YAGOOBLE.COM

Een zoekmachine voor Kunstbus

De lexicons Kunstbus en Muziekbus zijn grote verzamelingen artikelen over kunst, muziek, cultuur en design.
(de)selecteer verwante onderwerpen: joram van klaveren drs. j.j. (joram) van klaveren tweede kamer louis bontes vnl jan roos pvda cda d66 sgp groenlinks mark rutte sp tweede kamerverkiezingen alexander pechtold lodewijk asscher kees van der staaij marianne thieme sybrand van haersma buma emile roemer jesse klaver piratenpartij artikel 1 kandidatenlijst tweede kamerverkiezingen in 2017 vvd christenunie geert wilders 2017 pvv de tweede kamerverkiezingen van 15 maart 2017 voornederland bram moszkowicz laurence stassen voor nederland meer over voornederland en de tweede kamerverkiezingen van 2017 vnl (voornederland) partij voor de dieren 50plus gert-jan segers : deselecteer alle suggesties
  Resultaten 1 - 24 van 8005 voor - joram van klaveren - in 0.531259059906006 seconden.
Zoekterm van is een van de meest gebruikte woorden! Probeer deze niet te gebruiken!!
We geven maximaal 8000 resultaten op deze zoektermen.

Drs. J.J. (Joram) van Klaveren

Joram van Klaveren (1979) was van 17 juni 2010 tot 23 maart 2017 lid van de Tweede Kamer. Tot en met 21 maart 2014 maakte hij deel uit van de fractie van de PVV. Hij was enige tijd onafhankelijk lid en vormde sinds 15 april 2014 een fractie met Louis Bontes. ... j.j. ( joram - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
VoorNederland (VNL)
VoorNederland was een politieke partij, die zich identificeerde als klassiek-liberaal en eurosceptisch. De partij werd in mei 2014 opgericht door Louis Bontes en Joram van Klaveren, die beiden eerder Tweede Kamerlid voor de PVV waren. ... de partij werd in mei 2014 opgericht door louis bontes en joram - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Tweede Kamerverkiezingen 2017
Op 15 maart 2017 waren er Tweede Kamerverkiezingen. Het ging om een reguliere verkiezing, maar tevens lagen drie grondwetsvoorstellen voor, die in eerste lezing waren aanvaard door beide Kamers. Dat betrof het voorstel over invoering van een correctief referendum, het uit de Grondwet halen van de burgemeestersbenoeming en een voorstel over de staatkundige positie van Caribisch Nederland. ... lijst nieuw met stip* vnl (voornederland ) 13 louis bontes en joram - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Drs. L. (Louis) Bontes
Louis Bontes (1956) was van 17 juni 2010 tot 23 maart 2017 lid van de Tweede Kamer. Tot 29 oktober 2013 maakte hij deel uit van de PVV-fractie. Hij was onafhankelijk lid en vormde sinds 15 april 2014 een fractie met Joram van Klaveren. ... lid en vormde sinds 15 april 2014 een fractie met joram - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Kandidaten VNL Tweede Kamerverkiezingen 2017
In onderstaand overzicht staat de top van de kandidatenlijst van VNL bij de Tweede Kamerverkiezingen in maart 2017. ... bij de tweede kamerverkiezingen in maart 2017. 1 jan roos 2 joram - (bron: Parlement & Politiek)
                                                                                                                                           
PVV en Tweede Kamerverkiezingen 2010
De PVV haalde bij de verkiezingen van 9 juni 2010 24 zetels in de Tweede Kamer. Lijsttrekker was Geert Wilders. De partij had voor de verkiezingen 9 zetels in de Tweede Kamer. Het verkiezingsprogramma was getiteld 'De agenda van hoop en optimisme'. ... 13 roland van vliet 14 johan driessen 15 karen gerbrands 16 joram - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
PVV en Tweede Kamerverkiezingen 2012
De Partij voor de Vrijheid had bij de verkiezingen van 12 september 2012 Geert Wilders als lijsttrekker. Het verkiezingsprogramma heeft de titel 'Hún Brussel, óns Nederland'. ... bontes 6 tony van dijck 7 sietse fritsma 8 barry madlener 9 joram - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           

motie van afkeuring of wantrouwen

Er zijn twee soorten moties waarmee de Tweede Kamer ernstige kritiek op een bewindspersoon kan verwoorden: de motie van afkeuring en de motie van wantrouwen. Het onderscheid tussen beide soorten is in de praktijk overigens niet altijd even duidelijk. ... joram - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Afsplitsingen fracties Tweede Kamer
Zolang er fracties in de Tweede Kamer zijn (sinds het einde van de 19e eeuw), zijn er afsplitsingen voorgekomen. Vaak waren die het gevolg van meningsverschillen over de koers van de partij. In enkele gevallen lagen persoonlijke tegenstellingen er aan ten grondslag. ... joram - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           

