YAGOOBLE.COM

Een zoekmachine voor Kunstbus

De lexicons Kunstbus en Muziekbus zijn grote verzamelingen artikelen over kunst, muziek, cultuur en design.
(de)selecteer verwante onderwerpen: eddy schuyer e.h. (eddy) schuyer gerard schouw wiegel d66 cda provinciale staten eerste kamer groenlinks eerste kamerverkiezingen pvda sgp sp vvd egbert schuurman hannie van leeuwen frits korthals altes wim de boer marten bierman gerrit holdijk erik jurgens jan terlouw osf ed van thijn christenunie johan stekelenburg ernst hirsch ballin uri rosenthal thijs woltgens henk ten hoeve han noten gpv tiny kox wim van eekelen nicoline van den broek-laman trip gerrit braks rpf dick dees geertje lycklama a nijeholt lijstencombinaties : deselecteer alle suggesties
  Resultaten 1 - 24 van 69 voor - eddy schuyer - in 0.0146348476409912 seconden.

E.H. (Eddy) Schuyer

Invloedrijke senator van D66, zowel in de Eerste Kamer als in eigen partij. Stond bekend als een zorgvuldig formulerende spreker, naar wie aandachtig werd geluisterd. Als lid en voorzitter van een kleine fractie hield hij zich met uiteenlopende onderwerpen bezig, maar onderwijs en financiën hadden zijn bijzondere aandacht. ... ( eddy - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
D66 en Eerste Kamerverkiezingen 2003
D66 haalde bij de Eerste Kamerverkiezingen van 26 mei 2003 3 zetels in de Eerste Kamer. Lijsttrekker was Eddy Schuyer. D66 had voor de verkiezingen 4 zetels in de Eerste Kamer. ... van 26 mei 2003 3 zetels in de eerste kamer. lijsttrekker was eddy - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Eerste Kamerverkiezingen 1999
Op 25 mei 1999 kozen de Provinciale Staten een nieuwe Eerste Kamer. De drie regeringspartijen behaalden een kleine meerderheid: 38 zetels. Verlies was er vooral voor VVD en D66. GroenLinks was met een verdubbeling van het zeteltal de grote winnaar. ... de nieuwkomers. zij stonden op de lijst achter lijsttrekker eddy - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Eerste Kamerverkiezingen 1995
Op 29 mei 1995 kozen de Provinciale Staten een nieuwe Eerste Kamer. Er deden zich flinke verschuivingen voor. Winnaar was de VVD, die met elf zetels winst bijna verdubbelde. Van de regeringspartijen ging de PvdA twee zetels achteruit en D66 vijf. ... werd geleid door de heerlense advocaat jan de wit. bij d66 was eddy - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Eerste Kamerverkiezingen 2003
Op 26 mei 2003 kozen de Provinciale Staten een nieuwe Eerste Kamer. Door de verkiezingsuitslag kon het nieuwe kabinet-Balkenende II rekenen op een meerderheid van 41 van de 75 Eerste Kamerzetels: 23 van het CDA, 15 van de VVD en 3 van D66. ... de wolff 10.866 6,7 5 8 -3 sp tiny kox 8.551 5,3 4 2 +2 d66 eddy - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Eerste Kamerverkiezingen 2007
Op dinsdag 29 mei 2007 kozen de Provinciale Staten, die op 7 maart 2007 zelf nieuw waren gekozen, een nieuwe Eerste Kamer. De coalitiepartijen CDA, PvdA en ChristenUnie haalden dankzij de winst van de ChristenUnie ook in de senaat een meerderheid. ... wolf (groenlinks), nicoline van den broek-laman trip (vvd) en eddy - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Democraten 66 (D66)
Democraten 66 (D66) is een hervormingsgezinde sociaal-liberale partij. Sinds zijn verkiezing tot lijsttrekker op 24 juni 2006 is Alexander Pechtold politiek leider. De partij werd opgericht op 14 oktober 1966 door 44 'homines novi', waarvan er 25 eerder bij andere politieke partijen actief waren geweest. ... lijst 2011 5 7,5 2007 gerard schouw lijst 2007 2 2,0 2003 eddy - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Eerste Kamerfractie Democraten 1966 (D66)
Democraten 1966 (D66) is vanaf 11 mei 1971, met uitzondering van de periode van 19 september 1977 tot 16 september 1980, in de Eerste Kamer vertegenwoordigd. ... 3 j.w.m. (hans) engels 2010-06-22 2011-06-07 4 e.h. ( eddy - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Prof.Dr. G. (Geertje) Lycklama à Nijeholt
Hoogleraar vrouwen- en ontwikkelingsstudies aan het Internationaal Instituut voor Sociale Studies in Den Haag, die vier jaar de PvdA-fractie in de Eerste Kamer leidde. Werd in 1999 fellow aan het Netherlands Institute for Advanced Study in Humanities and Social Sciences. ... op 26 november 2002 samen met wim de boer (groenlinks) en eddy - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           

