YAGOOBLE.COM

Een zoekmachine voor Kunstbus

De lexicons Kunstbus en Muziekbus zijn grote verzamelingen artikelen over kunst, muziek, cultuur en design.
Alias:   Niveau 0 (onwetend). Positie klassement: proloog.   Score 0.
GIQ 100.   IQ 100.   EQ 100.   KQ 100.   GQ 100.
Wat is jóúw GIQ (KennisEmotieIntelligentieGeheugenQuotiënt)? Met Yagooble kun je bepalen of jouw GIQ oftewel jouw globale intelligenties quotiënt op het niveau van een onwetende, leerling, meester of zelfs homo universalis ligt.
De deelnemers aan dit spel zijn onze normgroep. Dit zijn mensen die het leuk vinden om dit soort spelletjes te spelen. Hierom zal het gemiddelde quotiënt van onze deelnemers hoger liggen dan dat van de gemiddelde Nederlander. Scoort u dus lager dan verwacht dan hoeft dat u nog niet te verontrusten. Daarom noemen wij onze testen liever spelletjes.
       
(de)selecteer verwante onderwerpen: s. (sandra) kalniete sandra kalniete balazs, peter prodi kyprianou, markos commissie-santer borg, joe jacques barrot dienstenrichtlijn kinnock, neil solbes mira, pedro louis michel commissie hubner, danuta wallstrom, margot grybauskaite, dalia busquin, philippe olli rehn prodi, romano joaquim almunia amann bolkestein, frits barnier, michel groei- en stabiliteitspact reding, viviane monti, mario nielson, poul fischler, franz europese commissie kalniete, sandra telicka, pavel figel', jan potocnik, janez loyola de palacio, ignacia kallas, siim diamantopoulou, anna vitorino, antonio lamy, pascal stavros dimas byrne, david liikannen, erkki : deselecteer alle suggesties
  Resultaten 1 - 24 van 24 voor - kalniete sandra - in 0.013016939163208 seconden.

S. (Sandra) Kalniete

Sandra Kalniete was in 2004 lid van de Europese Commissie namens Letland. Daarvoor was zij minister van Buitenlandse Zaken. Zij is lid van het Europees Parlement (lid van de christendemocratische fractie). ... (sandra) kalniete - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Commissie-Prodi (1999-2004)
Deze Europese Commissie trad op 17 september 1999 aan na het vervroegde aftreden van de Commissie-Santer. De termijn van de commissie liep op 1 november 2004 af, maar de commissie bleef aan tot 22 november. ... kallas, siim estland economische en monetaire zaken liberaal kalniete - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           

Sandra Johnston

Bewegingskunstenares Sandra Johnston woont en werkt in Noord- Ierland. Sinds 1994 legt zij zich toe op het maken van installaties en performances die sterk gebonden zijn aan specifieke locaties. ... kalniete - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

Dr. S.M. (Sandra) Beckerman

Sandra Beckerman (1983) is sinds 23 maart 2017 lid van de SP-fractie in de Tweede Kamer. Zij is gepromoveerd archeologie en was op dat vakgebied docent aan de Rijksuniversiteit Groningen. Verder is zij fractievoorzitter van de SP in Provinciale Staten van Groningen. ... kalniete - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Letland
Letland ligt aan de Oostzee, als middelste van de drie Baltische staten. In 1991 herwon Letland de sinds 1918 bestaande onafhankelijkheid, die in 1940 verloren was gegaan. Tot 1991 maakte het land deel uit van de Sovjet-Unie. ... 2002-9 maart 2004 centrumrechts jl, tb/lnnk, lpp, zzs buza: kalniete - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Profiel kandidaten Tweede Kamerverkiezingen 2017
Een profiel van de kandidatenlijsten van een aantal partijen die deelnemen aan de Tweede Kamerverkiezingen 2017. Voor deze analyse is uitgegaan van het zetelaantal dat wordt genoemd in de Peilingwijzer. ... kalniete - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Wat is juist: per se of persé?
Volgens de officiële spelling is alleen per se juist: in twee woorden en zonder accent aigu. In onze Spellingwijzer Onze Taal is ook de spelling persé als alternatief opgenomen. ... kalniete - (bron: Genootschap Onze Taal)

