YAGOOBLE.COM

Een zoekmachine voor Kunstbus

De lexicons Kunstbus en Muziekbus zijn grote verzamelingen artikelen over kunst, muziek, cultuur en design.
(de)selecteer verwante onderwerpen: muziek cultuur kunst film geert wilders biografisch archief loek hermans lubbers stikker paul tang van aardenne parlementaire enquete rsv-enquete tweede kamerlid eerste kamerlid wijnand duyvendak henk krol theo joekes erica terpstra tunahan kuzu johan houwers mat herben mark verheijen hero brinkman kamerleden rene leegte linda voortman tara oedayraj singh varma marjolein faber willem aantjes mariko peters eibert meester hendrik adams jos van rey gert koffeman cor eberhard lodewijk pincoffs paul russell jur mellema rein hummel : deselecteer alle suggesties
  Resultaten 1 - 24 van 12578 voor - jos van rey - in 1.30141687393188 seconden.
Zoekterm van is een van de meest gebruikte woorden! Probeer deze niet te gebruiken!!
We geven maximaal 8000 resultaten op deze zoektermen.
Kamerleden in opspraak
Enkele keren kwamen Kamerleden in opspraak. Vaak ging het daarbij om (vermeende) vermenging van politieke en zakelijke belangen, maar ook schending van geheimhouding, het in aanraking komen met justitie of een opgerakeld verleden. ... johan houwers (vvd) 2013 gerechtelijk onderzoek vertrek jos - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Parlementaire enquête bouwsubsidies (1986-1988)
De parlementaire enquête bouwsubsidies vond in 1986-1988 plaats. In 1986 verscheen in de Volkskrant een bericht dat het Rijk te veel subsidie had betaald voor woningbouwprojecten van het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds. ... ondervoorzitter jaap scherpenhuizen (vvd) dick tommel (d66) jos - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Mr.Drs. F.H.H. (Frans) Weekers
Frans Weekers (1967) was van 14 oktober 2010 tot 30 januari 2014 staatssecretaris van Financiën in het kabinet-Rutte I en kabinet-Rutte II. Hij was van 19 mei 1998 tot 23 mei 2002, van 3 juni 2003 tot 14 oktober 2010 en in september-november 2012 Tweede Kamerlid voor de VVD. ... 1993 tot 1 augustus 1994 - medewerker vvd-tweede kamerlid jos - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
VVD en Eerste Kamerverkiezingen 2011
De VVD haalde bij de Eerste Kamerverkiezingen van 23 mei 2011 16 zetels in de Eerste Kamer. Lijsttrekker was Loek Hermans. De VVD had voor de verkiezingen 14 zetels in de Eerste Kamer. ... de grave 6 ankie broekers-knol 7 helmi huijbregts-schiedom 8 jos - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           

Jos van Immerseel

Jos van Immerseel (1945) Belgisch klavecimbelspeler, pianofortevertolker, organist, pianist en dirigent ( Antwerpen 9 nov. 1945), Jos van Immerseel werd geboren in Antwerpen en studeerde piano (Eugène Traey), orgel ( Flor Peeters), klavecimbel (Kenneth Gilbert), zang (Lucie Frateur) en orkestdirectie ( Daniel Sternefeld). ... jos - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           
Jos van Gessel

Jos van Gessel

Nederlandse kunstenaar, kunstschilder en tekenaar, schilderkunst, geboren in 1956 te Wehl. Woont in Ooij en werkt in Nijmegen. Het werk van Jos van Gessel heeft een romantisch karakter en valt op door helder kleur- en lichtgebruik. ... jos - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Eerste Kamerverkiezingen 2007
Op dinsdag 29 mei 2007 kozen de Provinciale Staten, die op 7 maart 2007 zelf nieuw waren gekozen, een nieuwe Eerste Kamer. De coalitiepartijen CDA, PvdA en ChristenUnie haalden dankzij de winst van de ChristenUnie ook in de senaat een meerderheid. ... berekende stemmen percentage zetels 2003 zetels 2007 cda jos - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           

Jos Stelling

Jos Stelling (Utrecht, 16 juli 1945) Nederlandse regisseur autodidact verraste Jos Stelling in 1974 de wereld met Mariken van Nieumeghen. Zijn bewerking van het bekende Middeleeuwse blijspel had niet alleen succes in Nederland, in mei 1975 werd de film geselecteerd voor het competitie-programma van Cannes. ... jos - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Voorzitter Europese Commissie
Deze functie wordt sinds 1 november 2014 vervuld door de Luxemburger Jean-Claude Juncker. Hij is de opvolger van de Portugees José Manuel Barroso. ... jean-claude juncker. hij is de opvolger van de portugees jos - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           

Jos Brink

... jos - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

Otto-Jos-Klier-Musikinstrumente

Otto Jos Klier Musikinstrumente Otto Jos. ... jos - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           

