YAGOOBLE.COM

Een zoekmachine voor Kunstbus

De lexicons Kunstbus en Muziekbus zijn grote verzamelingen artikelen over kunst, muziek, cultuur en design.
(de)selecteer verwante onderwerpen: van baalen burger kok i (1994-1998) platvoet lambrechts ministeriele verantwoordelijkheid vliegen de boer wiegel interpellatie schuurman van agt iii (1982) balkenende ii (2003-2006) den uyl (1973-1977) van doorn grondwetsherziening van 1983 eerste kamerleden nagel van gelderen wagenaar het recht vragen te stellen van bommel bakker van gijzel knottenbelt van agt i (1977-1981) recht van minister rutte ii den uyl van der lek niessen tweede balkenende i (2002-2003) lubbers ii (1986-1989) jan pronk rutte i (2010-2012) thorbecke lubbers i (1982-1986) ritmeester : deselecteer alle suggesties
  Resultaten 1 - 5 van 5 voor - niessen - in 0.00414085388183594 seconden.
Recht van Interpellatie
Het recht van interpellatie geeft Tweede en Eerste Kamerleden de mogelijkheid om met een bewindspersoon over een onderwerp buiten de orde van de dag te debatteren. Oftewel: een onderwerp dat niet reeds op de vergaderagenda van de Kamer staat. ... uitspraken van minister ruding in 'het vrije volk' 1985 - door niessen - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Pieter van der Staak
Pieter van der Staak geboren Den Haag 25 mei 1930, overleden Zwolle 2 november 2007 Van 1955 tot 1959 studeerde Van der Staak gitaar bij Andr├ęs Segovia en Alirio Diaz. Daarnaast studeerde hij vihuela en oude muzieknotaties bij Emilio Pujol. ... van der staak onder leiding van de gitarist hans lutz niessen - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           
Pierre Huyghe
Pierre Huyghe ( Parijs, 1962) Franse kunstenaar, Geboren in Parijs. Woont in Parijs. Pierre Huyghe (1962) is een van die kunstenaars die in de late jaren negentig installaties en films maakte als 'remakes' of refererend aan bekende films. ... vaney, jan verwoert. vormgeving: yolanda huntelaar, richard niessen - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Mr. J.G.C. (Jan-Kees) Wiebenga
VVD-politicus en bestuurder. Ge├źngageerde liberaal die na lid te zijn geweest van de Leidse gemeenteraad al heel jong burgemeester werd en daarna achtereenvolgens als lid van de Eerste en Tweede Kamer een voorname rol speelde in de politiek. ... tot de minderheid van zijn fractie die voor een motie- niessen - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Prinses-Christina-Concours
Prinses Christina Concours Jaarlijks organiseert het Prinses Christina Concours diverse concoursen voor klassieke muziek, jazz en compositie voor jongeren. Er is geen enkele drempel om je te kunnen inschrijven. ... en andrea vasi piano 2004 joris van den berg cello 2004 sharon niessen - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           
 


Als u vragen heeft kunt u deze stellen op
kunstbus@gmail.com.

Pageviews: 44