YAGOOBLE.COM

Een zoekmachine voor Kunstbus

De lexicons Kunstbus en Muziekbus zijn grote verzamelingen artikelen over kunst, muziek, cultuur en design.
(de)selecteer verwante onderwerpen: vvd cda pvda christenunie eerste kamer 2017 tweede kamerverkiezingen van 15 maart 2017 lijst 2017 egbert schuurman 1 zetel 5 zetels geert wilders d66 groenlinks sp sgp loek hermans pvdd kabinet-rutte i roel kuiper kabinet-balkenende iv pvv eerste kamerverkiezingen tunahan kuzu biografisch archief partij voor de dieren marjolein faber hero brinkman henk krol eerste kamerlid 50plus cor eberhard marcial hernandez martin van rooijen harry van den bergh jos van rey james sharpe mariko peters jhim van bemmel affaires met kamerleden : deselecteer alle suggesties
  Resultaten 1 - 24 van 92 voor - gert koffeman - in 0.0146181583404541 seconden.
Kamerleden in opspraak
Enkele keren kwamen Kamerleden in opspraak. Vaak ging het daarbij om (vermeende) vermenging van politieke en zakelijke belangen, maar ook schending van geheimhouding, het in aanraking komen met justitie of een opgerakeld verleden. ... maximumsnelheid lager op kandidatenlijst, later teruggekeerd gert - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           

Gert Dumbar

Gert Dumbar / Studio Dumbar Studio Dumbar is een grafisch ontwerpbureau in 1977 opgericht door Gert Dumbar, geboren 16 mei 1940 in Jakarta, Indonesië. Studio Dumbar bestaat anno 2007 uit een team van maar liefst dertig medewerkers en heeft inmiddels een grote verscheidenheid aan stijlen, huisstijlen en logo's ontwikkeld en diverse prijzen gewonnen. ... gert - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

Gert Fokkens

Gert Fokkens (1946, School voor de Journalistiek) is voormalig kunstredacteur en medewerker Culturele Raad Zuid- Holland, tekstschrijver, journalist, publicist, speechwriter, toneel- en scenarioschrijver. ... gert - (bron: Kunstbus Groningen)

                                                                                                                                           

G.J. (Gert) Schutte

Alom gerespecteerd Tweede Kamerlid voor het GPV. Stond bekend als het 'staatsrechtelijke geweten van de Kamer', een benaming die volgens hem echter aangaf dat anderen op dat punt tekort schoten. Kwam in 1981 als eenling in de Kamer, na eerder bij diverse gemeenten te hebben gewerkt, laatstelijk als plaatsvervangend gemeentesecretaris van Zeist. ... ( gert - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Gert de Meijer

Gert de Meijer

Gert de Meijer geboren Terneuzen 1953, gestorven 27-12-2006 Nederlandse fingerstyle en powerpicking gitarist op de 6 en 12 snarige gitaar carrière begon toen hij als tienjarig jongetje een gitaar cadeau kreeg van zijn ouders. ... gert - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           

Drs. N.K. (Niko) Koffeman

Niko Koffeman (1958) is sinds 12 juni 2007 lid van de fractie van de Partij voor de Dieren in de Eerste Kamer. Hij is werkzaam op het gebied van reclame en voorlichting en speelde een belangrijke rol als extern adviseur bij campagnes van de SP. ... gert - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           

Gert de Rijk

Nederlandse kunstenaar, beeldhouwer in keramiek, keramist, verzamelaar en kok geboren 27 juni 1945 in Utrecht - overleden 19 augustus 2009 in Utrecht. Zie ook Gert de Rijk, nvk-keramiek 2004) Gert de Rijk is een veelzijdig kunstenaar. ... gert - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

Drs. G.J.M. (Gert-Jan) Segers

Gert-Jan Segers (1969) is sinds 20 september 2012 lid van de Tweede Kamer voor de ChristenUnie en sinds 10 november 2015 fractievoorzitter en politiek leider. Bij de verkiezingen van 2017 was hij lijsttrekker. ... g.j.m. ( gert - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           

