YAGOOBLE.COM

Een zoekmachine voor Kunstbus

De lexicons Kunstbus en Muziekbus zijn grote verzamelingen artikelen over kunst, muziek, cultuur en design.
(de)selecteer verwante onderwerpen: kunst paul tang dr. p.j.g. (paul) tang literair muziek cultuur europees parlement pvda groenlinks geert wilders mat herben wijnand duyvendak biografisch archief mark verheijen mariko peters rene leegte linda voortman loek hermans henk krol marjolein faber tunahan kuzu cor eberhard tara oedayraj singh varma theo joekes willem aantjes jan-nico scholten jhim van bemmel harry van den bergh jos van rey dion graus gert koffeman jaap metz eerste kamerlid affaires met kamerleden loek duyn kamerleden in opspraak eric lucassen paul russell de pvda en de verkiezingen europees parlement 2014 eibert meester : deselecteer alle suggesties
  Resultaten 1 - 24 van 1144 voor - paul tang - in 0.0710861682891846 seconden.

Dr. P.J.G. (Paul) Tang

Paul Tang (1967) is sinds 1 juli 2014 lid van het Europees Parlement voor de PvdA. De heer Tang is lid van de commissies begroting en economische en monetaire zaken. In 2014 was hij lijsttrekker bij de Europese verkiezingen. ... p.j.g. ( paul - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
PvdA-delegatie Europees Parlement
De PvdA is met drie leden vertegenwoordigd in het Europees Parlement (EP). De PvdA-leden maken deel uit van de fractie van de Progressieve Alliantie van Socialisten en Democraten (S&D). Paul Tang is voorzitter van de PvdA-delegatie in de S&D-fractie. ... de progressieve alliantie van socialisten en democraten (s&d). paul - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Kamerleden in opspraak
Enkele keren kwamen Kamerleden in opspraak. Vaak ging het daarbij om (vermeende) vermenging van politieke en zakelijke belangen, maar ook schending van geheimhouding, het in aanraking komen met justitie of een opgerakeld verleden. ... 2009 betrokken bij vechtpartij in nieuwspoort aangebleven paul - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           