                                                                                                                                           
Top-100-kunstenaars-2006
Top 100 kunstenaars Nederland 2006 Kunstbus Top 100 invloedrijke kunstenaars in Nederland 2006 Naast de meer serieuze Elsevier top 100, Kunstbeeld top 100 en Artfacts top 100, werden we in de media overspoeld met lijsten populairste of belangrijkste kunstenaars gebaseerd op de meest uiteenlopende criteria. ... kalniete - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Eurovisie Songfestival
Het Eurovisie Songfestival is sinds 24 mei 1956 een jaarlijkse presentatie en competitie van liedjes, en wordt uitgezonden op televisie (maar voornamelijk radio in de eerste jaren) door heel Europa. Meer recent wordt het festival ook in landen buiten Europa uitgezonden. ... kalniete - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           
Enigma
Eenmansgroep uit Duitsland die in 1991 een nummer 1-hit scoort met 'Sadeness (Part 1)', een nummer met Gregoriaanse zang. Enigma staat in de jaren '90 ook nog in de hitlijsten met 'Mea Culpa (Part 2)', 'Return To Innocence' en 'The Eyes Of Truth'. ... kalniete - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           
Paolo Rizzatto
Italiaanse architect en ontwerper, geboren in 1941 in Milaan waar hij woont en werkt. Zie ook Paolo Rizzatto studeerde in 1965 af in architectuur aan de Milanese Technische Hogeschool. ... kalniete - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Simeon ten Holt
Simeon ten Holt februari 2006 Nederlands componist en pianist, (Bergen (Noord- Holland), 24 januari 1923), Simeon ten Holt is vooral bekend geworden door een aantal grote werken voor vier vleugels, geschreven in diatonisch systeem, met een repetitief karakter, waaronder Canto ostinato (1977/1979), Lemniscaat (1983), Horizon (1985) en Incantatie IV (1990). ... kalniete - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           
Luceplan
Italiaanse lampenproducent opgericht in 1978 in Milaan. Zie ook Paolo Rizzatto, Ricardo Sarfatti en zijn vrouw Sandra Severi studeerden samen aan de Politecnico Universiteit in Milaan en richtten in 1978 Luceplan op. ... kalniete - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Top-100-kunstenaars-2007
Top 100 kunstenaars Nederland 2006/2007 Kunstbus Top 100 invloedrijke kunstenaars in Nederland 2006 / 2007 Naast de meer serieuze Elsevier top 100, Kunstbeeld top 100 en Artfacts top 100, worden we in de media overspoeld met lijsten populairste of belangrijkste kunstenaars gebaseerd op de meest uiteenlopende criteria. ... kalniete - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Muzikaliteit
Het talent om muziek te kunnen maken. Het kan hierbij gaan om het uit voeren van al bestaande muziek, of om je eigen muziek. Daarbij ben je dus tevens componist. Muzikaliteit is een complex van eigenschappen, die deels erfelijk zijn, maar die je ook kunt ontwikkelen. ... kalniete - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           
Wat is juist: tapas of tapa's?
Tapas en tapa's zijn beide juist. De vorm tapas komt veruit het meest voor. ... kalniete - (bron: Genootschap Onze Taal)

                                                                                                                                           
Justine Kurland
Justine Kurland fotografeert tienermeisjes en soms jongens. Voor de meisjes is het leuk, voor de jongens niet. Kurland werd geboren in Warsaw, New York, en samen met haar twee zussen opgevoed door een ' ontzettende hippiemoeder'. ... kalniete - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Rob Scholte
Rob Scholte is geboren in Amsterdam op 1 juni 1958. Achtereenvolgens woonde hij in Castricum, Doorn en Heiloo. Hij doorliep van 1977 tot 1982 de Gerrit Rietveld Academie en maakt vervolgens deel uit van het kunstenaarsinitiatief Warmoesstraat 139. ... kalniete - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Ir. B.J. (Bas) van der Vlies
Politiek voorman van de SGP, die als nestor van de Tweede Kamer gezag verwierf. Studeerde weg- en waterbouw en was werkzaam in het onderwijs. Kwam in 1981, na ruim tien jaar Statenlid in Utrecht te zijn geweest, in de Kamer. ... kalniete - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Aldert Mantje
Aldert Mantje (1954) Aldert Gerardus Johannes Mantje, beeldhouwer, graficus, schilder, geboren 27-2-1954 te Velsen, Rietveld Academie (80-83). Mantje initieerde oa Aorta, Seymour Likely, (Indoor Land Art Program) en het Winston Hotel. ... kalniete - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Tijdlijn psychologie
Voorgeschiedenisrond 1550 v. Chr. - in de Papyrus Ebers wordt depressie aangestipt. ... kalniete - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Internationale-Top-100-meest-invloedrijke-boeken
International Top 100 most influential books 1 Ulysses by James Joyce 2 To Kill a Mockingbird (Spaar de spotvogels) by Harper lee 3 1984 by George Orwell 4 The Great Gatsby (De grote Gatsby) by F. ... kalniete - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Paul de Leeuw
Populaire Nederlandse cabaretier, TV-presentator en zanger Paul de Leeuw wordt geboren in Rotterdam-IJsselmonde en groeit op in een protestants gezin. Na de HAVO volgt Paul de lerarenopleiding in Delft. ... kalniete - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Gekozenen Tweede Kamerverkiezingen 2017
In onderstaand overzicht staan de Tweede Kamerleden die zijn gekozen bij de verkiezingen op 15 maart 2017. Bij die verkiezingen behaalde de VVD 33 zetels en daarmee zijn zij de grootste partij in de Tweede Kamer. ... kalniete - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
 


Als u vragen heeft kunt u deze stellen op
kunstbus@gmail.com.

Pageviews: 12