YAGOOBLE.COM

Een zoekmachine voor Kunstbus

De lexicons Kunstbus en Muziekbus zijn grote verzamelingen artikelen over kunst, muziek, cultuur en design.
(de)selecteer verwante onderwerpen: kunst gert-jan segers drs. g.j.m. (gert-jan) segers tweede kamer jan terlouw christenunie arie slob kabinet-balkenende iv 2003 jan roos cda vvd pvda eerste kamer 2017 jan nagel gpv tweede kamerverkiezingen van 15 maart 2017 kabinet-rutte i documentatiecentrum nederlandse politieke partijen lijst 2017 egbert schuurman roel kuiper d66 sp groenlinks sgp pvv rpf europese commissie tweede kamerverkiezingen 2017 50plus tweede kamerfractie denk ina brouwer vnl william moorlag pvdd martin van rooijen joel voordewind : deselecteer alle suggesties
  Resultaten 1 - 24 van 1799 voor - gert jan segers - in 0.125587940216064 seconden.

Drs. G.J.M. (Gert-Jan) Segers

Gert-Jan Segers (1969) is sinds 20 september 2012 lid van de Tweede Kamer voor de ChristenUnie en sinds 10 november 2015 fractievoorzitter en politiek leider. Bij de verkiezingen van 2017 was hij lijsttrekker. ... g.j.m. ( gert - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Profiel kandidaten Tweede Kamerverkiezingen 2017
Een profiel van de kandidatenlijsten van een aantal partijen die deelnemen aan de Tweede Kamerverkiezingen 2017. Voor deze analyse is uitgegaan van het zetelaantal dat wordt genoemd in de Peilingwijzer. ... schrover (50plus) tamara van ark (vvd) vicky maeijer (pvv) gert - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
ChristenUnie (CU)
De ChristenUnie is een christelijke partij, met op sociaal en ecologisch gebied progressieve en op ethisch gebied behoudender standpunten. Politiek leider van de ChristenUnie is sinds november 2015 Gert-Jan Segers. ... politiek leider van de christenunie is sinds november 2015 gert - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Leiderschapswisselingen
Het politieke leven van een partijleider is uiteraard beperkt houdbaar. Een teleurstellend resultaat, het gevoel dat het wel 'mooi' is geweest, maar ook leeftijd of gezondheid kunnen redenen zijn voor vertrek. ... die vertrok op zijn beurt in 2015 en op 10 november werd gert - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Partijen
De Nederlandse democratie is georganiseerd via een partijenstelsel. Bij de organisatie van een partij komt van alles kijken. Bijvoorbeeld de registratie bij de kiesraad, het kiezen van een (politiek) leider en/of de partijfinanciën. ... politiek leider van de christenunie is sinds november 2015 gert - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Partijen in Tweede en Eerste Kamer
Omdat we in de Nederlandse politiek een stelsel van evenredige vertegenwoordiging hanteren, bestaan de Tweede en Eerste Kamer uit afgevaardigden van verschillende politieke partijen. Welke partijen in de Kamers zitten kan in theorie dus per vier jaar verschillen. ... politiek leider van de christenunie is sinds november 2015 gert - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Tweede Kamerverkiezingen 2017
Op 15 maart 2017 waren er Tweede Kamerverkiezingen. Het ging om een reguliere verkiezing, maar tevens lagen drie grondwetsvoorstellen voor, die in eerste lezing waren aanvaard door beide Kamers. Dat betrof het voorstel over invoering van een correctief referendum, het uit de Grondwet halen van de burgemeestersbenoeming en een voorstel over de staatkundige positie van Caribisch Nederland. ... sterker - kansen voor iedereen kandidatenlijst christenunie 7 gert - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
ChristenUnie en Tweede Kamerverkiezingen 2017
De ChristenUnie had bij de verkiezingen van 15 maart 2017 Gert-Jan Segers als lijsttrekker. De titel van het verkiezingsprogramma luidt 'Hoopvol Realistisch - Voorstellen voor een samenleving met toekomst'. ... de christenunie had bij de verkiezingen van 15 maart 2017 gert - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Tweede Kamerfractie ChristenUnie (CU)
De fractie van de ChristenUnie heeft sinds de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017 vijf leden, evenveel als na de verkiezingen van september 2012. ... behoort de fractie weer tot de oppositie. fractievoorzitter is gert - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Politiek leider van een partij
Politiek leiders treden naar buiten toe op als het 'boegbeeld' en het aanspreekpunt van hun partij. Binnen hun partij moeten zij zorgen voor politieke eensgezindheid. ... s. (sybrand) van haersma buma politiek leider cda g.j.m. ( gert - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Fractievoorzitters Tweede Kamer
Een fractievoorzitter is de leider van zijn fractie, een groep Kamerleden van dezelfde partij. Hij of zij voert het woord bij belangrijke debatten, zoals over de regeringsverklaring en bij de algemene beschouwingen over de rijksbegroting. ... roemer, e.g.m. (emile) sp rutte, m. (mark) vvd segers, g.j.m. ( gert - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Gekozenen Tweede Kamerverkiezingen 2017
In onderstaand overzicht staan de Tweede Kamerleden die zijn gekozen bij de verkiezingen op 15 maart 2017. Bij die verkiezingen behaalde de VVD 33 zetels en daarmee zijn zij de grootste partij in de Tweede Kamer. ... (nr 9) christenunie (5 leden) # foto naam kamerlid 01 g.j.m. ( gert - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Top-100-kunstenaars-2007
Top 100 kunstenaars Nederland 2006/2007 Kunstbus Top 100 invloedrijke kunstenaars in Nederland 2006 / 2007 Naast de meer serieuze Elsevier top 100, Kunstbeeld top 100 en Artfacts top 100, worden we in de media overspoeld met lijsten populairste of belangrijkste kunstenaars gebaseerd op de meest uiteenlopende criteria. ... 237 germaine kruip 238 kathe kollwitz 239 claes oldenburg 240 gert - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Dr. A.A.G.M. (Ronald) van Raak
Ronald van Raak (1969) is sinds 30 november 2006 lid van de Tweede Kamerfractie van de SP. Hij was daarvoor, sinds 10 juni 2003, Eerste Kamerlid voor de SP. Hij was als docent geschiedenis verbonden aan de Universiteit van Amsterdam en directeur van het wetenschappelijk bureau van de SP. ... van gent, later linda voortman (gl), cynthia ortega, later gert - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Top-100-kunstenaars-2006
Top 100 kunstenaars Nederland 2006 Kunstbus Top 100 invloedrijke kunstenaars in Nederland 2006 Naast de meer serieuze Elsevier top 100, Kunstbeeld top 100 en Artfacts top 100, werden we in de media overspoeld met lijsten populairste of belangrijkste kunstenaars gebaseerd op de meest uiteenlopende criteria. ... sandra kruisbrink 192 rodney graham 193 michel francois 194 gert - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Ir. D.M. (Diederik) Samsom
Diederik Samsom (1971) was van 30 januari 2003 tot 14 december 2016 Tweede Kamerlid voor de PvdA. Van maart 2012 tot december 2016 was hij politiek leider van de PvdA en fractievoorzitter in de Tweede Kamer. ... mondiale klimaatafspraken ( 34.534) - bracht in 2016 samen met gert - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
C.J.E. (Nine) Kooiman
Nine Kooiman (1980) is sinds 17 juni 2010 lid van de Tweede Kamerfractie van de SP. In de eerste maanden van 2017 is zij met zwangerschapsverlof. Zij was medewerker jeugdbeleid van de SP Tweede Kamerfractie en in maart-juni 2010 gemeenteraadslid in Nieuwegein. ... activiteiten als parlementarier - diende in 2014 samen met gert - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Kabinet-Rutte II (2012 - )
Dit kabinet werd door VVD en PvdA gevormd na de verkiezingen van 12 september 2012. Het kabinet bestaat uit 7 ministers van de VVD en 6 ministers van d … ... vrijwel de gehele oppositie in de tweede kamer een door gert - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Drs. C.J. (Carola) Schouten
Carola Schouten (1977) is sinds 18 mei 2011 lid van de Tweede Kamerfractie van de ChristenUnie. Zij was eerder medewerkster financiën en sociale zaken van de Tweede Kamerfractie van de ChristenUnie. Mevrouw Schouten groeide op in Giessen in het Land van Heusden en Altena. ... en regelgeving. de verdediging werd in 2012 overgenomen door gert - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
ChristenUnie en Tweede Kamerverkiezingen 2012
De ChristenUnie had bij de verkiezingen van 12 september 2012 Arie Slob als lijsttrekker. Het verkiezingsprogramma is getiteld 'Voor de verandering'. ... 2012 1 arie slob 2 joel voordewind 3 carola schouten 4 gert - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           

