YAGOOBLE.COM

Een zoekmachine voor Kunstbus

De lexicons Kunstbus en Muziekbus zijn grote verzamelingen artikelen over kunst, muziek, cultuur en design.
(de)selecteer verwante onderwerpen: marjolein faber-van de klashorst m.h.m. (marjolein) faber-van de klashorst eerste kamer vvd geert wilders biografisch archief nico schrijver eerste kamerlid marjolein faber eerste kamerverkiezingen pvda kabinet-kok ii jan nagel loek hermans kabinet-den uyl tunahan kuzu kabinet-balkenende ii martin van rooijen tineke strik hero brinkman kabinet-rutte i ria oomen-ruiten plasterk kabinet-balkenende iv henk ten hoeve jannette beuving hendrik adams alexander rinnooy kan mat herben johan houwers eerste kamerverkiezingen van 1999 tara oedayraj singh varma kamerleden in opspraak marleen barth eerste kamerverkiezingen van 2003 jos van rey affaires met kamerleden pauline krikke harry van den bergh mariko peters : deselecteer alle suggesties
  Resultaten 1 - 24 van 75 voor - marjolein faber - in 0.0151710510253906 seconden.

M.H.M. (Marjolein) Faber-van de Klashorst

Marjolein Faber (1960) is sinds 7 juni 2011 Eerste Kamerlid voor de PVV. Zij woont in Hoevelaken en is tevens lid (en fractievoorzitter) van Provinciale Staten van Gelderland. Zij was laborante en werkzaam als IT-specialist. ... ( marjolein - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Eerste Kamerverkiezingen 2015
Op dinsdag 26 mei 2015 kozen de leden van Provinciale Staten een nieuwe Eerste Kamer. De Statenleden waren op hun beurt op woensdag 18 maart 2015 jl. direct door alle kiesgerechtigde Nederlanders gekozen. ... directeur van werkgeversorganisatie vno-ncw. fractievoorzitter marjolein - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Kamerleden in opspraak
Enkele keren kwamen Kamerleden in opspraak. Vaak ging het daarbij om (vermeende) vermenging van politieke en zakelijke belangen, maar ook schending van geheimhouding, het in aanraking komen met justitie of een opgerakeld verleden. ... leegte (vvd) 2015 niet-gemelde betaalde nevenfunctie* vertrek marjolein - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Eerste Kamerfractie Partij voor de Vrijheid (PVV)
De Partij voor de Vrijheid is sinds 2011 in de Eerste Kamer vertegenwoordigd. De PVV-fractie telt negen leden. In 2011 - 2015 waren dat er tien. ... leden. in 2011 - 2015 waren dat er tien. fractievoorzitter is marjolein - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
PVV en Eerste Kamerverkiezingen 2011
De PVV haalde bij de Eerste Kamerverkiezingen van 23 mei 2011 10 zetels in de Eerste Kamer. Lijsttrekker was Machiel de Graaf. Voor de verkiezingen was de PVV nog niet vertegenwoordigd in de Eerste Kamer. ... 5 ronald sorensen 6 tobias reynaers 7 gabrielle popken 8 marjolein - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           

Wim Faber

Willem ( Wim) Faber (Zutphen 1927 - Groningen 2006 ) was architect en Groningstalig (Hogenlandsters) schrijver. Hij was groeide op in de stad Groningen. Via zijn vader, de kunstschilder Johann Faber, kwam hij in contact met leden van kunstvereniging De Ploeg. ... marjolein - (bron: Kunstbus Groningen)

                                                                                                                                           

Johann Faber

Johann Faber (na WO II ook gespeld als Johan Faber ( Groningen 1902 - Groningen 1979), was een kunstenaar en lid van De Ploeg. Ook illustreerde hij, o.a. bij uitgaven van Jan Boer. ... marjolein - (bron: Kunstbus Groningen)

                                                                                                                                           