Paul van Ostaijen

Vlaams expressionistisch dichter en prozaschrijver, novellist, essayist, geboren 22 februari 1896 te Antwerpen, overleden 18 maart 1928 te Miavoye-Anthé Ik ben geboren. ... paul - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Aanpak belastingontduiking en -ontwijking
Een gestolen cd-rom met een enorme hoeveelheid belastende informatie over met name Duitse rekeninghouders in Liechtenstein bracht de strijd tegen belastingontduiking in 2008 in een hogere versnelling. Het feit dat hierbij ook namen van invloedrijke (Europese) maatschappelijke figuren opdoken, maakte dat de zaak des te meer aandacht kreeg. ... 12 maanden en onder andere de nederlandse europarlementariers paul - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Nederlandse partijen in het Europees Parlement 2009-2014
Europarlementariërs die namens een Nederlandse politieke partij in het Europees Parlement komen, maken daar deel uit van een zogenaamde 'delegatie' van hun partij. De Nederlandse partijvertegenwoordigers maken, samen met delegaties van partijen uit andere lidstaten van de Europese Unie, op hun beurt weer deel uit van fracties (groepen) van Europese partijen. ... de progressieve alliantie van socialisten en democraten (s&d). paul - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Partij van de Arbeid (PvdA)
De Partij van de Arbeid (PvdA) is een progressieve, sociaaldemocratische partij. Politiek leider is sinds 9 december 2016 vicepremier Lodewijk Asscher, die Diederik Samsom bij de verkiezing van lijsttrekker versloeg. ... kamer 8 zetels marleen barth europees parlement 3 zetels paul - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Telecommunicatiebeleid
Het beleid voor Telecommunicatie maakt deel uit van het Europese beleid ter bevordering van de Informatiemaatschappij. Binnen dit beleid heeft de Europese Unie zichzelf ten doel gesteld om de ontwikkeling en verspreiding van nieuwe informatie- en communicatietechnologieën te bevorderen. ... de lange (cda) gerben-jan gerbrandy (d66) auke zijlstra (pvv) paul - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Onderzoeks- en innovatiebeleid
De Europese Unie voert een gemeenschappelijk beleid voor onderzoek en innovatie. Doel is het vergroten van het Europese concurrentievermogen. Europa moet een dynamische en concurrerende kenniseconomie worden. ... de lange (cda) gerben-jan gerbrandy (d66) auke zijlstra (pvv) paul - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Beleid begroting Europese Unie
In de jaarlijkse EU-begroting staan de te verwachten inkomsten en uitgaven van de Europese Unie. De begroting komt jaarlijks uit op net iets meer dan één procent van het Bruto nationaal product van alle landen van de Europese Unie bij elkaar. ... europarlementarier lid: lid/leden auke zijlstra (pvv) paul - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Ondernemingen- en industriebeleid
Bedrijven zijn belangrijk voor de economie. Ze zorgen voor werkgelegenheid. In een wereld die voortdurend verandert, helpt de Europese Unie ondernemers zodat zij zich kunnen aanpassen aan nieuwe omstandigheden en kunnen blijven concurreren. ... de lange (cda) gerben-jan gerbrandy (d66) auke zijlstra (pvv) paul - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Eurobeleid
Al vanaf de jaren '70 van de vorige eeuw wordt eraan gewerkt om de Europese economieën en munteenheden op één lijn te krijgen. In 1989 presenteerde men een driestappenplan om te komen tot een Economische en Monetaire Unie (EMU). ... cora van nieuwenhuizen-wijbenga (vvd) esther de lange (cda) paul - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Economisch en monetair beleid
Dit beleid heeft als doel de economische groei zeker te stellen en meer banen te creëren. In de eerste plaats bepaalt ieder EU-land zijn eigen economische beleid, maar dat beleid moet wel het belang van de hele EU dienen. ... cora van nieuwenhuizen-wijbenga (vvd) esther de lange (cda) paul - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Coördinatie nationale economieën
Elke lidstaat van de Europese Unie is lid van de Economische en Monetaire Unie (EMU). Deze monetaire unie streeft naar een optimale integratie van de nationale economieën, zodat economische groei en welvaart gestimuleerd worden. ... cora van nieuwenhuizen-wijbenga (vvd) esther de lange (cda) paul - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Energiebeleid
De Europese Unie streeft naar een constante en veilige aanvoer van energie. Concurrentie tussen energiebedrijven op de Europese markt moet de prijs van energie verlagen. ... de lange (cda) gerben-jan gerbrandy (d66) auke zijlstra (pvv) paul - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Rolling-Stone
Rolling Stone De cover van Rolling Stone van 22 Januari 1981. Deze foto genomen door Annie Leibovitz van John Lennon and Yoko Ono was één dag voor de moord op John Lennon gemaakt. Rolling Stone is een twee-wekelijks Amerikaans muziektijdschrift dat opereert vanuit New York. ... james brown 80. odessey and oracle, the zombies 81. graceland, paul - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           
PvdA en Tweede Kamerverkiezingen 2006
De PvdA haalde bij de verkiezingen van 22 november 2006 33 zetels in de Tweede Kamer. Lijsttrekker was Wouter Bos. Het verkiezingsprogramma was getiteld 'Samen sterker - werken aan een beter Nederland'. ... kuiken 13 jacques tichelaar 14 gerdi verbeet 15 ferd crone 16 paul - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Fractie Progressieve Alliantie van Socialisten en Democraten (S&D)
In het Europees Parlement bestaat sinds juli 2009 de Fractie van de Progressieve Alliantie van Socialisten en Democraten (S&D). De fractie is ontstaan na een overeenkomst tussen de Partij van de Europese Sociaal-Democraten (PES), die verschillende sociaaldemocratische partijen uit Europa verenigt, en de Italiaanse Democratische Partij. ... initiatief nederlandse leden (3) agnes jongerius kati piri paul - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Huidige Nederlandse leden van het Europees Parlement
Momenteel heeft Nederland recht op 26 van de 751 zetels in het Europees Parlement. De gegeven indeling is per Europese fractie (van de grootste Nederlandse afvaardiging naar de kleinste, binnen de Europese fractie op achternaam). ... zijlstra (pvv) s&d (3) agnes jongerius (pvda) kati piri (pvda) paul - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Drs. A.M. (Agnes) Jongerius
Agnes Jongerius (1960) is sinds 1 juli 2014 lid van het Europees Parlement voor de PvdA. Mevrouw Jongerius is ondervoorzitter van de commissie werkgelegenheid en sociale zaken. In de periode 2005-2012 was zij voorzitter van de FNV. ... stemmen. dat waren er slechs 13.000 minder dan nummer 1 paul - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           

Paul Citroen

Paul citroen ( Berlijn 1896 - Wassenaar 1983) was schilder, fotograaf, schrijver en leraar. Zijn vader, die uit Amsterdam kwam, had in Berlijn een bontzaak. citroen beschreef het milieu waarin hij opgroeide als burgerlijk. ... paul - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

Paul Cezanne

Paul Cézanne Franse kunstenaar, geboren 22 oktober 1839 te Aix-en-Province - overleden 19 januari 1906 aldaar. Biografie Hij ging naar school in Aix, en sloot een hechte vriendschap met de beroemde romanschrijver Emile Zola. ... paul - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

Paul Drissen

Paul Drissen (1963) Paul Drissen (Oirsbeek (Schinnen), 23-4-1963), schilder en tekenaar, woont en werkt in Maastricht. Hij volgde de Academie Beeldende Kunsten Maastricht (-1989) en de Ateliers in Amsterdam. ... paul - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Paul Mennes

Paul Mennes

Paul Mennes (1967) ... paul - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
 


Als u vragen heeft kunt u deze stellen op kunstbus@gmail.com.

Pageviews: 40