YAGOOBLE.COM

Een zoekmachine uit Noordbroek

Geen cookies, geen trackers, geen reclame, alleen serieuze websites.

Suggesties:
(de)selecteer verwante onderwerpen: kabinet-den uyl pvda cda d66 groenlinks sgp sp pvdd vvd christenunie pvv muziek 13 eerste kamer kabinet-kok ii thom de graaf elco brinkman biografisch archief kabinet-rutte i grondwetsherziening van 1983 provinciale staten marleen barth kabinet-balkenende ii kabinet-balkenende iv tweede kamerleden k. ter laan raad van state hans wiegel tweede kamer europese unie minister staatssecretaris tweede kamerfractie tweede kamerverkiezingen van 15 maart 2017 ppr kvp arp ez kunst design : deselecteer alle suggesties
  Resultaten 1 - 24 van 2927 voor - martin van rooijen - in 0.229650020599365 seconden.
Zoekterm van is een van de meest gebruikte woorden! Probeer deze niet te gebruiken!!

Drs. M.J. (Martin) van Rooijen

Martin van Rooijen (1942) is sinds 23 maart 2017 lid van de 50PLUS-fractie in de Tweede Kamer. In 2015-2017 was hij Eerste Kamerlid. De heer Van Rooijen was voor de KVP in 1973-1977 staatssecretaris voor fiscale zaken in het kabinet-Den Uyl en kwam in 1977 via een opvolgersplaats voor het CDA in de Tweede Kamer, maar stapte na drie jaar over naar het bedrijfsleven. - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Profiel kandidaten Tweede Kamerverkiezingen 2017
Een profiel van de kandidatenlijsten van een aantal partijen die deelnemen aan de Tweede Kamerverkiezingen 2017. Voor deze analyse is uitgegaan van het zetelaantal dat wordt genoemd in de Peilingwijzer. ... het jongste kamerlid is rens raemakers (d66, positie 17 op kieslijst) met 25 jaar, het oudste kamerlid is martin van rooijen met 74 jaar (50plus, positie 3 op kieslijst). - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Eerste Kamerverkiezingen 2015
Op dinsdag 26 mei 2015 kozen de leden van Provinciale Staten een nieuwe Eerste Kamer. De Statenleden waren op hun beurt op woensdag 18 maart 2015 jl. direct door alle kiesgerechtigde Nederlanders gekozen. ... plaats twee tot en met vier werden bekleed door senator arda gerkens, oud-wethouder van eindhoven hans-martin don en advocaat anneke wezel. ... opmerkelijke nieuwkomer voor 50lus was martin van rooijen, die staatssecretaris was in het kabinet-den uyl, en daarna onder meer cda-tweede kamerlid en voorzitter betaald voetbal van de - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Leeftijd Tweede Kamerleden
Gemiddeld zijn Tweede Kamerleden steeds jonger geworden en ook het aantal oudere leden nam af. Dat kwam deels door verlaging van de leeftijd waarop iemand kon worden gekozen (vanaf 1963 25 jaar, vanaf 1983 18 jaar). ... het oudste tweede kamerlid dat op dit moment in de kamer zit is martin van rooijen. - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Gekozenen Tweede Kamerverkiezingen 2017
In onderstaand overzicht staan de Tweede Kamerleden die zijn gekozen bij de verkiezingen op 15 maart 2017. Bij die verkiezingen behaalde de VVD 33 zetels en daarmee zijn zij de grootste partij in de Tweede Kamer. ... (martin) worsdorfer 29 a. ... (tamara) van ark 05 k.h.d.m. ... (martin) van rooijen 04 c.m. - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           

Martin-van-Amerongen-Prijs

Martin van Amerongen Prijs Ter gelegenheid van zijn 130-jarig bestaan heeft De Groene Amsterdammer een nieuwe essay-prijs in het leven geroepen, vernoemd naar zijn legendarische hoofdredacteur: de Martin van Amerongen Prijs. - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

Martin Barre

Martin Barré Doorverwijspagina Martin Barré is een Frans schilder, geboren in 1924 te Nantes - overleden in 1993. Woonde en werkte in Parijs. Vanuit een bewuste afkeer van alle beschrijvende elementen in de abstractie creëerde hij een op Kasimir Malewitsch georiënteerde, helder en sterk gestructureerde geometrische vormenwereld tegen een monochrome achtergrond. - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

Martin Visser

Martin Visser (1922) Nederlandse interieurontwerper, meubelontwerper en kunstverzamelaar, geboren in 1922 te Papendrecht - overleden 23 oktober 2009 op 87-jarige leeftijd in zijn huis in het Brabantse Bergeijk. ... hij begon zijn loopbaan in de jaren veertig bij de bijenkorf, waar hij hoofd van de meubelafdeling werd. - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Martin Scorsese

Martin Scorsese

... '75 martin scorsese (queens (new york city), 17 november 1942) is een amerikaans filmregisseur van siciliaanse afkomst. - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

Martin Parr

Martin Parr (Epson, Surrey, 1952) Engelse fotograaf, één van de meest invloedrijke en vernieuwende fotografen van zijn tijd. Martin Parr heeft rond de dertig boeken op zijn naam staan. - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

