YAGOOBLE.COM

Een zoekmachine voor Kunstbus

De lexicons Kunstbus en Muziekbus zijn grote verzamelingen artikelen over kunst, muziek, cultuur en design.
(de)selecteer verwante onderwerpen: literair fokke-&-sukke manon fokke mr. h. (manon) fokke correctief referendum voortman wijnand duyvendak gerard schouw d66 niesco dubbelboer geert wilders fokke paul kalma linda klaver samsom biografisch archief schouw voorstel voor een wet manon raad van state recht om wetsvoorstellen goed of af te keuren referendum in nederland vermeend recht van amendement recht van initiatief het referendum in nederland districtenstelsel van amelsvoort grondwet van 1814 dijkstra tweede kamer recht van eerste kamer prachtige initiatieven verkiezingen van 1948 boris van der ham sam van houten regeringsvoorstel van raak : deselecteer alle suggesties
  Resultaten 1 - 13 van 13 voor - fokke - in 0.00865006446838379 seconden.
Fokke-&-Sukke

Fokke-&-Sukke

Fokke & Sukke ... fokke - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

Mr. H. (Manon) Fokke

Manon Fokke (1976) was van 20 september 2012 tot 23 maart 2017 lid van de Tweede Kamer voor de PvdA, onderbroken door haar zwangerschapsverlof van 22 september 2015 tot 12 januari 2016. Mevrouw Fokke was fractievoorzitter van de PvdA in de gemeenteraad van Maastricht en griffier van de Universiteitsraad. ... h. (manon) fokke - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Recht van initiatief
Tweede Kamerleden hebben het recht om zelf een voorstel voor een wet aan de Tweede Kamer aan te bieden: het recht van initiatief. Een dergelijk voorstel wordt op vrijwel dezelfde wijze behandeld als wetsvoorstellen die door de regering worden ingediend. ... raak (sp) over het huis voor klokkenluiders en van de leden fokke - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Het referendum in Nederland
Een wetsvoorstel voor een raadgevend, correctief, bindend referendum haalde in 1999 niet de vereiste tweederde meerderheid in de Eerste Kamer. Daarna is wel enkele jaren een Tijdelijke referendumwet van kracht geweest. ... werd laatstelijk verdedigd door de tweede kamerleden manon fokke - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Referendum
Een referendum is een volksstemming over een bepaalde politieke kwestie. Over referenda wordt in Nederland al decennia lang gediscussieerd. Voorstanders vinden deze volksstemmingen een goede manier om burgers meer invloed te geven. ... is voor het laatst in 2014 verdedigd door manon fokke - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
ESKAF
Eerste Steenwijker Kunst-Aardewerk Fabriek (ESKAF 1919-1934) Aardewerkfabriek opgericht in 1919 te Steenwijk en na een herstart en verhuizing naar Huizen in 1927 wederom failliet gegaan in 1934. ... echter te wensen over. in 1935 haalde harry hamming zijn zoon fokke - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
PvdA en Tweede Kamerverkiezingen 2012
De Partij van de Arbeid had bij de verkiezingen van 12 september Diederik Samsom als lijsttrekker. Het verkiezingsprogramma is getiteld 'Nederland sterker en socialer'. ... 29 albert de vries 30 khadija arib 31 otwin van dijk 32 manon fokke - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Uiterburen
1. Uiterburen (Gronings: Uterboeren) is een buurtschap en streek tussen Zuidbroek en Noordbroek aan de weg Uiterburen in de gemeente Midden-Groningen. Uiterburen wordt gerekend tot Zuidbroek, maar wordt daarvan gescheiden door de A7. ... werd deze molen met een huisje op de molenberg verkocht door fokke - (bron: Kunstbus Groningen)

                                                                                                                                           
Geertjan Lubberhuizen
Uitgever en oprichter van de Bezige Bij, Geboren te Schoten 15 maart 1916, overleden 18 juli 1984 te Cornamona, Ierland. Zoon van Jan Willem Lubberhuizen, werktuigbouwkundig ingenieur, en Josina Petronella de Muijnck. ... haag, veel goede relaties met drukkers en binders, zoals met fokke - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Dr. A.A.G.M. (Ronald) van Raak
Ronald van Raak (1969) is sinds 30 november 2006 lid van de Tweede Kamerfractie van de SP. Hij was daarvoor, sinds 10 juni 2003, Eerste Kamerlid voor de SP. Hij was als docent geschiedenis verbonden aan de Universiteit van Amsterdam en directeur van het wetenschappelijk bureau van de SP. ... mede-ondertekenaars waren pierre heijnen, later manon fokke - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Aanhangige voorstellen tot Grondwetsherziening
Er zijn momenteel tien voorstellen in eerste lezing aanhangig. De behandeling in tweede lezing is gaande van het voorstel-Halsema (inmiddels voorstel-Van Tongeren) over toetsing van wetten aan de traditionele grondrechten (constitutionele toetsing ). ... voorstellen over het correctief referendum (voorstel- fokke - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Noordbroek
Het voormalige kerspel Noordbroek (Gronings: Noordbrouk) is een voormalige gemeente en Nederlands wegdorp ontstaan in de hoge middeleeuwen op een dekzandrug op de westelijke grens van het Oldambt met ten oosten de kleiafzettingen van de Dollard en ten westen het oude veen- en zandlandschap. ... van 21 op 22 december 1811 werd ingebroken in het huis van fokke - (bron: Kunstbus Groningen)

                                                                                                                                           
Jan Duiker
Nederlands architect, 1 maart 1890 Den Haag - 23 februari 1935 Amsterdam. Gedurende vijftien jaar, van ongeveer 1920 tot 1935, het jaar van zijn vroegtijdige dood, behoort het werk van Duiker tot het beste wat in de Nederlandse architectuur tot stand komt. ... werd geboren te den haag, als zoon van de hoofdonderwijzer fokke - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
 


Als u vragen heeft kunt u deze stellen op
kunstbus@gmail.com.

Pageviews: 31