Drs. R.K. (Carla) Dik-Faber

Carla Dik-Faber (1971) is sinds 20 september 2012 lid van de Tweede Kamer voor de ChristenUnie. Zij was lid van Provinciale Staten van Utrecht en raadslid in Veenendaal. Eerder was zij freelance kunsthistorica. ... marjolein - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
motie van afkeuring of wantrouwen
Er zijn twee soorten moties waarmee de Tweede Kamer ernstige kritiek op een bewindspersoon kan verwoorden: de motie van afkeuring en de motie van wantrouwen. Het onderscheid tussen beide soorten is in de praktijk overigens niet altijd even duidelijk. ... marjolein - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Profiel kandidaten Tweede Kamerverkiezingen 2017
Een profiel van de kandidatenlijsten van een aantal partijen die deelnemen aan de Tweede Kamerverkiezingen 2017. Voor deze analyse is uitgegaan van het zetelaantal dat wordt genoemd in de Peilingwijzer. ... marjolein - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Kabinet-Van Agt II (1981-1982)
De verkiezingen maakte dat voortzetting van de coalitie van CDA en VVD niet mogelijk was (74 zetels). Omdat D66 slechts in een kabinet zitting wilde nemen waarvan ook de PvdA deel uitmaakte, was enkel een coalitie van CDA, PvdA en D66 haalbaar. ... marjolein - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Partij voor de Vrijheid (PVV)
De Partij voor de Vrijheid (PVV) is op 22 februari 2006 geregistreerd bij de Kiesraad. De PVV geldt als populistisch, met zowel conservatieve, liberale, 'rechtse' als 'linkse' standpunten. De PVV keert zich met name tegen 'islamisering van de Nederlandse samenleving', waarvan in haar ogen sprake is en zet zich verder af tegen 'links' in brede zin (subsidies, ontwikkelingssamenwerking, bureaucratie, Europese samenwerking, publieke omroep). ... marjolein - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Dr. E. (Els) Borst-Eilers
Minister van Volksgezondheid in de kabinetten-Kok en bij de verkiezingen 1998 lijsttrekker van D66. Werd na een loopbaan als arts, ziekenhuisdirecteur, hoogleraar en vicevoorzitter van de Gezondheidsraad minister in het kabinet-Kok I. ... marjolein - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Volker Schlondorff
Duitse filmmaker en regisseur, geboren 31 maart 1939 in Wiesbaden. Schlöndorff werd internationaal vooral bekend door zijn films Die verlorene Ehre der Katharina Blum en Die Blechtrommel. ... marjolein - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Max Frisch
Max frisch ... marjolein - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Heinz Polzer
Heinz Polzer (Drs. P) Drs. P, pseudoniem van Heinz Polzer, is met zijn cabareteske luisterliedjes vol flauwe humor een buitenbeentje, die noch in de kleinkunst, noch in de popmuziek goed thuishoort. ... studies van het fenomeen versvormen bundelt. samen met marjolein - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Mr. G.Ph. (Gerrit) Brokx
Brabants KVP- en CDA-bestuurder (gedeputeerde), die enkele keren staatssecretaris van Volkshuisvesting was. Tijdens het eerste kabinet-Van Agt kruiste hij in de Tweede Kamer regelmatig de degens over het huurbeleid met zijn voorganger, PvdA-woordvoerder Marcel van Dam. ... dat hij een buitenechtelijke relatie had met de journaliste marjolein - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Merlijn Twaalfhoven
Merlijn Twaalfhoven geboren Wapserveen 14 februari 1976 Nederlands componist Na de vooropleiding altviool bij Gisela Bergman en Marjolein Dispa aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en het Conservatorium van Amsterdam en de propedeuse studie Kunstgeschiedenis aan de Rijksuniversiteit Leiden, studeerde Twaalfhoven compositie bij Daan Manneke aan het Conservatorium van Amsterdam. ... componist na de vooropleiding altviool bij gisela bergman en marjolein - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           
T.S. Eliot
Thomas Stearns Eliot Amerikaans- Engels dichter, schrijver. Geboren op 26 september 1888 in St. Louis. Gestorven op 4 Januari 1965 in Londen Centraal figuur in het modernisme. ... marjolein - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Jan Boer
Jan Boer, (Rottum 1899 - Groningen 1983). Onderwijzer; vanaf 1949 inspecteur van het lager onderwijs in de gemeente Groningen. Een van de bekendste Groninger schrijvers en dichters, door velen ook beschouwd als een van de besten. ... marjolein - (bron: Kunstbus Groningen)

                                                                                                                                           
Grote-Prijs-van-Nederland
Grote Prijs van Nederland De Grote Prijs van Nederland (GPNL) is een muziekprijs die jaarlijks wordt uitgereikt in vier categorieën: Pop/ Rock, Singer/Songwriter, Dance en RnB/ Hiphop. De Grote Prijs van Nederland bestaat onder andere uit een geldprijs van € 5. ... oosthuizen 2000: maartje teussink 1999: marien dorleijn 1998: marjolein - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           
GroenLinks (GL)
GroenLinks is een progressieve partij, die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. Voorzitter van de Tweede Kamerfractie van GroenLinks is sinds 12 mei 2015 Jesse Klaver. De huidige partijvoorzitter is Marjolein Meijer. ... sinds 12 mei 2015 jesse klaver. de huidige partijvoorzitter is marjolein - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Eric Gill
Gill Sans Engelse beeldhouwer, schilder, prentkunstenaar, graveur, schrijver en typograaf, geboren 22 februari 1882 - overleden 17 november 1940. Biografie Na zijn studie aan de Chichester Art School, ging hij van 1899 tot 1903 in de leer bij architect W. ... marjolein - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
The Gathering
The Gathering is een Nederlandse band uit het Brabantse Oss. Omdat hun muziek zo veelzijdig is noemen ze hun stijl zelf triprock. Ze begonnen in 1989 als Doom Metal band, maar ontwikkelden halverwege de jaren '90 een steeds breder geluid: een combinatie van gothic metal, psychedelica en progressieve rock. ... metal, psychedelica en progressieve rock. gitaar (02/07/72) marjolein - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           
 


Als u vragen heeft kunt u deze stellen op
kunstbus@gmail.com.

Pageviews: 63