YAGOOBLE.COM

Een zoekmachine uit Noordbroek

Geen cookies, geen trackers, geen reclame, alleen serieuze websites.

Suggesties:
(de)selecteer verwante onderwerpen: kabinet-balkenende iv pvda vvd tiny kox joop atsma martin van rooijen plasterk eerste kamer kabinet-balkenende ii niko koffeman nico schrijver niek jan van kesteren loek hermans tineke strik eerste kamerverkiezingen van 2003 eerste kamerverkiezingen van 1999 vno-ncw kabinet-den uyl ria oomen-ruiten provinciale staten grondwetswijziging hans-martin don kabinet-kok ii overzicht kansrijke kandidaten ruud vreeman provinciale statenverkiezingen 2015 arda gerkens annemarie jorritsma kabinet-rutte i roel kuiper thom de graaf alexander rinnooy kan marjolein faber eerste kamerverkiezingen eerste kamerverkiezingen in 2011 elco brinkman eerste kamerverkiezingen van 2011 jannette beuving verkiezingen 1983 - 2015 henriette prast : deselecteer alle suggesties
  Resultaten 1 - 24 van 261 voor - ronald sorensen - in 0.0430810451507568 seconden.
Eerste Kamerverkiezingen 2015
Op dinsdag 26 mei 2015 kozen de leden van Provinciale Staten een nieuwe Eerste Kamer. De Statenleden waren op hun beurt op woensdag 18 maart 2015 jl. direct door alle kiesgerechtigde Nederlanders gekozen. ... ronald sorensen niet terug. - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
PVV en Eerste Kamerverkiezingen 2011
De PVV haalde bij de Eerste Kamerverkiezingen van 23 mei 2011 10 zetels in de Eerste Kamer. Lijsttrekker was Machiel de Graaf. Voor de verkiezingen was de PVV nog niet vertegenwoordigd in de Eerste Kamer. ... af 11.403 mariette frijters-klijnen 3.568 kandidaten 1 machiel de graaf 2 reinette klever 3 marcel de graaff 4 gom van strien 5 ronald sorensen 6 tobias reynaers 7 gabrielle popken 8 marjolein faber-van de klashorst 9 mariette frijters-klijnen 10 peter van dijk - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           

Ronald Zuurmond

Ronald Zuurmond (Den Haag, 1964) Woont en werkt in Tilburg Ronald Zuurmond werkt sinds 1992 aan een gestaag groeiend oeuvre van schilderijen. ' Ik schilder totdat ik mij herinner, en dan begint het werk. - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

Ronald B. Kitaj

Ronald B. - (bron: Cultureel Woordenboek)

                                                                                                                                           

Ronald Giphart

Geboren: 17 december 1965 Dordrecht, 1965 - 1985 Ronald Edgar Giphart werd geboren in Dordrecht, in de Bankastraat. Na hem volgden nog twee zusjes. Het gezin was humanistisch en links georiënteerd. - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Ronald Brautigam

Ronald Brautigam

Nederlandse pianist, geboren in 1954 te Amsterdam. Hij is momenteel Nederlands productiefste pianist, alleen al zijn discografie omvat de complete solowerken voor piano van Joseph Haydn, Ludwig van Beethoven en Wolfgang Amadeus Mozart. - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           

Ronald Ophuis

1968 Geboren in Hengelo (Ov), Nederland Woont en werkt in Amsterdam, Nederland " Ik streef ernaar om schilderijen te maken waarvan de gevoelswaarde zo nauw mogelijk aansluit bij ervaringen als angst, eenzaamheid en de dood. - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

Ronald Westerhuis

Geboren in 1972 te Tiel. Woont en werkt in Zwolle. Website: sculptuur gaat door waar de natuur ophoudt' Met mijn werk probeer ik het materiaal waar ik eigenlijk exclusief mee werk, zijnde roestvrij staal dichter bij het publiek te krijgen door de andere schoonheid te laten zien i. - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

Ronald B. Kitaj

geboren: 1932 Cleveland Ohio Amerikaans schilder, werd beroemd als Brits Poptical-art kunstenaar alhoewel hij dit etiket zelf afwees en stelde dat zijn thema's meer aan filosofie, literatuur en politiek zijn ontleend dan aan de populaire cultuur. - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

Dr. R.H.A. (Ronald) Plasterk

Ronald Plasterk (1957) is sinds 5 november 2012 minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en sinds 27 januari 2017 tevens minister van Wonen en Rijksdienst in het kabinet-Rutte II. Plasterk was van 22 februari 2007 tot 23 februari 2010 minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap in het kabinet-Balkenende IV. - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           

Mr. R.J.M. (Ronald) van den Tweel

Ronald van den Tweel (1964) maakt sinds juni 2015 als staatsraad deel uit van de afdeling advisering van de Raad van State. Hij was advocaat bij advocatenkantoor Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn in Den Haag en is specialist op het gebied van Europees recht. - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           

Dr. A.A.G.M. (Ronald) van Raak

Ronald van Raak (1969) is sinds 30 november 2006 lid van de Tweede Kamerfractie van de SP. Hij was daarvoor, sinds 10 juni 2003, Eerste Kamerlid voor de SP. Hij was als docent geschiedenis verbonden aan de Universiteit van Amsterdam en directeur van het wetenschappelijk bureau van de SP. - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           

