YAGOOBLE.COM

Een zoekmachine voor Kunstbus

De lexicons Kunstbus en Muziekbus zijn grote verzamelingen artikelen over kunst, muziek, cultuur en design.
(de)selecteer verwante onderwerpen: cultuur musea museum museums kunst Ólafur eliasson eliasson olafur eliasson design architectuur alexander hayden girard washington michele de lucchi andrea branzi de lucchi paolo rizzatto alexander girard hugo heyrman brussel noguchi hendrik conscience brussels brusselse isamu noguchi dr. hugo heyrman brussels hoofdstedelijk gewest washington-d.c. branzi literair : deselecteer alle suggesties
  Resultaten 1 - 11 van 11 voor - museums - in 0.00663399696350098 seconden.
museum
Het museum (meervoud: musea of museums) is een gebouw waarin voorwerpen van culturele waarde bijeengebracht zijn en uitgestald worden. " Een museum is een permanente instelling ten dienste van de gemeenschap en haar ontwikkeling, toegankelijk voor het publiek, niet gericht op het maken van winst, die de materiele getuigenissen van de mens en zijn omgeving verwerft, behoudt, wetenschappelijk onderzoekt, presenteert en hierover informeert voor doeleinden van studie, educatie en genoegen. ... het museum (meervoud: musea of museums - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Olafur Eliasson
Olafur Eliasson at MoMA & PS1: Time in Museums The Weather Project 2003 Tate Modern Weather Project Deense kunstenaar, geboren 1967 in Kopenhagen. Momenteel woont en werkt Olafur Eliasson in Berlijn en Kopenhagen. ... eliasson olafur eliasson at moma & ps1: time in museums - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Hendrik Conscience
Hendrik Conscience (Antwerpen, 3 december 1812 - Brussel, 10 september 1883) was een Vlaams schrijver. Een bekende uitspraak over hem is \ ... september 1868 werd aangesteld als bewaarder der koninklijke museums - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Washington
Washington kan verwijzen naar:. Washington D.C., de hoofdstad van de Verenigde Staten . Washington (staat), een staat in de Verenigde Staten van Amerika ... het smithsonian is een collectie van gratis toegankelijke museums - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Alexander Girard
Alexander Hayden Girard Amerikaanse designer en architect, geboren in 1907 te New York City - overleden 1993 in Santa Fe, New Mexico. Alexander Girard, wordt samen met George Nelson en Charles en Ray Eames, met wie hij goed bevriend was, tot de invloedrijkste figuren van het naoorlogse Amerikaanse design gerekend. ... prototypen en stalen) aan de collectie van het vitra design museums - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Michele de Lucchi
Italiaans architect en ontwerper, geboren in 1951, te Ferrara. In de periode van de Radical Design en experimentele architectuur, was De Lucchi een stuwende kracht achter 'Gruppo Cavart' en een van de grondleggers van ' Memphis' en ' Alchimia', de groep ontwerpers wier ideeën en ontwerpen de design-scene wereldwijd beïnvloedden in de jaren '80. ... cini in venetie, aan de renovatie van de sforzesco kasteel museums - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Hugo Heyrman
Dr. Hugo Fidelis Eugenie Heyrman, °20 december 1942 Zwijndrecht, Provincie Antwerpen. Vlaams- Belgische kunstenaar, schilder, filmmaker, internetpionier, onderzoeker in synesthesie- en nieuwe media. ... 2001). 1995 net. kunst pionier met het online-project museums - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Andrea Branzi
Italiaanse architect en ontwerper, geboren 1938 Florence Branzi's meubelontwerpen, architectuur en standsplannen zijn beroemd over de hele wereld. De meubelontwerpen van Archizoom hebben veel fantasie en zetten zich af tegen de moderne meubelontwerpen. ... en biennales in venetie geparticipeerd en talloze expositie in museums - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Isamu Noguchi
Noguchi Isamu (野口 勇) was een Japans-Amerikaanse ontwerper, architect en kunstenaar, geboren 17 november 1904 in Los Angeles - overleden 30 december 1988 in New York. ... in de jaren tussen 1981 en 1985 werd het isamu noguchi garden museums - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Brussel
Brussel kan verwijzen naar: ... die hier plaats had in 1958.. het jubelpark met zijn hallen, museums - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Paolo Rizzatto
Italiaanse architect en ontwerper, geboren in 1941 in Milaan waar hij woont en werkt. Zie ook Paolo Rizzatto studeerde in 1965 af in architectuur aan de Milanese Technische Hogeschool. ... ontwerpen zijn opgenomen in vele collecties van stichtingen en museums - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
 


Als u vragen heeft kunt u deze stellen op
kunstbus@gmail.com.

Pageviews: 38