YAGOOBLE.COM

Een zoekmachine voor Kunstbus

De lexicons Kunstbus en Muziekbus zijn grote verzamelingen artikelen over kunst, muziek, cultuur en design.
(de)selecteer verwante onderwerpen: navo west-europese unie (weu) jens stoltenberg europese unie russische agressie in oekraine de navo noord-atlantische verdragsorganisatie dirk stikker verdrag van maastricht de krim vn javier solana wat is de navo artikel 5 navo-verdrag organisation transatlantique nord otan ovse joseph luns intergouvernementeel north atlantic treaty organization nato anders fogh rasmussen paul-henri spaak jaap de hoop scheffer nigel coates architectuur europese troepenmacht parlementaire enquete opsporingsmethoden (irt-enquete) jeanine hennis-plasschaert parlementaire onderzoeken 1875 - heden die lidstaten van de europese unie grootadmiraal veldmaarschalk noord-atlantische verdrags organisatie woordgeslacht afkortingen europees leger europese raad cultuur mark rutte : deselecteer alle suggesties
  Resultaten 1 - 8 van 8 voor - nato - in 0.00503706932067871 seconden.
Noord-Atlantische Verdragsorganisatie (NAVO)
De Noord-Atlantische Verdrags Organisatie (NAVO) werd in 1949 opgericht met als doel door onderlinge samenwerking de veiligheid van niet-communistische landen van Europa tegen eventuele agressie van de Sovjet-Unie te waarborgen. ... dan ook tot het opzetten van een snelle interventiemacht ( nato - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Nigel Coates
TateShots Issue 6 (2007) - Nigel Coates 'Global Cities': Nigel Coates lets his imagination run wild ... in londen waar hij zelf les zou gaan geven van 1979 tot 1989. nato - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Ensemble MAE
Ensemble MAE, vroeger Maarten Altena Ensemble geheten, is een Nederlands ensemble op het kruispunt van hedendaagse klassieke muziek en geïmproviseerde muziek. Sinds 1980 heeft het Nederlandse Ensemble MAE, voorheen bekend als het Maarten Altena Ensemble, zich ontwikkeld van een improvisatie collectief naar een ensemble dat nieuwe muziek en multi-disciplinaire gebieden onderzoekt. ... op labels als x-or, hathut, claxon, philips, donemus, attacca, nato - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           
Parlementaire onderzoeken 1875 - heden
De Tweede Kamer kan zelfstandig een onderzoek instellen naar beleid en projecten en dat onderzoek door Kamerleden laten uitvoeren. Dit heet het recht van parlementair onderzoek. Onderzoeken worden gedaan door middel van een hoorzitting, een rondetafelgesprek of een parlementaire enquête. ... van de commissie te delen en de adviezen over te nemen. nato - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Wat is juist: de wc of het wc?
De wc is juist: het is verreweg het gebruikelijkst om wc als mannelijk de-woord op te vatten. Dat is op zichzelf opmerkelijk, omdat wc een afkorting is van watercloset, dat onzijdig is: het is het watercloset. ... partei deutschlands), de-woord vanwege de partij de nato - (bron: Genootschap Onze Taal)

                                                                                                                                           
Maarschalk
De maarschalk (lat. Marscalcus of Marescalcus campi) of veldmaarschalk is in diverse legers de hoogste militaire rang, boven de generaal. ... deze rang te geven, maar daar is van afgezien. navo volgens de nato - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
HC Gilje
dense, audiovisuele installatie van HC Gilje Hans Christan Gilje geboren Noorwegen 1969 Noorse videokunstenaar HC Gilje behaalde in 1999 zijn diploma aan de Akademie voor Beeldende Kunsten in Noorwegen. ... trio op 242.pilots. de naam van de groep doelt op de software nato - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Defensiebeleid (Gemeenschappelijk Veiligheids- en Defensiebeleid)
De basis voor het huidige defensiebeleid van de Europese Unie ligt in de periode na de Tweede Wereldoorlog. In 1952 werd getracht een Europese Defensiegemeenschap (EDG) op richten. Dit mislukte in 1954 door tegenstand in Frankrijk. ... voor extern optreden (edeo) een belangrijke rol als coordi nato - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
 


Als u vragen heeft kunt u deze stellen op
kunstbus@gmail.com.

Pageviews: 222