YAGOOBLE.COM

Een zoekmachine voor Kunstbus

De lexicons Kunstbus en Muziekbus zijn grote verzamelingen artikelen over kunst, muziek, cultuur en design.
Alias:   Niveau 0 (onwetend). Positie klassement: proloog.   Score 0.
GIQ 100.   IQ 100.   EQ 100.   KQ 100.   GQ 100.
Wat is jóúw GIQ (KennisEmotieIntelligentieGeheugenQuotiënt)? Met Yagooble kun je bepalen of jouw GIQ oftewel jouw globale intelligenties quotiënt op het niveau van een onwetende, leerling, meester of zelfs homo universalis ligt.
De deelnemers aan dit spel zijn onze normgroep. Dit zijn mensen die het leuk vinden om dit soort spelletjes te spelen. Hierom zal het gemiddelde quotiënt van onze deelnemers hoger liggen dan dat van de gemiddelde Nederlander. Scoort u dus lager dan verwacht dan hoeft dat u nog niet te verontrusten. Daarom noemen wij onze testen liever spelletjes.
       
(de)selecteer verwante onderwerpen: kathleen ferrier drs. k.g. (kathleen) ferrier maxime verhagen ram ramlal biografisch archief laetitia griffith cda wetenswaardigheden tweede kamerleden tweede kamerlid john lilipaly john leerdam vvd pvv partijen tweede kamer allochtone tweede kamerleden jan schinkelshoek ad koppejan wie waren de jongste tweede kamerleden? geert wilders herman tjeenk willink minderheidskabinet-rutte i balkenende lessen uit de formatie 2010 (prof.dr. j.th.j. van den berg) kabinet-rutte i oudste tweede kamerleden wie waren de oudste tweede kamerleden? hirsch ballin tweede kamerleden mustafa amhaouch kabinetsformatie 2010 tanja jadnanansing eerste kamer formatie 2010 mark rutte uri rosenthal tweede kamerleden geboren buiten nederland ruud lubbers kiesrecht cort van der linden : deselecteer alle suggesties
  Resultaten 1 - 20 van 20 voor - kathleen ferrier - in 0.0101721286773682 seconden.

