YAGOOBLE.COM

Een zoekmachine voor Kunstbus

De lexicons Kunstbus en Muziekbus zijn grote verzamelingen artikelen over kunst, muziek, cultuur en design.
(de)selecteer verwante onderwerpen: architectuur pvda cda d66 tweede kamer eerste kamer vvd verenigde vergadering wim kok parlementaire enquete thorbecke ad melkert recht van enquete enqueterecht parlementaire enquetes en parlementaire onderzoeken cpn psp lubbers tak van poortvliet evp jaap de hoop scheffer rpf tweede kamerverkiezingen sinds 1918 loek hermans tweede kabinet-lubbers goeman borgesius marijke vos maarten van traa flip buurmeijer wim van de camp -gerbrandy iii kabinetten-de geer van der veen floris van hall -gerbrandy i en ii -schermerhorn recht van enquete - overzicht 1851 - heden huyssen van kattendijke parlementaire enquete - overzicht 1851 - heden janmaat : deselecteer alle suggesties
  Resultaten 1 - 24 van 12598 voor - maarten van traa - in 0.926952838897705 seconden.
Zoekterm van is een van de meest gebruikte woorden! Probeer deze niet te gebruiken!!
We geven maximaal 8000 resultaten op deze zoektermen.
Parlementaire enquêtes 1851 - heden
De Tweede Kamer, de Eerste Kamer en de Verenigde Vergadering hebben een grondwettelijk recht van enquête. Het recht komt er op neer dat de Kamers een onderzoek kunnen instellen naar een specifiek onderwerp om op die manier de regering te controleren. ... gehouden. voorzitter van de enquetecommissie was de pvda'er maarten - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Tweede Kamerverkiezingen 1986
Bij de Tweede Kamerverkiezingen van 1986 behaalde het CDA onder aanvoering van premier Lubbers ("Laat Lubbers z'n karwei afmaken") een grote overwinning. Zij kwam van 45 op 54 zetels. Regeringspartner VVD verloor daarentegen negen zetels. ... de campagne speelde. bij de pvda kwamen verder ad melkert en maarten - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           

Drs. A.Ch. (Andrée) van Es

Strijdbaar en actief Tweede Kamerlid voor de PSP en GroenLinks. Was al op jonge leeftijd Tweede Kamerlid voor de PSP, na eerst fractiemedewerker te zijn geweest. Zette zich in voor rechten van minderjarigen, minderheden en vrouwen. ... uit de privesfeer - was na haar kamerlidmaatschap gehuwd met maarten - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Dr. E.J. (Eduard) Bomhoff
Econoom die namens de LPF in het eerste kabinet-Balkenende minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en viceminister-president was. Kwam uit een 'rood' Leids gezin en was als PvdA'er een kritisch columnist. ... te lezen - was op het leidse gymnasium een klasgenoot van maarten - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           

Veldheer Maarten van Rossum

Maarten van Rossum Is een legendarische Gelderse veldheer Maarten van Rossum (ca.1490 - 1555). Maarten van Rossum is vooral bekend geworden door de tochten vanaf 1517 voor de onafhankelijkheid in opdracht van Karel van Egmond, de Hertog van Gelre. ... maarten - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

Professor Maarten van Rossum

Prof. dr. Maarten van Rossem (24 oktober 1943) Maarten van Rossem is anno 2000 al ruim 25 jaar als docent werkzaam bij de opleiding geschiedenis te Utrecht en sinds een tijdje ook bijzonder hoogleraar ( Nederlandse Cultuur in Internationale Context) bij diezelfde opleiding. ... maarten - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

Maarten Van Severen

Maarten Van Severen ( Antwerpen 1956) Interieurarchitect en meubelontwerper, geboren Antwerpen 1956, gestorven Gent 21 februari 2005. Maarten van Severen, die het vernieuwde interieur voorzag is onder andere bekend van projecten met Rem Koolhaas en geldt in de design-wereld inmiddels als 'de grote Held van de Belgische Meubelindustrie'. ... maarten - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

Maarten van Rossum

Doorverwijspagina hoogleraar geschiedenis ( Nederlandse Cultuur in Internationale Context). Zijn specialisme is de Verenigde Staten. Veldheer Maarten van Rossum (ca. ... maarten - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

Cornelis van Traa

Cornelis van Traa (Rotterdam, 16 november 1899 - Rotterdam, 24 januari 1970) was een Nederlands stedebouwkundige. Hij is bekend geworden als ontwerper van het Basisplan voor de Wederopbouw van Rotterdam uit 1946. ... maarten - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Profiel kandidaten Tweede Kamerverkiezingen 2017
Een profiel van de kandidatenlijsten van een aantal partijen die deelnemen aan de Tweede Kamerverkiezingen 2017. Voor deze analyse is uitgegaan van het zetelaantal dat wordt genoemd in de Peilingwijzer. ... (d66) hanke bruins slot (cda) ingrid van engelshoven (d66) maarten - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           

