YAGOOBLE.COM

Een zoekmachine uit Noordbroek

Geen cookies, geen trackers, geen reclame, alleen serieuze betrouwbare websites.

Suggesties:
(de)selecteer verwante onderwerpen: kunst paul tang latijn dr. p.j.g. paul tang literair muziek cultuur europees parlement pvda groenlinks mat herben geert wilders wijnand duyvendak de pvda en de verkiezingen europees parlement cor eberhard pvda-delegatie europees parlement pvda - in het europees parlement partij van de arbeid - in het europees parlement marjolein faber mark verheijen loek hermans tunahan kuzu henk krol biografisch archief mariko peters rene leegte erica terpstra tara oedayraj singh varma james sharpe linda voortman matthijs huizing affaires met kamerleden jhim van bemmel eerste kamerlid kamerleden jan-nico scholten hero brinkman jaap metz eibert meester hendrik adams : deselecteer alle suggesties
  Resultaten 1 - 24 van 1201 voor - paul tang - in 0.910140037536621 seconden.
Zoekterm paul is een van de meest gebruikte woorden! Probeer deze niet te gebruiken!!

Dr. P.J.G. (Paul) Tang

Paul Tang (1967) is sinds 1 juli 2014 lid van het Europees Parlement voor de PvdA. De heer Tang is lid van de commissies begroting en economische en monetaire zaken. In 2014 was hij lijsttrekker bij de Europese verkiezingen. - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
PvdA-delegatie Europees Parlement
De PvdA is met drie leden vertegenwoordigd in het Europees Parlement (EP). De PvdA-leden maken deel uit van de fractie van de Progressieve Alliantie van Socialisten en Democraten (S&D). Paul Tang is voorzitter van de PvdA-delegatie in de S&D-fractie. - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Kamerleden in opspraak
Enkele keren kwamen Kamerleden in opspraak. Vaak ging het daarbij om (vermeende) vermenging van politieke en zakelijke belangen, maar ook schending van geheimhouding, het in aanraking komen met justitie of een opgerakeld verleden. ... rokkenheid bij oneerlijke zakenpraktijken vertrek hero brinkman (pvv) 2009 betrokken bij vechtpartij in nieuwspoort aangebleven paul russell (cda, eerste kamer) 2009 conflict met belastingdienst over illegale invoer kunstwerk vertrek (later teruggekeerd) wijna ... olgen cor eberhard (lpf) 2002 vermeende veroordeling diefstal en verduistering tijdelijk non-actief; later gerehabiliteerd paul tang (pvda) 2009 schenden embargo woordvoerderschap tijdelijk ontnomen meer over tweede kamerlid eerste kamerlid bent u op zoek naar - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Nederlandse partijen in het Europees Parlement 2009-2014
Europarlementariërs die namens een Nederlandse politieke partij in het Europees Parlement komen, maken daar deel uit van een zogenaamde 'delegatie' van hun partij. De Nederlandse partijvertegenwoordigers maken, samen met delegaties van partijen uit andere lidstaten van de Europese Unie, op hun beurt weer deel uit van fracties (groepen) van Europese partijen. ... paul tang is voorzitter van de pvda-delegatie in de s&d-fractie. - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Aanpak belastingontduiking en -ontwijking
Een gestolen cd-rom met een enorme hoeveelheid belastende informatie over met name Duitse rekeninghouders in Liechtenstein bracht de strijd tegen belastingontduiking in 2008 in een hogere versnelling. Het feit dat hierbij ook namen van invloedrijke (Europese) maatschappelijke figuren opdoken, maakte dat de zaak des te meer aandacht kreeg. ... de 65-koppige commissie heeft een mandaat van 12 maanden en onder andere de nederlandse europarlementariers paul tang ( pvda ), cora van nieuwenhuizen ( vvd ), esther de lange ( cda ) en sophie in 't veld ( d66 ) maken er deel van uit. - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Partij van de Arbeid (PvdA)
De Partij van de Arbeid (PvdA) is een progressieve, sociaaldemocratische partij. Politiek leider is sinds 9 december 2016 vicepremier Lodewijk Asscher, die Diederik Samsom bij de verkiezing van lijsttrekker versloeg. ... aantal fractievoorzitter tweede kamer 9 zetels lodewijk asscher eerste kamer 8 zetels marleen barth europees parlement 3 zetels paul tang provinciale staten 63 zetels - pvda en tweede kamerverkiezingen jaar affiche lijsttrekker kandidaten programma (vp) zetels - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Paul van Ostaijen