G.J. (Gert-Jan) Oplaat

Authentieke Twentse boerenvertegenwoordiger op de rechtervleugel van de VVD. Was voor die partij in de Tweede Kamer acht jaar landbouwwoordvoerder, die over een goede dossierkennis beschikte. Hij is deelgenoot in een grote agrarische onderneming die is gespecialiseerd dierveredeling en belangenbehartiger van de pluimveesector. ... ( gert - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Tweede Kamerverkiezingen 1981
Grote winnaar van de Tweede Kamerverkiezingen van 1981 was D'66. Die partij ging onder aanvoering van Jan Terlouw van acht naar zeventien zetels. De 'grote drie' CDA, PvdA en VVD verloren respectievelijk vijf, negen en twee zetels. ... de kamer van 1981 behoorden onder meer peter lankhorst (ppr), gert - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           

G.J. (Gert) Schutte

Alom gerespecteerd Tweede Kamerlid voor het GPV. Stond bekend als het 'staatsrechtelijke geweten van de Kamer', een benaming die volgens hem echter aangaf dat anderen op dat punt tekort schoten. Kwam in 1981 als eenling in de Kamer, na eerder bij diverse gemeenten te hebben gewerkt, laatstelijk als plaatsvervangend gemeentesecretaris van Zeist. ... ( gert - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           

Jan van Ham

Johannes Cornelis (Jan van Ham (Gouda 4 maart 1892 - Utrecht 21 juni 1989) was een min of meer autodidactische Nederlandse pottenbakker, naturalistisch/ realistisch schilder en tekenaar, lid van kunstenaarsvereniging VANK. ... nicolaas (kees) van moorsel en gerrit christiaan hendrik ( gert - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
 


Als u vragen heeft kunt u deze stellen op kunstbus@gmail.com.

Pageviews: 9