G.J. (Gert-Jan) Oplaat

Authentieke Twentse boerenvertegenwoordiger op de rechtervleugel van de VVD. Was voor die partij in de Tweede Kamer acht jaar landbouwwoordvoerder, die over een goede dossierkennis beschikte. Hij is deelgenoot in een grote agrarische onderneming die is gespecialiseerd dierveredeling en belangenbehartiger van de pluimveesector. ... ( gert - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Partij voor de Dieren en Eerste Kamerverkiezingen 2007
De Partij voor de Dieren haalde bij de Eerste Kamerverkiezingen van 29 mei 2007 1 zetel in de Eerste Kamer. Lijsttrekker was Niko Koffeman. De Partij voor de Dieren had voor de verkiezingen geen zetels in de Eerste Kamer. ... gert - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Partij voor de Dieren en Eerste Kamerverkiezingen 2011
De Partij voor de Dieren haalde bij de Eerste Kamerverkiezingen van 23 mei 2011 1 zetel in de Eerste Kamer. Lijsttrekker was Niko Koffeman. De Partij voor de Dieren had voor de verkiezingen ook 1 zetels in de Eerste Kamer. ... gert - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Partij voor de Dieren en Eerste Kamerverkiezingen 2015
De Partij voor de Dieren haalde bij de Eerste Kamerverkiezingen van 25 mei 2015 1 zetel in de Eerste Kamer. Lijsttrekker was Niko Koffeman. De Partij voor de Dieren had voor de verkiezingen ook 1 zetel in de Eerste Kamer. ... gert - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Eerste Kamerfractie Partij voor de Dieren (PvdD)
De Partij voor de Dieren is sinds 2007 in de Eerste Kamer vertegenwoordigd. Bij de verkiezingen van 2015 werden 2 zetels behaald, daarvoor was er één vertegenwoordiger. ... gert - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Gereformeerd Politiek Verbond (GPV)
Het GPV was een in 1948 gevormde protestants-christelijke partij, die zich baseerde op bijbelse normen. De partij was sterk verbonden met de Gereformeerde Kerken (vrijgemaakt). Sinds januari 2000 werkte het GPV samen met de RPF onder de naam ChristenUnie. ... heeft nooit deelgenomen aan de regering. van 1981 tot 2001 was gert - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
ChristenUnie (CU)
De ChristenUnie is een christelijke partij, met op sociaal en ecologisch gebied progressieve en op ethisch gebied behoudender standpunten. Politiek leider van de ChristenUnie is sinds november 2015 Gert-Jan Segers. ... politiek leider van de christenunie is sinds november 2015 gert - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Partij voor de Dieren (PvdD)
De Partij voor de Dieren (PvdD) beschouwt dieren als de allerzwaksten in de samenleving en wil dierenwelzijn terugbrengen op de politieke agenda. Politiek leider van de Partij voor de Dieren is Marianne Thieme. ... gert - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Eerste Kamerverkiezingen 2007
Op dinsdag 29 mei 2007 kozen de Provinciale Staten, die op 7 maart 2007 zelf nieuw waren gekozen, een nieuwe Eerste Kamer. De coalitiepartijen CDA, PvdA en ChristenUnie haalden dankzij de winst van de ChristenUnie ook in de senaat een meerderheid. ... gert - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Tweede Kamerverkiezingen 1981
Grote winnaar van de Tweede Kamerverkiezingen van 1981 was D'66. Die partij ging onder aanvoering van Jan Terlouw van acht naar zeventien zetels. De 'grote drie' CDA, PvdA en VVD verloren respectievelijk vijf, negen en twee zetels. ... de kamer van 1981 behoorden onder meer peter lankhorst (ppr), gert - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Eerste Kamerverkiezingen 2015
Op dinsdag 26 mei 2015 kozen de leden van Provinciale Staten een nieuwe Eerste Kamer. De Statenleden waren op hun beurt op woensdag 18 maart 2015 jl. direct door alle kiesgerechtigde Nederlanders gekozen. ... gert - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Tweede Kamerfractie ChristenUnie (CU)
De fractie van de ChristenUnie heeft sinds de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017 vijf leden, evenveel als na de verkiezingen van september 2012. ... behoort de fractie weer tot de oppositie. fractievoorzitter is gert - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Partij voor de Vrijheid (PVV)
De Partij voor de Vrijheid (PVV) is op 22 februari 2006 geregistreerd bij de Kiesraad. De PVV geldt als populistisch, met zowel conservatieve, liberale, 'rechtse' als 'linkse' standpunten. De PVV keert zich met name tegen 'islamisering van de Nederlandse samenleving', waarvan in haar ogen sprake is en zet zich verder af tegen 'links' in brede zin (subsidies, ontwikkelingssamenwerking, bureaucratie, Europese samenwerking, publieke omroep). ... in juni 2004 presenteerden de vvd-kamerleden geert wilders en gert - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Eerste Kamerverkiezingen 2011
Op maandag 23 mei 2011 werd een nieuwe Eerste Kamer gekozen. De (gedoog)coalitie VVD-CDA-PVV kreeg 37 zetels, net een zetel te weinig voor een meerderheid: De PVV komt voor het eerst in de Eerste Kamer met 10 zetels. ... gert - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Gereformeerd Politiek Jongeren Contact (GPJC)
Het Gereformeerd Politiek Jongeren Contact was de politieke jongerenorganisatie van het Gereformeerd Politiek Verbond (GPV). Van 1955 tot 1964 bestond de organisatie enkel uit plaatselijke afdelingen. In 1964 kwam de landelijke jongerenorganisatie tot stand. ... telkens in oktober werden georganiseerd. prominente ex-leden gert - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
ChristenUnie en Tweede Kamerverkiezingen 2017
De ChristenUnie had bij de verkiezingen van 15 maart 2017 Gert-Jan Segers als lijsttrekker. De titel van het verkiezingsprogramma luidt 'Hoopvol Realistisch - Voorstellen voor een samenleving met toekomst'. ... de christenunie had bij de verkiezingen van 15 maart 2017 gert - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
 


Als u vragen heeft kunt u deze stellen op
kunstbus@gmail.com.

Pageviews: 60