Paul van Ostaijen

Vlaams expressionistisch dichter en prozaschrijver, novellist, essayist, geboren 22 februari 1896 te Antwerpen, overleden 18 maart 1928 te Miavoye-Anthé Ik ben geboren. ... in de tang van de struggle f.l. - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Telecommunicatiebeleid
Het beleid voor Telecommunicatie maakt deel uit van het Europese beleid ter bevordering van de Informatiemaatschappij. Binnen dit beleid heeft de Europese Unie zichzelf ten doel gesteld om de ontwikkeling en verspreiding van nieuwe informatie- en communicatietechnologieën te bevorderen. ... : plaatsvervanger(s) cora van nieuwenhuizen-wijbenga (vvd) esther de lange (cda) gerben-jan gerbrandy (d66) auke zijlstra (pvv) paul tang (pvda) als het europees parlement het (eventueel aangepaste ) voorstel goedkeurt, sluit een overeenstemming in de raad van - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Eurobeleid
Al vanaf de jaren '70 van de vorige eeuw wordt eraan gewerkt om de Europese economieën en munteenheden op één lijn te krijgen. In 1989 presenteerde men een driestappenplan om te komen tot een Economische en Monetaire Unie (EMU). ... voor nederland zijn de volgende europarlementariers lid: lid/leden cora van nieuwenhuizen-wijbenga (vvd) esther de lange (cda) paul tang (pvda) plaatsvervanger(s) sophie in 't veld (d66) bas eickhout (gl) auke zijlstra (pvv) overeenstemming in de raad van de - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Onderzoeks- en innovatiebeleid
De Europese Unie voert een gemeenschappelijk beleid voor onderzoek en innovatie. Doel is het vergroten van het Europese concurrentievermogen. Europa moet een dynamische en concurrerende kenniseconomie worden. ... : plaatsvervanger(s) cora van nieuwenhuizen-wijbenga (vvd) esther de lange (cda) gerben-jan gerbrandy (d66) auke zijlstra (pvv) paul tang (pvda) als het europees parlement het (eventueel aangepaste) voorstel goedkeurt, sluit een overeenstemming in de raad van - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Coördinatie nationale economieën
Elke lidstaat van de Europese Unie is lid van de Economische en Monetaire Unie (EMU). Deze monetaire unie streeft naar een optimale integratie van de nationale economieën, zodat economische groei en welvaart gestimuleerd worden. ... voor nederland zijn de volgende europarlementariers lid: lid/leden cora van nieuwenhuizen-wijbenga (vvd) esther de lange (cda) paul tang (pvda) plaatsvervanger(s) sophie in 't veld (d66) bas eickhout (gl) auke zijlstra (pvv) naast de vaste commissie heeft het - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Ondernemingen- en industriebeleid
Bedrijven zijn belangrijk voor de economie. Ze zorgen voor werkgelegenheid. In een wereld die voortdurend verandert, helpt de Europese Unie ondernemers zodat zij zich kunnen aanpassen aan nieuwe omstandigheden en kunnen blijven concurreren. ... plaatsvervanger(s) cora van nieuwenhuizen-wijbenga (vvd) esther de lange (cda) gerben-jan gerbrandy (d66) auke zijlstra (pvv) paul tang (pvda) als het europees parlement het (eventueel aangepaste ) voorstel goedkeurt, sluit een overeenstemming in de raad van - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Economisch en monetair beleid
Dit beleid heeft als doel de economische groei zeker te stellen en meer banen te creëren. In de eerste plaats bepaalt ieder EU-land zijn eigen economische beleid, maar dat beleid moet wel het belang van de hele EU dienen. ... voor nederland zijn de volgende europarlementariers lid: lid/leden cora van nieuwenhuizen-wijbenga (vvd) esther de lange (cda) paul tang (pvda) plaatsvervanger(s) sophie in 't veld (d66) bas eickhout (gl) auke zijlstra (pvv) overeenstemming in de raad van de - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Beleid begroting Europese Unie
In de jaarlijkse EU-begroting staan de te verwachten inkomsten en uitgaven van de Europese Unie. De begroting komt jaarlijks uit op net iets meer dan één procent van het Bruto nationaal product van alle landen van de Europese Unie bij elkaar. ... van de commissie begroting is de volgende nederlandse europarlementarier lid: lid/leden auke zijlstra (pvv) paul tang (pvda) van de commissie begrotingscontrole is de volgende nederlandse europarlementarier lid: lid/leden dennis de jong (sp - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Energiebeleid
De Europese Unie streeft naar een constante en veilige aanvoer van energie. Concurrentie tussen energiebedrijven op de Europese markt moet de prijs van energie verlagen. ... : plaatsvervanger(s) cora van nieuwenhuizen-wijbenga (vvd) esther de lange (cda) gerben-jan gerbrandy (d66) auke zijlstra (pvv) paul tang (pvda) als het europees parlement het (eventueel aangepaste ) voorstel goedkeurt, sluit een overeenstemming in de raad van - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
INT Dialectwoordenboeken
Molema, H. (1895), Woordenboek der Groningsche Volkstaal in de 19e eeuw (handschrift met aanvullingen op gedrukte editie uit 1887) ... cent erin paul, sentripaal, zie: ruter-op-peerd. ... g van plaatsnamen, o.a.: groningen (groene inge), ezinge, tinallinge, sellingen, huizinge, fezinge, wetsinge (westinge), westingtange, ellersinghuizen, enz., zooveel als: groene vlakte, weide, grasland. - (bron: Nicoline van der Sijs, eWND)
                                                                                                                                           
