YAGOOBLE.COM

Een zoekmachine voor Kunstbus

De lexicons Kunstbus en Muziekbus zijn grote verzamelingen artikelen over kunst, muziek, cultuur en design.
(de)selecteer verwante onderwerpen: piratenpartij europese verkiezingen van 2009 ppnl groenlinks marianne thieme mark rutte artikel 1 cda kees van der staaij vvd sgp ancilla van de leest alexander pechtold jolande sap sp emile roemer pvda ria beckers partij voor de dieren sybrand van haersma buma vrouwen in de politiek d66 pvdd lijsttrekker marga klompe mens en spirit/basisinkomen partij/v-r kvp sylvana simons ppr christenunie mohamed rabbae femke halsema rita verdonk ina brouwer 50plus wouter bos bas van der vlies tweede kamerverkiezingen 2010 jan peter balkenende trots op nederland : deselecteer alle suggesties
  Resultaten 1 - 9 van 9 voor - piratenpartij - in 0.0042719841003418 seconden.

Piratenpartij (PPNL)

De Piratenpartij is een partij die zich richt op privacybescherming. De partij is opgericht naar een Zweeds voorbeeld. De Zweedse Piratpartiet werd in 200 … ... piratenpartij - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Vrouwelijke lijsttrekkers
In 1977 werd Ria Beckers de eerste vrouwelijke lijsttrekker in Nederland voor de PPR. Al eerder in 1952, 1963 en 1967 was Marga Klompé lijstaanvoerder van de KVP, maar zij was dit slechts in enkele provincies. ... ), sylvana simons ( artikel 1 ) en ancilla van de leest ( piratenpartij - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Tweede Kamerverkiezingen 2010
Op 9 juni 2010 vonden er Tweede Kamerverkiezingen plaats. Deze waren nodig na de val van het kabinet-Balkenende IV. Op 20 februari 2010 kwam er met de Uruzgan-crisis een einde aan deze Christelijk-sociale coalitie. ... 1,3 2 2 trots/verdonk 52.937 0,6 0 mens en spirit 26.196 0,3 0 piratenpartij - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Tweede Kamerverkiezingen 2012
Op 12 september 2012 waren er vervroegde Tweede Kamerverkiezingen. Deze waren nodig na de val van het kabinet-Rutte op 23 april 2012. Bij de verkiezingen kon worden gestemd op kandidaten van 21 partijen, waaronder elf nieuwkomers. ... voor de dieren 182.162 1.93% 2 2 -/+ 50plus 177.631 1.88% 2 +2 piratenpartij - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Lijsttrekker van een partij
Een lijsttrekker is de nummer één op de kandidatenlijst van een politieke partij voor de verkiezingen. In de aanloop naar Tweede Kamerverkiezingen berust het politiek leiderschap bij de lijsttrekker van een partij. ... ), sylvana simons ( artikel 1 ) en ancilla van de leest ( piratenpartij - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Vrouwen in de politiek
In 1918 werd voor het eerst een vrouw gekozen als lid van de Tweede Kamer. Twee jaar later trad voor het eerst een vrouw in de Eerste Kamer aan. Pas vanaf de grondwetswijziging van 1922 konden vrouwen voor het eerst gebruik maken van actief kiesrecht. ... ), sylvana simons ( artikel 1 ) en ancilla van de leest ( piratenpartij - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Tweede Kamerverkiezingen 2017
Op 15 maart 2017 waren er Tweede Kamerverkiezingen. Het ging om een reguliere verkiezing, maar tevens lagen drie grondwetsvoorstellen voor, die in eerste lezing waren aanvaard door beide Kamers. Dat betrof het voorstel over invoering van een correctief referendum, het uit de Grondwet halen van de burgemeestersbenoeming en een voorstel over de staatkundige positie van Caribisch Nederland. ... forum voor democratie 187.162 1,8 2 0 +2 vnl 38.209 0,4 - - - piratenpartij - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
A.T. (Ancilla) van de Leest
Ancilla van de Leest (1985) was bij de Tweede Kamerverkiezingen 2017 lijsttrekker van de Piratenpartij Nederland. Zij werkte onder meer als fotomodel, actrice, presentatrice en columniste en is privacy-activiste. ... was bij de tweede kamerverkiezingen 2017 lijsttrekker van de piratenpartij - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Groenen/Europese Vrije Alliantie (Groenen/EVA)
In De Groenen/Europese Vrije Alliantie (EVA) werken sinds 1999 Groenen en regionale groeperingen ('vertegenwoordigers van stateloze naties') uit verschillende Europese landen met elkaar samen. GroenLinks is aangesloten bij de Groenen/EVA, net als de Fryske Nasjonale Partij (FNP). ... verbond 90/de groenen - piratenpartei deutschland (piraten) - piratenpartij - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
 


Als u vragen heeft kunt u deze stellen op
kunstbus@gmail.com.

Pageviews: 10