Ronald Giphart

(1965) Schrijver. - (bron: Cultureel Woordenboek)

                                                                                                                                           

Ronald Brautigam

(1954) Nederlandse pianist. - (bron: Cultureel Woordenboek)

                                                                                                                                           
PvdA en Tweede Kamerverkiezingen 2010
De PvdA haalde bij de verkiezingen van 9 juni 2010 30 zetels in de Tweede Kamer. Voor de verkiezingen maakte partijleider Wouter Bos zijn afscheid uit de politiek bekend. Lijsttrekker was Job Cohen. Voor de verkiezingen had de partij 30 zetels in de Tweede Kamer. ... hieraan voldeden: kandidaat stemmen job cohen 1.510.203 nebahat albayrak 129.005 ronald plasterk 32.296 jetta klijnsma 20.050 verkiezingsprogramma 2010 de pvda ging de verkiezingen in met het programma 'iedereen tel - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Tolkien
Tolkien
John Ronald Reuel Tolkien J.R.R. Tolkien, 1916 Engels schrijver, geboren 3 januari 1892 in Bloemfontein, Zuid-Afrika (toen Oranje-vrijstaat), overleden 2 september 1973 te Bournemouth, Engeland. - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

Het Star Wars-programma van Ronald Reagan (1983)

Op 23 maart 1983 lanceerde de Amerikaanse president Ronald Reagan (1911-2004) het Star Wars-programma. Officieel heette dit project het Strategic Defense Initiative (SDI). - (bron: Historiek)
                                                                                                                                           

Ronald Reagan, vooral een simpele Amerikaanse populist

Toen Ronald Reagan in 1980 aantrad als president, meenden velen dat een nieuw tijdperk was aangebroken. En nog steeds wordt hij door rechts en links beschouwd als een game changing president. - (bron: Historiek)
                                                                                                                                           
Onjuist/onvolledig informeren Tweede Kamer
Het onjuist informeren van de Tweede Kamer wordt als een 'politieke doodzonde' gezien. Toch betekende dat slechts zelden dat een bewindspersoon om die reden moest aftreden. Vraag is soms of de bewindspersoon schuld had aan die onjuiste informatie en of er geen 'verzachtende omstandigheden' waren. ... opstelten 2015 het bedrag bij een in 2001 door fred teeven als officier van justitie gesloten deal met een crimineel afgetreden ronald plasterk 2014 de betrokken­heid van nederlandse inlichtingen­diensten bij verzameling metadata van telefoon­gesprekken motie va - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK)
Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) heeft zorg voor het goed functioneren van het openbaar bestuur van ons land. De hoofdtaken zijn het bevorderen van de democratische rechtstaat, slagvaardig bestuur, zorg voor betaalbare woningen en een goede leefomgeving. ... de huidige minister van bzk is ronald plasterk (pvda). - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Raad Werkgelegenheid, Sociaal Beleid, Volksgezondheid en Consumentenzaken (EPSCO)
De raadsformatie Werkgelegenheid, Sociaal Beleid, Volksgezondheid en Consumentenzaken bestaat uit de ministers (of staatssecretarissen) van sociale zaken, werkgelegenheid, volksgezondheid en/of consumentenzaken van de lidstaten van de Europese Unie. ... (pvda), minister van sociale zaken en werkgelegenheid - edith schippers (vvd), minister van volksgezondheid, welzijn en sport - ronald plasterk (pvda), minister van binnenlandse zaken en koninkrijksrelaties - henk kamp (vvd), minister van economische zaken - een - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Profiel kandidaten Tweede Kamerverkiezingen 2017
Een profiel van de kandidatenlijsten van een aantal partijen die deelnemen aan de Tweede Kamerverkiezingen 2017. Voor deze analyse is uitgegaan van het zetelaantal dat wordt genoemd in de Peilingwijzer. ... ) klaas dijkhoff (vvd) madeleine van toorenburg (cda) letteren sandra beckerman (sp) roelof bisschop (sgp) geesteswetenschappen ronald van raak (sp) sociale wetenschappen bart snels (groenlinks) filosofie kathalijne buitenweg (groenlinks) wiskunde en natuurweten - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Schengen- en visabeleid
Het Verdrag van Schengen regelt het vrije verkeer van personen tussen 26 deelnemende landen in Europa. Tussen deze landen zijn de controles aan de binnengrenzen verdwenen, waardoor burgers vrij kunnen reizen. ... vertegenwoordigers voor nederland in deze raad zijn: - stef blok (vvd), minister van veiligheid en justitie - ronald plasterk (pvda), minister van binnenlandse zaken - klaas dijkhoff (vvd), staatssecretaris van veiligheid en justitie voor het e - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Bestuurlijke vernieuwing
Bestuurlijke vernieuwingen zijn het aanbrengen van wijzigingen in de organisatiestructuur van de (rijks-)overheid zodat die beter, efficiënter en krachtdadiger kan optreden. Bestuurlijke vernieuwingen worden vaak in een adem genoemd met staatkundige en/of staatsrechtelijke vernieuwingen, die niet alleen een efficiëntere overheid tot doel hebben maar die ook de democratie beter willen verankeren. ... ministert ronald plasterk van bzk stelde op 27 januari 2017 de staatscommissie parlementair stelsel in. - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
 


Als u vragen heeft kunt u deze stellen op kunstbus@gmail.com.

Pageviews: 135