Drs. K.G. (Kathleen) Ferrier

Bevlogen en idealistische christendemocratische politica; jongste dochter van de eerste Surinaamse president. Was secretaris van SKIN (Samen Kerk in Nederland), de organisatie van migrantenkerken in Nederland. ... k.g. ( kathleen - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Wetenswaardigheden Tweede Kamerleden
Wat is er te zeggen over Tweede Kamerleden in het verleden, bijvoorbeeld over het jongste Tweede Kamerlid, het oudste Tweede Kamerlid of de eerste vrouw in de Tweede Kamer? ... leerdam, vvd-tweede kamerlid laetitia griffith en cda-kamerlid kathleen - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Kabinetsformatie 2010
De kabinetsformatie van 2010 leidde tot samenwerking van VVD, CDA en PVV in het minderheidskabinet-Rutte I. Naast een regeerakkoord werd er een gedoogakkoord gesloten met de PVV. De grote interne verdeeldheid van het CDA over een toekomstige samenwerking met de PVV was bepalend voor het gezicht van de formatie en in eerste instantie zetten de christendemocraten zich in voor een samenwerking tussen de VVD, PvdA D66 en GroenLinks. ... te komen. van de cda-fractie werd duidelijk dat kathleen - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Buiten Europa geboren Tweede Kamerleden
Geruime tijd was er altijd een enkel Tweede Kamerlid dat in voormalig Nederlands-Indië was geboren, omdat hun vader daar bijvoorbeeld bestuursambtenaar was. John Lilipaly (PvdA) had een Molukse achtergrond. ... leerdam, vvd-tweede kamerlid laetitia griffith en cda-kamerlid kathleen - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
CDA en Tweede Kamerverkiezingen 2010
Het CDA haalde bij de verkiezingen van 9 juni 2010 21 zetels in de Tweede Kamer. Lijsttrekker was Jan Peter Balkenende. Voor de verkiezingen had het CDA 41 zetels in de Tweede Kamer. Meteen na de bekendmaking van de voorlopige verkiezingsuitslag kondigde Balkenende zijn vertrek uit de politiek aan. ... smilde 17 madeleine van toorenburg 18 coskun coruz 19 kathleen - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
CDA en Tweede Kamerverkiezingen 2003
Het CDA haalde bij de verkiezingen van 22 januari 2003 44 zetels in de Tweede Kamer. Lijsttrekker was Jan Peter Balkenende. Het nog uit 2002 stammende verkiezingsprogramma was getiteld 'Betrokken samenleving, betrouwbare overheid'. ... ross-van dorp 5 pieter van geel 6 gerda verburg 7 joop atsma 8 kathleen - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Oscar van Hemel
Oscar van Hemel geboren Antwerpen 3-8-1892, gestorven Hilversum 9-7-1981 Nederlands componist Hij ontving zijn muzikale opleiding aan het Koninklijk Vlaamsch Conservatorium te Antwerpen met als hoofdvak viool. ... olof-suite (1953), thema con variazione (1953), le tombeau de kathleen - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           
Bruno Walter
Eigenlijk Bruno Walter Schlesinger (geb. 15.9.1876 in Berlijn - gest. 17.2.1962 in Beverly Hills/Kalif. VS), Amerikaans dirigent van Duitse afkomst. Walter studeerde aan het Stern- conservatorium in zijn geboorteplaats berlijn bij o. ... hij veel bekende zangers, onder wie lotte lehmann en kathleen - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           
CDA en Tweede Kamerverkiezingen 2006
Het CDA haalde bij de verkiezingen van 22 november 2006 41 zetels in de Tweede Kamer. Lijsttrekker was Jan Peter Balkenende. Het verkiezingsprogramma was getiteld 'Vertrouwen in Nederland, vertrouwen in elkaar'. ... 11 jan schinkelshoek 12 jan de vries 13 liesbeth spies 14 kathleen - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Katleen Vermeir
Katleen Vermeir (°1973 ornem) Belgische videokunstenares, Het videowerk van Katleen Vermeir heeft zowel een, op de schilderkunst van de Vlaamse primitieven gebaseerd, picturaal karakter, als een naar de cinema verwijzende documentaire inslag. ... kathleen - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Nina Simone
Afro- Amerikaanse artieste, zangeres, schrijfster en pianiste, geboren in Tryon, North Carolina, 21 februari 1933 - overleden in Carry-le-Rouet, Frankrijk, 21 april 2003. De keuze van haar artiestennaam, haar eigenlijke naam was Eunice Kathleen Waymon, kwam voort uit haar bewondering voor de Franse actrice Simone Signoret. ... keuze van haar artiestennaam, haar eigenlijke naam was eunice kathleen - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           
Surinaamse literatuur
De literatuur van Suriname onderscheidt zich in de Surinaamse orale (mondeling overgeleverde) literatuur en de Surinaamse geschreven literatuur. ... kathleen - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Graham Sutherland
Engels schilder, geboren 24 augustus 1903 te Londen, gestorven 17 februari 1980 te Londen. Graham Sutherland was een schilder, tekenaar en grafisch kunstenaar, gespecialiseerd in portretten, stillevens en fantastische, sombere landschappen, waarin hij probeerde de wreedheid van de natuur en de duistere krachten achter de schoonheid af te beelden. ... 1,2 en 3 te kassel. in 1955 koopt sutherland met zijn vrouw kathleen - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Viviane Sassen
Nederlandse fotografe, geboren in 1972 te Amsterdam waar ze woont en werkt. Viviane Sassen is één van Nederlands succesvolste fotografes van dit moment. Ze won de Prix de Rome fotografie 2007, publiceert regelmatig in toonaangevende ( mode)magazines als i-D, Kutt, Vogue, Another Man, Purple, Selfservice, Frame, RE-magazine en Dazed & Confused en schoot de spraakmakende campagnes van modelabel Miu Miu (Prada) en So ( Alexander van Slobbe). ... maakte sassen een portret van een jonge afrikaanse vrouw; ' kathleen - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
André Previn
Amerikaans dirigent, componist en pianist van Duitse afkomst, geboren Berlijn 6 april 1929/30? André Previn, eigenlijk Andreas Ludwig Privin, werd geboren in een Joodse familie in Berlijn. Hij studeerde aan de conservatoria van Berlijn en Parijs tot hij in 1939, op de vlucht voor de nazi's, met zijn familie naar de Verenigde Staten emigreerde. ... een cello sonata voor yo yo ma, liederen voor janet baker, kathleen - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           
Al Jarreau
Al Jarreau geboren Milwaukee, Wisconsin 12-3-1940 Amerikaanse jazz- en popzanger Al Jarreau is de enige zanger die Grammy Awards won in drie verschillende categorieën: jazz, pop en R&B. Hij is onder andere bekend om zijn scat zingen en het vermogen om perfect een traditionele gitaar, bas en percussie instrumenten te imiteren. ... en r&b. hij tourde en trad op met grootheden als joe sample, kathleen - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           
Joanne Rowling
Britse schrijfster, geboren 31 juli 1965 in Chipping Sodbury, Bristol, Engeland Tot haar negende woonde de schrijfster van Harry Potter in haar geboorteplaats. ... boek 'konijn' had ze al op haar zesde geschreven! joanne kathleen - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Dana Lixenberg
Nederlands- Amerikaanse fotografe Dana Lixenberg verhuisde na haar afstuderen aan de Amsterdamse Gerrit Rietveld Academie naar New York, waar zij sinds 1990 woont en werkt. ... haar onopgesmukte portretten van beroemdheden zoals sean penn, kathleen - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Tom Cruise
Thomas (Tom) Cruise Mapother IV, gewoonlijk aangeduid als Tom Cruise (Syracuse (New York), 3 juli 1962) is een Amerikaanse acteur. ... kathleen - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Artie Shaw
Artie Shaw: Concerto for Clarinet, uit de film Second Chorus 1940 (Arthur Jacob Arshawsky; geb. 1910) Amerikaans jazzklarinettist en bandleider. In zijn carrière vormde hij ongeveer tien orkesten, waarvan hij de meeste na enkele maanden weer ontbond. ... 5) en evelyn keyes (in 1957 nummer 8) en met de schrijfster kathleen - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           
 


Als u vragen heeft kunt u deze stellen op
kunstbus@gmail.com.

Pageviews: 20