YAGOOBLE.COM

Een zoekmachine voor Kunstbus

De lexicons Kunstbus en Muziekbus zijn grote verzamelingen artikelen over kunst, muziek, cultuur en design.
(de)selecteer verwante onderwerpen: kunst design cultuur literair fotografie kabinet-rutte ii film muziek groningen martin van rijn drs. m.j. (martin) van rijn architectuur raad van europa europese commissie europees parlement eerste kamer kabinet-den uyl europese unie minister raad van de europese unie gewone wetgevingsprocedure staatssecretaris ministerie theo joekes tweede kamer kabinet-balkenende iv gekwalificeerde meerderheid kabinet-rutte i lodewijk asscher comite van permanente vertegenwoordigers raad biografisch archief verdrag van maastricht sander dekker vicky maeijer (pvv) ministerie van jet bussemaker stef blok onderwijs europa 2020-strategie : deselecteer alle suggesties
  Resultaten 1 - 24 van 12681 voor - martin van rijn - in 0.986768007278442 seconden.
Zoekterm van is een van de meest gebruikte woorden! Probeer deze niet te gebruiken!!
We geven maximaal 8000 resultaten op deze zoektermen.

Drs. M.J. (Martin) van Rijn

Martin van Rijn (1956) is sinds 5 november 2012 staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in het kabinet-Rutte II. Hij was in 2008-2012 lid van de raad van bestuur van de uitvoeringsorganisatie van pensioeninstelling PGGM. ... m.j. ( martin - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Raad Onderwijs, Jeugdzaken, Cultuur en Sport (EJC)
De raadsformatie Onderwijszaken, Jeugd, Cultuur en Sport bestaat uit de ministers (of staatssecretarissen) van onderwijs, jeugdbeleid en/of cultuur van de lidstaten van de Europese Unie. Deze raad vergadert formeel vier keer per jaar. ... (pvda), minister van onderwijs, cultuur en wetenschap - martin - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS)

Dit ministerie draagt de zorg voor de volksgezondheid. Dit betreft onder andere het beleid met betrekking tot ziekenhuizen, geneesmiddelen, ziektekosten en huisartsen. Ook het welzijnsbeleid zoals de ouderenzorg, het jeugdbeleid, de verslaafdenzorg en de maatschappelijke dienstverlening behoren tot het taakveld. ... schippers (vvd). het ministerie kent ook staatssecretaris. martin - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Onderwijs- en jeugdbeleid
De Europese Unie voert sinds de jaren '70 beleid op het gebied van onderwijs, beroepsopleiding, jeugd en sport. De doelen van dit beleid, waaronder levenslange kennisvergaring voor iedereen, zijn vastgelegd in de verdragen van Maastricht (1992) en Amsterdam (1997). ... nederland wordt in deze raad vertegenwoordigd door: - martin - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Volksgezondheidsbeleid
Het is van groot belang dat de landen van de Europese Unie samenwerken aan volksgezondheid. Ziekten verspreiden zich immers snel. De EU organiseert voorlichtingscampagnes over gezondheid op het werk, over de bestrijding van aids, drugs- en alcoholverslaving, doping en kanker. ... (vvd, minister van volksgezondheid, welzijn en sport) martin - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           

Pepijn van Herstal

Pepijn II van Herstal, bekend met de bijnamen de Jonge, de Middelste of de Dikke, (Herstal, ca. 645 - Jupille-sur-Meuse, 16 december 714) was een Frankische hofmeier. Hij was de zoon van de hofmeier Ansegisel en van (de heilige) Begga, een dochter van de hofmeier Pepijn van Landen. Hij werd begraven in de abdij van Sint Arnulf (zijn grootvader) te Metz. ... was pepijn een van de leidende edelen in austrasie. samen met martin - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Profiel kabinet-Rutte II
PDC, 7 november 2012 ... ervaring als gedeputeerde heeft ook wilma mansveld. martin - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Staatssecretaris
Een staatssecretaris ondersteunt een minister bij het politiek leiden van een ministerie. Staatssecretarissen komen vooral voor bij 'zware' ministeries. Daar krijgen zij een specifiek beleidsterrein onder hun hoede, maar de minister blijft medeverantwoordelijk. ... j. (jetta) sociale zaken en werkgelegenheid rijn, m.j. ( martin - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Gerrit Berckheyde
Gerrit Adriaensz. Berckheyde Noord-Nederlands kunstschilder, geboren 6 juni 1638 in Haarlem gedoopt - overleden 14 juni 1698. Naamsvarianten: Berckheijde of Berkheijde Gerrit Berckheyde is een van de belangrijkste vertegenwoordigers van de architectuurschilderkunst en vooral bekend van stadsgezichten van voornamelijk Haarlem, Amsterdam en Den Haag. ... ze in onze meeste musea en in tal van buitenlandsche. - (w. martin - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Straatsburg
Straatsburg (Frans en Engels: Strasbourg, Duits: Straßburg, Elzassisch: Strossburi) is de hoofdstad van de regio Elzas in het noordoosten van Frankrijk. ... belijdenis af, de zogenaamde tetrapolitana, opgesteld door martin - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Ludwig Senfl
Zwitsers- Duits componist, geboren Zürich of Basel ca 1486, gestorven München 1542/1543 ook: Senfli, Sänfli, Sennfl, Sempffel, Senflius of Sennfel, enz. Hij was de beroemdste leerling van Heinrich Isaac, was muziekdirecteur aan het hof van Maximiliaan I en was een belangrijke figuur in de ontwikkeling van de Franco- Vlaamse polyfone stijl in Duitsland. ... bekend om het wormser edikt (edict van worms), welke tegen martin - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           
Kunststromingen
Richting, gevolgde stijl in de kunst. kunststromingen 60.000-30.000-15.000 vC Prehistorische kunst, paleolithische- kunst (ijstijdkunst): 'venusbeeldjes', Altamira, Lascaux. ... roberto crippa, jean dubuffet, peter grippen, etienne- martin - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Job Adriaensz. Berckheyde
Noord-Nederlands kunstschilder, geboren 27 november 1630 in Haarlem - overleden 23 november 1693 aldaar. De oudere broer en leermeester van Gerrit Berckheyde. ... het museum boymans en het frans hals museum. - (w. martin - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