Martin Creed

Martin Creed (1968, Wakefield, GB) Turner Prize 2001 Britse prijs voor moderne kunst, de Turner Prize, is in 2001 toegekend aan de 33-jarige Martin Creed. Hij nam zondag de bijbehorende 70. ... hij nam zondag de bijbehorende 70.000 gulden in ontvangst uit handen van popdiva madonna. - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Martin Munch

Martin Munch

Martin Munch geboren Frankfurt 1961 Duitse pianist en componist Martin Muench studeerde muziek, Romaanse taal en filosofie aan de universiteit in Mainz, waar hij onder meer afstudeerde in muziekpedagogiek met uitstekende cijfers voor piano uitvoering onder de leiding van Monica von Saalfeld. - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           
Frank Martin

Frank Martin

eigenlijk Franck Théodore Martin geboren Genève, 15 september 1890, gestorven Naarden, 21 november 1974 Zwitsers componist Helen McGarr speelt Ballade van Frank Martin Frank Martin ontving vele prijzen en eerbewijzen van over de hele wereld en wordt gerekend tot de belangrijkste hedendaagse componisten. - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           

Martin Rous

Martin Rous Sr., Martin Hubert Willy Rous, non-figuratief schilder en tekenaar, geboren 9 oktober 1939 in Bandung (Java), Cimahi ( Indonesië). Martin Rous heeft een groot en veelzijdig oeuvre opgebouwd. ... vanuit een diep besef van de rijke traditie van de schilderkunst is rous voortdurend op zoek naar een nieuwe betekenis en een nieuw - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

Ricky Martin

Enrique Martín Morales (San Juan, 24 december 1971) is een succesvolle Puerto Ricaans zanger die wereldwijd meer dan 55 miljoen albums heeft verkocht. website: carrière op achtjarige leeftijd als kindersterretje bij de in Zuid- Amerika razendpopulaire jongensgroep Menudo. ... martin is ambassadeur van unicef en hij heeft de ricky martin foundation opgericht. - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           

Martin Heidegger

Martin Heidegger, Duitse filosoof (ontoloog), is geboren op 26 september 1889 in Meßkirch, een klein dorp in de buurt van Freiburg. inleiding. Heel Heideggers denkweg wordt beheerst door 'de vraag naar het zijn', naar de vele uiteenlopende wijzen waarop dingen 'zijn'. - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

Martin Sieghart

Martin Sieghart geboren Wenen Oostenrijks cellist en dirigent Martin Sieghart studeerde in Wenen eerst piano en orgel, voordat hij violoncello studeerde, dat zijn belangrijkste instrument zou worden. In 1975 werd hij solocellist bij het Wiener Symphoniker. ... uw zijn bezieling voor dirigeren en stichtte zijn eigen koor en kamerorkest en voerde met dit ensemble vooral de grote oratoria van bach in wenen uit. - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           

Martin Bril

Martin Bril (Utrecht, 21 oktober 1959) is een Nederlandse columnist en schrijver. ... verder publiceert hij in vrij nederland het feuilleton evelien, dat onder regie van rita horst een televisieserie werd. - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Martin Munkacsi

Martin Munkacsi

Martin Munkácsi geboren in 1896 te Kolozsvar, overleden 1963 te New York Hongaarse schilder en fotograaf ca 1932 In zijn tijd was Martin Munkacsi een van de beroemdste fotografen van de wereld. - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

Martin Wegelius

(geb. 10.11.1846 in Helsinki, gest. 22.3.1906 in Helsinki), Fins muziekpedagoog en - criticus. Zijn eerste muzikale vorming kreeg Martin Wegelius in zijn geboortestad Helsinki. Hij zette zijn muziekstudie voort in Wenen (1870-1871), in Leipzig o. ... tussen 1869-1870 en 1873-1876 was hij koordirigent van de 'akademiska sangforeningen'. - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           

Dean Martin

Dean Martin staat bekend als acteur, nachtclub zanger en lid van de roemruchte Rat Pack, waar ook Sammy Davis Jr. en Frank Sinatra deel van uitmaakten. 'Everybody Loves Somebody Sometimes' is zijn bekendste hit. - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           

Drs. M. (Martin) Bosma

Martin Bosma (1964) is sinds 30 november 2006 lid van de Tweede Kamerfractie van de PVV. Hij was in de periode 2004-2006 medewerker van de fractie Groep-Wilders en daarvoor werkzaam in de journalistiek en onder meer mededirecteur van een mediabedrijf. - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           

Martin Maloney

Hedendaagse kunstenaar, geboren in Londen in 1961. Martin Maloney is een zogenaamde bad painting kunstenaar. Zijn schilderijen zijn vervaardigd in een schijnbaar onbekwaam en ruw vakmanschap. ... opleidingen: 1980-83 studeerde engels aan de universiteit van sussex van 1980 tot 1983, waarna hij een jaar les gaf in parijs. - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

Martin Kippenberger

Duitse schilder, (1953, Dortmund, Duitsland - 1997, Wenen, Oostenrijk), De Polemische antikunst van Kippenberger sluit aan op het dadaisme en fluxus. Hij werkt in diverse technieken en vindt zijn materiaal in beelden en tekstcitaten uit de massamedia, alledaagse voorwerpen, schilderijen en foto's; zo construeert hij rond zijn eigen biografie een caleidoscopische en vaak ongerijmde wereld. - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
 


Als u vragen heeft kunt u deze stellen op kunstbus@gmail.com.

Pageviews: 139