Ir. A.P.C. (Tony) van Dijck

Tony van Dijck (1963) is sinds 30 november 2006 lid van de Tweede Kamerfractie van de PVV. Hij was managementconsultant en enige jaren woonachtig en werkzaam op Curaçao, onder meer als ondernemer in de horeca. ... joram - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           

Mr. M. (Michiel) van Nispen

Michiel van Nispen (1982) is sinds 2 april 2014 lid van de SP-Tweede Kamerfractie. Hij was daarvoor medewerker justitie van die fractie. Hij woont in Breda. Als Tweede Kamerlid houdt hij zich eveneens bezig met het justitiebeleid en daarnaast is hij woordvoerder sportbeleid. ... joram - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Ties Mellema
Ties Mellema (Bergen op Zoom, 1976) Website: Ties Mellema is een van de belangrijkste Nederlandse saxofonisten van dit moment. De Nederlandse media noemde hem 'de vaandeldrager van een nieuwe generatie´. ... joram - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           
Paul Ben-Chaim
geb. Paul Frankenburger 5-8-1897 te München - gest. 1984 te Tel Aviv Israëlisch componist Ben- Chaim studeerde aan de Akademie der Tonkunst te München. Hij was dirigent en directeur van het conservatorium in Tel Aviv en was een van de belangrijkste Israëlische componisten. ... belangrijkste israelische componisten. werken o.a.: oratorium joram - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           

Van Dijck

van Dijck Doorverwijspagina Floris van Dijck Abraham van Dijck Antoon van Dyck ... joram - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

Van-Besouw

Van Besouw Van Besouw is een textielbedrijf uit Goirle dat dateert uit 1839. In ruim anderhalve eeuw groeide het bedrijf uit van een degelijke wever van jute zakken naar een toonaangevende leverancier voor eigentijds tapijt. ... joram - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

Van Bolhuis

Groep van families in de 17de en 18de eeuw, afstammend van de kroniekschrijver Abel Eppens, bestaande uit een aantal takken in de Ommelanden en in de stad Groningen en omgeving. ... joram - (bron: Kunstbus Groningen)

                                                                                                                                           

Van Aelst

Van Aelst / Van Aalst Doorverwijspagina Willem van Aelst Nederlands stillevenschilder, (ca. 1625/27 Delft/Utrecht? (16 mei 1627 gedoopt in Delft) - in of na 1683 Amsterdam). ... joram - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
jacob van ruisdael

jacob van ruisdael

Jacob Isaacksz van Ruysdael Nederlands landschapschilder, geboren in Haarlem in 1628. Overleden in Amsterdam en begraven in Haarlem 14-3-1682. Naamsvarianten: Jacob Isaacsz. ... joram - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

Comité van Ministers van de Raad van Europa

Dit orgaan is één van de twee statutaire organen van de Raad van Europa, samen met de Parlementaire Vergadering. Het Comité bestaat uit alle ministers van Buitenlandse Zaken van de lidstaten, vertegenwoordigt de Europese regeringen en neemt beslissingen. ... joram - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           

Van-Oorschot

Van Oorschot Uitgeverij Nederlands dichter en prozaschrijver en uitgever (Vlissingen 15.8.1909). Geert van Oorschot is aanvankelijk werkzaam bij Stols en Querido als boekverkoper en sinds 1945 zelfstandig uitgever te Amsterdam. ... joram - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

baronie van Breda

Baronie van Breda De baronie van Breda is een landstreek rondom de Nederlandse stad Breda. Vroeger werd de naam gespeld als Baronnie. De naam duidt aan dat de streek bezit was van de heren van Breda. ... joram - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

Kadir van Lohuizen

Kadir van Lohuizen (1963) Freelance foto- journalist Kadir van Lohuizen werd verschillende malen gelauwerd, winnaar van 3 zilveren camera's (1994, 1997, 2001), werkt sinds 1988 als fotojournalist en is aangesloten bij het Franse bureau Agence vu. ... joram - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

Vicepresidenten van de Raad van State

De vicepresident van de Raad van State heeft de feitelijke leiding van dit Hoge College van Staat, het belangrijkste adviesorgaan van de regering. De vicepresident bekleedt tevens het voorzitterschap van de Afdeling Advisering van de Raad van State, die adviezen uitbrengt over onder meer wetsvoorstellen en verdragen. ... joram - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           

hardheidsschaal van Mohs

Hardheidsschaal van Mohs ... joram - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
 


Als u vragen heeft kunt u deze stellen op kunstbus@gmail.com.

Pageviews: 9