Rolling-Stone
Rolling-Stone
Rolling Stone De cover van Rolling Stone van 22 Januari 1981. Deze foto genomen door Annie Leibovitz van John Lennon and Yoko Ono was één dag voor de moord op John Lennon gemaakt. Rolling Stone is een twee-wekelijks Amerikaans muziektijdschrift dat opereert vanuit New York. ... graceland, paul simon 82. ... enter the wu-tang: 36 chambers, wu-tang clan 387. - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           
INT Dialectwoordenboeken
Schelberg, P.J.G. (1986), Woordenboek van het Sittards dialect, Amsterdam ... epaulet, epoolet, onzijdig, epoolette, epaulet. ... aanstaan, aansjtaon, sjtong aan, haet of is aangesjtange, aanstaan. - (bron: Nicoline van der Sijs, eWND)
                                                                                                                                           
“In het spoor van Robert van Gulik”
De Nederlandse thriller-auteur Robert van Gulik (1910-1967) is een van de meest gelezen en vertaalde auteurs van de Lage landen. Verschillende keren werden zijn wereldberoemde Rechter Tie-boeken ook omgewerkt tot Engelstalige en Chinese TV-series. ... "in het spoor van robert van gulik" nieuwe documentaire over misdaad-auteur robert van gulik auteur: paul prillevitz 8 november 2021 historische achtergronden robert van gulik de nederlandse thriller-auteur robert van gulik (1910-196 ... hij leefde immers in zijn eigen wereld ergens tussen nederland en het verre oosten en tussen de tang dynastie en de twintigste eeuw. - (bron: Historiek)
                                                                                                                                           
INT Dialectwoordenboeken
Jonker, L. & H.G. van Grol (z.j., ca 1940), Woordenboek dialect van Vriezenveen ... patrijs, petriize, vrouwelijk, petriizen, patrijs paul, pauel, [pauәl], paul peer, piaar, mannelijk, piaaren, piaartien, peer pees, piieze, vrouwelijk, pees peg, paggen, mannelijk, w ... bijt, bit, onzijdig, stang van een toom, mondstuk van een pijp (om te roken) bijtast, bietast, mannelijk, aanpak. - (bron: Nicoline van der Sijs, eWND)
                                                                                                                                           
PvdA en Tweede Kamerverkiezingen 2006
De PvdA haalde bij de verkiezingen van 22 november 2006 33 zetels in de Tweede Kamer. Lijsttrekker was Wouter Bos. Het verkiezingsprogramma was getiteld 'Samen sterker - werken aan een beter Nederland'. ... artijn van dam 10 marianne besselink 11 frans timmermans 12 attje kuiken 13 jacques tichelaar 14 gerdi verbeet 15 ferd crone 16 pauline smeets 17 hans spekman 18 angelien eijsink 19 diederik samsom 20 chantal gill'ard 21 staf depla 22 agnes wolbert 23 jeroen d ... lia roefs 29 luuk blom 30 lea bouwmeester 31 eelke van der veen 32 roos vermeij 33 harm-evert waalkens 34 khadija arib 35 paul tang 36 margot kraneveldt 37 pierre heijnen 38 mei li vos 39 frank heemskerk 40 marjo van dijken 41 co verdaas 42 patricia linhard 4 - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
varken
1.0: tam zoogdier, gefokt voor het vlees 1.1: voorstelling van een varken 1.2: varkensvlees 2.0: iemand die zich gedraagt als een varken varken 1.0 zoogdier met een vrij logge lichaamsbouw en een grote kop met spits opstaande oren, kleine oogjes en een lange, vooraan afgeplatte snuit met grote neusgaten, dat vooral wordt gehouden in de veeteelt voor de vleesproductie Geluid. ... vuil varken + toon meer + toon 4 voorbeelden met voorzetselgroep voorzetsel: van dat varken van een larsson dat varken van een paul de leeuw dat varken van een rik een varken van een man + toon meer + toon 4 voorbeelden vaste verbindingen mannelijk chauvinist ... zetselgroep een achterbout van een varken een karkas van een varken + toon meer + toon 2 voorbeelden vaste verbindingen als een tang op een varken slaan zie: als een tang op een varken slaan bloeden als een varken zie: bloeden als een varken iberisch varken zi - (bron: ANW)

                                                                                                                                           

Paul Citroen

Paul citroen ( Berlijn 1896 - Wassenaar 1983) was schilder, fotograaf, schrijver en leraar. Zijn vader, die uit Amsterdam kwam, had in Berlijn een bontzaak. citroen beschreef het milieu waarin hij opgroeide als burgerlijk. - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

Paul Cezanne

Paul Cézanne Franse kunstenaar, geboren 22 oktober 1839 te Aix-en-Province - overleden 19 januari 1906 aldaar. Biografie Hij ging naar school in Aix, en sloot een hechte vriendschap met de beroemde romanschrijver Emile Zola. - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
 


Als u vragen heeft kunt u deze stellen op kunstbus@gmail.com.

Pageviews: 152