor hetzelfde geld'. De SP had voor de verkiezingen 8 zetels in de Tweede Kamer. ... programma (pdf) kandidaten 1 jan marijnissen 2 agnes kant 3 harry van bommel 4 jan de wit 5 krista van velzen 6 ewout irrgang 7 ronald van raak 8 emile roemer 9 renske leijten 10 paul ulenbelt 11 ron abel 12 sharon gesthuizen 13 jasper van dijk 14 sadet karabulu - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Gekozenen Tweede Kamerverkiezingen 2017
In onderstaand overzicht staan de Tweede Kamerleden die zijn gekozen bij de verkiezingen op 15 maart 2017. Bij die verkiezingen behaalde de VVD 33 zetels en daarmee zijn zij de grootste partij in de Tweede Kamer. ... (ronald) van raak 05 s. - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           

Recht van initiatief

Tweede Kamerleden hebben het recht om zelf een voorstel voor een wet aan de Tweede Kamer aan te bieden: het recht van initiatief. Een dergelijk voorstel wordt op vrijwel dezelfde wijze behandeld als wetsvoorstellen die door de regering worden ingediend. ... t initiatiefvoorstel-wessel-tuinstra/kohnstamm over euthanasie opmerkelijke recent aangenomen initiatiefwetten zijn die van van raak (sp) over het huis voor klokkenluiders en van de leden fokke, schouw en voortman over het raadgevend referendum. - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           

Ronald Zuurmond

Ronald Zuurmond (Den Haag, 1964) Woont en werkt in Tilburg Ronald Zuurmond werkt sinds 1992 aan een gestaag groeiend oeuvre van schilderijen. ' Ik schilder totdat ik mij herinner, en dan begint het werk. - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK)

Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) heeft zorg voor het goed functioneren van het openbaar bestuur van ons land. De hoofdtaken zijn het bevorderen van de democratische rechtstaat, slagvaardig bestuur, zorg voor betaalbare woningen en een goede leefomgeving. ... de huidige minister van bzk is ronald plasterk (pvda). - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           

Ronald B. Kitaj

Ronald B. ... kitaj (1932-2007) was een amerikaans schilder en graficus die een groot deel van zijn leven in londen werkte waar hij spraakmakend en leidinggevend was in de britse pop-art beweging van de jaren zestig. - (bron: Cultureel Woordenboek)

                                                                                                                                           

laagspanning - (spanning van ten hoogste 1000 volt)

laagspanning (vert. van Duits Niederspannung)<#>hoogspanning, laagspanning Zelfs de puristen keuren deze woorden goed, aangezien het nieuwe begrippen zijn, waarvan de betekenis niet overeenkomt met die van de gescheiden vorm: zo is hoogspanning een ‘elektrische spanning van meer dan 300 volt’ (Koenen). ... onverschillig voorbijzien, koppelen maar raak naar duitsch model en ontmoeten zij daarbij een buigings- e of ook de en van het stoffelijke adjectief, dan stompen zij die weg - (bron: Etymologiebank)

                                                                                                                                           

Ronald Giphart

Geboren: 17 december 1965 Dordrecht, 1965 - 1985 Ronald Edgar Giphart werd geboren in Dordrecht, in de Bankastraat. Na hem volgden nog twee zusjes. Het gezin was humanistisch en links georiënteerd. ... zij heeft zich altijd ingezet voor vrouwen en de belangen van vrouwen in de samenleving. - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Ronald Brautigam

Ronald Brautigam

Nederlandse pianist, geboren in 1954 te Amsterdam. Hij is momenteel Nederlands productiefste pianist, alleen al zijn discografie omvat de complete solowerken voor piano van Joseph Haydn, Ludwig van Beethoven en Wolfgang Amadeus Mozart. - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           
 


Als u vragen heeft kunt u deze stellen op kunstbus@gmail.com.

Pageviews: 139