YAGOOBLE.COM

Een zoekmachine voor Kunstbus

De lexicons Kunstbus en Muziekbus zijn grote verzamelingen artikelen over kunst, muziek, cultuur en design.
(de)selecteer verwante onderwerpen: jetta klijnsma kabinet-balkenende iv drs. j. (jetta) klijnsma 2010 pvda en tweede kamerverkiezingen pvda wouter bos job cohen lijstencombinatie groenlinks was job cohen nebahat albayrak ronald plasterk kiesdeler pvda en tweede kamerverkiezingen 2010 kabinet-rutte ii minister ministerie staatssecretaris arbeid secretaris-generaal sociale zaken en werkgelegenheid ministerie van sociale verzekeringsbank agentschap szw ministerie van sociale zaken en werkgelegenheid inspectie szw sociale zaken en volksgezondheid lodewijk asscher economische zaken en arbeid arbeid, handel en nijverheid loes mulder kabinet-biesheuvel sociale zaken szw uitvoeringsinstituut werknemersverzekeringen europees hof van justitie gekwalificeerde meerderheid valdis dombrovskis (letland) sophie in 't veld (d66) : deselecteer alle suggesties
  Resultaten 1 - 15 van 15 voor - jetta klijnsma - in 0.0104029178619385 seconden.

Drs. J. (Jetta) Klijnsma

Jetta Klijnsma (1957) is sinds 5 november 2012 staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Eerder was zij dat van 18 december 2008 tot 23 februari 2010 in het kabinet-Balkenende IV. Van 17 juni 2010 tot 5 november 2012 was zij Tweede Kamerlid voor de PvdA. ... j. ( jetta - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
PvdA en Tweede Kamerverkiezingen 2010
De PvdA haalde bij de verkiezingen van 9 juni 2010 30 zetels in de Tweede Kamer. Voor de verkiezingen maakte partijleider Wouter Bos zijn afscheid uit de politiek bekend. Lijsttrekker was Job Cohen. Voor de verkiezingen had de partij 30 zetels in de Tweede Kamer. ... 1.510.203 nebahat albayrak 129.005 ronald plasterk 32.296 jetta - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW)
Het ministerie is onder meer belast met het algemeen sociaal-economisch beleid, met name voor het werkgelegenheidsbeleid, arbeidsaangelegenheden en voor het inkomens- en vermogensbeleid. Het ministerie draagt ook zorg voor de sociale zekerheid in Nederland. ... asscher (pvda). het ministerie kent ook een staatssecretaris. jetta - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Werkgelegenheids- en sociaal beleid
Werkgelegenheid ... asscher (pvda, minister van sociale zaken en werkgelegenheid) jetta - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Kabinet-Balkenende IV (2007-2010)
Het kabinet-Balkenende IV van CDA, PvdA en ChristenUnie, kwam tot stand nadat coalities van CDA en PvdA met SP en of met GroenLinks niet mogelijk waren gebleken. Het nieuwe kabinet trad op 22 februari 2007 aan na een relatief vlotte formatie van 89 dagen. ... op 12 december 2008 af. zijn opvolger is de haagse wethouder jetta - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Drs. J.J. (Jasper) van Dijk
Jasper van Dijk (1971) is sinds 30 november 2006 lid van de Tweede Kamerfractie van de SP. Hij was medewerker van de SP-fracties in de Tweede Kamer en het Europees Parlement en gemeenteraadslid in Amsterdam. ... met boris van der ham (d66), anouchka van miltenburg (vvd), jetta - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
B. (Boris) van der Ham
Boris van der Ham (1973) was van 23 mei 2002 tot 20 september 2012 Tweede Kamerlid van D66. Hij was eerder financieel bestuurslid van de Nationale Jeugdraad. Daarvoor was de heer Van der Ham acteur bij diverse toneelgezelschappen en voorzitter van de Jonge Democraten. ... - diende in 2010 samen met anouchka van miltenburg (vvd), jetta - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Staatssecretaris
Een staatssecretaris ondersteunt een minister bij het politiek leiden van een ministerie. Staatssecretarissen komen vooral voor bij 'zware' ministeries. Daar krijgen zij een specifiek beleidsterrein onder hun hoede, maar de minister blijft medeverantwoordelijk. ... s.a.m. (sharon) infrastructuur en milieu klijnsma, j. ( jetta - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
PvdA en Tweede Kamerverkiezingen 2012
De Partij van de Arbeid had bij de verkiezingen van 12 september Diederik Samsom als lijsttrekker. Het verkiezingsprogramma is getiteld 'Nederland sterker en socialer'. ... 2012 kandidaten 2012 1 diederik samsom 2 jetta - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
A. (Anouchka) van Miltenburg
Anouchka van Miltenburg (1967) was van 30 januari 2003 tot 23 maart 2017 lid van de Tweede Kamerfractie van de VVD en was van 25 september 2012 tot en met 12 december 2015 Tweede Kamervoorzitter. Zij was werkzaam in de journalistiek en gemeenteraadslid in Zaltbommel. ... tien jaar. - diende in 2010 samen met boris van der ham (d66), jetta - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Prof.Mr. J.P.H. (Piet Hein) Donner
Piet Hein Donner (1948) is sinds 1 februari 2012 vicepresident van de Raad van State. Hij was van 14 oktober 2010 tot 16 december 2011 minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Van 22 juli 2002 tot 21 september 2006 was hij minister van Justitie en van 22 februari 2007 tot 14 oktober 2010 minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. ... jetta - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
M.C. Escher
Nederlandse graficus, geboren 17 juni 1898 Leeuwarden Friesland - overleden 27 maart 1972 haarlem. Maurits Cornelis Escher visualiseerde wiskunde dusdanig dat leek en hoogleraar door zijn werken werden (worden) geboeid. ... een reis naar italie. op 1 van zijn reizen ontmoette escher jetta - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Kabinet-Rutte II (2012 - )
Dit kabinet werd door VVD en PvdA gevormd na de verkiezingen van 12 september 2012. Het kabinet bestaat uit 7 ministers van de VVD en 6 ministers van d … ... jetta - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
ing. A. (Ahmed) Aboutaleb
Ahmed Aboutaleb (1961) is sinds 5 januari 2009 burgmeester van Rotterdam. Hij was van 22 februari 2007 tot 12 december 2008 staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (onder andere voor arbeidsmarktbeleid en armoedebestrijding). ... jetta - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Surinaamse literatuur
De literatuur van Suriname onderscheidt zich in de Surinaamse orale (mondeling overgeleverde) literatuur en de Surinaamse geschreven literatuur. ... opmerkelijke romans die zich afspelen in zijn eigen eeuw. jetta - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
 


Als u vragen heeft kunt u deze stellen op
kunstbus@gmail.com.

Pageviews: 8