Titus van Rijn

Titus Rembrandtsz. van Rijn Noord-Nederlands (vóór 1775) tekenaar, schilder en kunsthandelaar, Naamsvarianten Titus Rembrandtsz. van, Titus van, Tytus van ¦ Rhijn, Rijn, Ryn. ... martin - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

Nico van Rijn

Nico ( Nicolaas Petrus Quirinus) van Rijn (1887-1962) Nederlandse Kunstschilder Zie ook volledige bron: Nicolaas Petrus Quirinus van Rijn werd op 18 juli 1887 te Hilversum geboren. ... martin - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

Martin-van-Amerongen-Prijs

Martin van Amerongen Prijs Ter gelegenheid van zijn 130-jarig bestaan heeft De Groene Amsterdammer een nieuwe essay-prijs in het leven geroepen, vernoemd naar zijn legendarische hoofdredacteur: de Martin van Amerongen Prijs. ... martin - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

Martin Visser

Martin Visser (1922) Nederlandse interieurontwerper, meubelontwerper en kunstverzamelaar, geboren in 1922 te Papendrecht - overleden 23 oktober 2009 op 87-jarige leeftijd in zijn huis in het Brabantse Bergeijk. ... martin - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

Martin Barre

Martin Barré Doorverwijspagina Martin Barré is een Frans schilder, geboren in 1924 te Nantes - overleden in 1993. Woonde en werkte in Parijs. Vanuit een bewuste afkeer van alle beschrijvende elementen in de abstractie creëerde hij een op Kasimir Malewitsch georiënteerde, helder en sterk gestructureerde geometrische vormenwereld tegen een monochrome achtergrond. ... martin - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

Van Bolhuis

Groep van families in de 17de en 18de eeuw, afstammend van de kroniekschrijver Abel Eppens, bestaande uit een aantal takken in de Ommelanden en in de stad Groningen en omgeving. ... martin - (bron: Kunstbus Groningen)

                                                                                                                                           
Profiel kandidaten Tweede Kamerverkiezingen 2017
Een profiel van de kandidatenlijsten van een aantal partijen die deelnemen aan de Tweede Kamerverkiezingen 2017. Voor deze analyse is uitgegaan van het zetelaantal dat wordt genoemd in de Peilingwijzer. ... positie 17 op kieslijst) met 25 jaar, het oudste kamerlid is martin - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           

martin van wordragen

Nederlandse schilder en etaleur, geboren te Ammerzoden (NL) op 09-02- 1928, Wordragen komt uit Ammerzoden, een afgelegen dorpje in het land van Maas en Waal. ... martin - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Martin Scorsese

Martin Scorsese

... martin - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

M.J. (Martin) van Beek MBA

Martin van Beek (1960) is sinds 28 maart 2017 Eerste Kamerlid voor de PVV. Eerder was hij dat van 2 oktober 2012 tot 9 juni 2015. Hij was werkzaam in de zorg en is nu consultant interim-management in de zorg. ... ( martin - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           

Drs. M.J. (Martin) van Rooijen

Martin van Rooijen (1942) is sinds 23 maart 2017 lid van de 50PLUS-fractie in de Tweede Kamer. In 2015-2017 was hij Eerste Kamerlid. De heer Van Rooijen was voor de KVP in 1973-1977 staatssecretaris voor fiscale zaken in het kabinet-Den Uyl en kwam in 1977 via een opvolgersplaats voor het CDA in de Tweede Kamer, maar stapte na drie jaar over naar het bedrijfsleven. ... m.j. ( martin - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
 


Als u vragen heeft kunt u deze stellen op kunstbus@gmail.com.

Pageviews: 23