Ministerie van Economische Zaken (EZ)

Het ministerie van Economische Zaken (EZ) is verantwoordelijk voor de bevordering van een evenwichtige economische groei, voor de ordening van het economisch leven, voor de landbouwsector en voor technologische innovatie. ... ministerie is in handen van de secretaris-generaal, momenteel maarten - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           

Sint-Maarten

Sint Maarten Sint-Maarten kan verwijzen naar: 1. heilige die Sint-Maarten wordt genoemd 2. Het feest Sint-Maarten dat in sommige gebieden wordt gevierd op de overlijdensdag van de hierboven genoemde heilige Verder heb je dan nog: * Het eiland Sint Maarten in de Caraïbische Zee * Het eilandgebied Sint Maarten op het zuidelijk deel van het eiland Sint-Maarten, onderdeel van de Nederlandse Antillen * Het eilandgebied Sint-Maarten op het noordelijk deel van het eiland Sint-Maarten, onderdeel van de Franse Antillen * De Grote of Sint-Maartenskerk in Zaltbommel in de provincie Gelderland * De Sint-Maartenskerk Aarlen, een grote neogotische kruiskerk in Arlon. ... maarten - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Wat wordt bedoeld met de K3-eilanden?
Veel mensen zullen K3 vooral kennen als de naam van een Belgisch meidengroepje. Maar K3 heeft sinds 2006 ook een andere betekenis: de K3 of de K3-eilanden is de verzamelnaam voor de Caraïbische eilanden Bonaire, Saba en Sint-Eustatius. ... (ook wel openbare lichamen genoemd). aruba, curacao en sint- maarten - (bron: Genootschap Onze Taal)

                                                                                                                                           

Maarten Luther

Relevante verwijzing: Duitse kerkhervormer Maarten Luther leefde van 1483 tot 1546. Luther was een Augustijner monnik en hoogleraar in de moraaltheologie te Wittenberg. ... maarten - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

Maarten Vrolijk

1. Nederlands politicus, geboren 14 mei 1919 in Scheveningen - overleden 7 februari 1994 in Den Haag. Maarten Vrolijk was een PvdA Tweede Kamerlid, minister en bestuurder. ... maarten - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

Maarten Altena

Nederlandse componist en contrabassist, geboren 22 januari 1943. Maarten van Regteren Altena studeerde contrabas aan het Amsterdams Conservatorium en studeerde af in 1968. Later, vanaf 1980, volgde hij een privéstudie bij Robert Heppener. ... maarten - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           

S.J. van Embden

S.J. (Samuel) van Embden ... maarten - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

M.F. (Maarten) van Leeuwen

partijvoorzitter ... ( maarten - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Maarten Biesheuvel

Maarten Biesheuvel

J.M. A. Biesheuvel Nederlands schrijver van proza en poëzie Doopnamen: Jacobus Martinus Arend Geboren: 23-05-1939 te Schiedam Pseudoniemen: Emmy van Overeem, God. ... maarten - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Burgemeester
Een burgemeester is een door de Kroon benoemde gemeentebestuurder, die lid en voorzitter is van het College van burgemeester en wethouders in een gemeente. De burgemeester heeft een belangrijke rol bij de beleidsvorming in een gemeente en heeft daarnaast speciale verantwoordelijkheid voor de openbare orde. ... negentiende en twintigste eeuw regelmatig voorgekomen. zo was maarten - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Leiderschapswisselingen
Het politieke leven van een partijleider is uiteraard beperkt houdbaar. Een teleurstellend resultaat, het gevoel dat het wel 'mooi' is geweest, maar ook leeftijd of gezondheid kunnen redenen zijn voor vertrek. ... in november 1982 de haagse politiek en werd opgevolgd door maarten - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Tweede Kamerverkiezingen 1956
De Tweede Kamerverkiezingen van 1956 waren een nek-aan-nek-race tussen KVP en PvdA, die werd gewonnen door de partij van premier Drees. De PvdA won vier zetels en kwam op 34, terwijl de KVP dankzij drie zetels wist op 33 zetels bleef steken. ... zouden spelen. van hen noemen wij: joop den uyl, jan lamberts, maarten - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           

Maarten Baas

Nederlandse industrieël ontwerper, geboren 19 februari 1978 in Arnsberg, Duitsland. ... maarten - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

Mr. M. (Maarten) Groothuizen

Maarten Groothuizen (1976) is sinds 23 maart 2017 lid van de D66-fractie in de Tweede Kamer. Hij was officier van justitie in Den Bosch, Breda en Arnhem en gemeenteraadslid in Nijmegen. Tevens was hij betrokken bij EU-missies in Kosovo en Oekraïne. ... m. ( maarten - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
 


Als u vragen heeft kunt u deze stellen op kunstbus@gmail.com.

Pageviews: 41