Drs. F.J.M. (Jos) Werner

Prominent CDA-Eerste Kamerlid, fractievoorzitter en gezondheidsdeskundige. Komt uit een groot gezin van een Nijmeegse tandarts. Was onder meer vicevoorzitter van het bestuur van het Amsterdams Medisch Centrum, voorzitter van de Raad van Bestuur van het Universitair Medisch Centrum 'Sint Radboud' in Nijmegen en kroonlid van de Ziekenfondsraad. ... f.j.m. ( jos - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           

Cemal Resid Rey

Cemal Resit Rey Cemal Resit Rey, Turks componist, pianist en dirigent, geboren Istanboel 25 oktober 1904, gestorven Istanboel 7 oktober 1985 Cemal Resit Rey studeerde van 1914 tot 1919 aan het conservatorium in Genève en bij Marguérite Long en Gabriel Fauré in Parijs. ... jos - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           
Achtergrond informateurs
Sinds 1951 wordt meestal een informateur bij benoemd bij de aanvang van een kabinetsformatie. De informateur onderzoekt de mogelijkheden om een formatie te vormen. Benoeming van een informateur gebeurt ook vaak als er een tussentijdse crisis is ontstaan. ... als zondig benoemd. in 1982 was de eerste informateur pvda'er jos - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Wisseling politieke leiders bij de PvdA
Het wisselen van politiek leider bij de PvdA ging niet altijd zonder problemen. Per definitie betekent het vertrek van een beeldbepalend politicus onzekerheid. Drees en Den Uyl hadden een zo sterke positie en waren zo beeldbepalend dat hun opvolging direct gevolgen had voor de positie van de PvdA. ... in mei 1982 drongen de pvda-ministers marcel van dam, jos - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
'Schaduwkabinetten' als mislukte opmaat naar een Progressieve Volkspartij
Kort voor de Tweede Kamerverkiezingen van 28 april 1971 presenteerden PvdA, D'66 en PPR een gezamenlijk, alternatief kabinet. In het najaar van 1972 vormden de drie partijen voor de vervroegde verkiezingen een zogenaamd deelkabinet, een lijst van mogelijke kandidaten voor een kabinetspost. ... pvda justitie anneke goudsmit d'66 onderwijs en wetenschappen* jos - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Tweede Kamerverkiezingen 1977
Grote winnaar van de Tweede Kamerverkiezingen van 1977 was de PvdA, die tien zetels won, met de leuze "Kies de minister-president". Ook de VVD (van 22 naar 28 zetels) en D'66 (van zes naar acht) deden het goed. ... uyl kwam nieuw in de tweede kamer. dat gold voor de pvda'ers jos - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           

Bik van der Pol

(Liesbeth Bik (1959) en Jos van der Pol(1961)) Opleiding: Willem de Kooning Academie / Academie van Beeldende Kunsten en Technische Wetenschappen Rotterdam, Websites: kunst in de reguliere betekenis. ... van der pol (liesbeth bik (1959) en jos - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Eerste Kamerverkiezingen 1991
In de op 28 mei 1991 gekozen Eerste Kamer was het CDA met 27 zetels veruit de grootste fractie. Na de slechte uitslag bij de Statenverkiezingen was al duidelijk dat de PvdA een fors aantal zetels moest inleveren. ... kamerlid huib eversdijk. opvallende nieuwkomer was verder jos - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           

Joseph Cuypers

Josephus Theodorus Joannes (Joseph of Jos) Cuypers (Roermond 1861- Meerssen 1949) was architect en de zoon van P.J.H. ( Pierre) Cuypers. Hij is vooral van belang als de architect van vele katholieke kerken. ... jos - (bron: Kunstbus Groningen)

                                                                                                                                           

Jan van Heel

Johannes Jacobus van Heel, Nederlandse schilder, graficus en tekenaar en maakt gouches. Onderwerpen: clowns, religieuze thema's, Parijse stadsbeelden, stillevens, dieren, circusmotieven; Spanje (meest abstraherende periode), speeltjes enz. ... van heels werk altijd een natuurgebonden karakter. de criticus jos - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

Frank van Gompel

Frank van Gompel geboren Eersel 20 december 1965 Nederlands componist Tijdens de studie muziekwetenschap (specialisatie 'Kunstbeleid en Management') aan de Rijksuniversiteit te Utrecht (1985 tot 1989) werd Frank van Gompel geadviseerd door professor Jos Kunst om compositie te gaan studeren. ... tot 1989) werd frank van gompel geadviseerd door professor jos - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           
Christen-Democratisch Appèl (CDA)
Het Christen-Democratisch Appèl (CDA) is een christelijk geïnspireerde partij in het centrum van het politieke spectrum. Sinds zijn verkiezingen tot lijsttrekker in 2012 is Sybrand van Haersma Buma politiek leider. ... lijst 2015 12 14,8 2011 elco brinkman lijst 2011 11 14,1 2007 jos - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Europese Commissie (EC)
Deze instelling van de Europese Unie kan worden beschouwd als het 'dagelijks bestuur' van de EU. De leden van de Europese Commissie worden ' eurocommissarissen ' genoemd. Elke eurocommissaris is verantwoordelijk voor één of meerdere beleidsgebieden. ... jos - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
 


Als u vragen heeft kunt u deze stellen op
kunstbus@gmail.com.

Pageviews: 63