Eddy Evenhuis

Egbert ( Eddy) Evenhuis ( Groningen, 1 november 1920 - Leeuwarden, 21 augustus 2002) was een journalist en dichter. Hij was van 1955 tot 1983 hoofdredacteur van de Leeuwarder Courant. ... eddy - (bron: Kunstbus Groningen)

                                                                                                                                           

Eddy Terstall

Nederlands filmregisseur, geboren 20 april 1964 te Amsterdam. ... eddy - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

Don Eddy

Amerikaanse schilder, geboren 1944, Long Beach (California), Don Eddy groeide op in Zuid-Californië. Als tiener leert hij de verfspuit gebruiken voor het versieren van auto's en surfplanken en werkte daarna jaren als fotograaf. ... eddy - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           

Eddy Christiani

Nederlands zanger en gitarist, laverend tussen jazz en luisterlied. In de jaren veertig en vijftig is hij de populairste Nederlandse artiest. Christiani is een van de grote pioniers van de Nederpop. In 1939 was hij de eerste Nederlander die een elektrische gitaar (Epiphone model Electar Model M) bespeelde. ... eddy - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           

Eddy van Vliet

Vlaams dichter en advocaat, geboren 11 september 1942 - overleden 5 oktober 2002. ... eddy - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Recht van Interpellatie
Het recht van interpellatie geeft Tweede en Eerste Kamerleden de mogelijkheid om met een bewindspersoon over een onderwerp buiten de orde van de dag te debatteren. Oftewel: een onderwerp dat niet reeds op de vergaderagenda van de Kamer staat. ... eddy - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Christen-Democratisch Jongeren Appèl (CDJA)
Het Christen Democratisch Jongeren Appèl (CDJA) is een onafhankelijke politieke jongerenorganisatie die verbonden is met het CDA. De jongerenorganisatie kwam tot stand na een fusie van de KVPJO (KVP-Jongeren), ARJOS (ARP-Jongeren) en CHJO (CH-Jongeren). ... fred borgman wim van de camp camiel eurlings hans huibers eddy - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Provinciale Statenverkiezingen 2015
De uitslagen van de Provinciale Statenverkiezingen van 18 maart 2015 laten een verdere fragmentatie van de Nederlandse politiek en verlies voor regeringspartijen VVD en - vooral - PvdA zien. Er zijn veel winnaars: D66, SP, ChristenUnie, SGP, Partij voor de Dieren, 50PLUS en provinciale partijen. ... uit het lijsttrekkerschap van twee cda-tweede kamerleden. eddy - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Eddie Murphy
... eddy - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
The-Kids
The Kids Belgische rockgroep. The Kids worden in 1977 opgericht door Antwerps dokwerker Ludo Mariman, Danny De Haes en Eddy De Haes. Het debuutalbum " The Kids" (1978) maakt meteen indruk. The Kids spelen dan aan punkenergie grenzende rock en bouwen een stevige live-reputatie op. ... door antwerps dokwerker ludo mariman, danny de haes en eddy - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           
E. du Perron
Nederlands (proza)schrijver en dichter, geboren 2 november 1899 te Meester-Cornelis, onder Batavia (Jakarta) West-Java, overleden 14 mei 1940 te Bergen. Hoewel Du Perron tot de Nederlandse literatuur gerekend wordt, was hij in feite een kosmopolitisch schrijver. ... ten grave was gedragen (1926). levensloop charles edgard ( eddy - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
CDA en Tweede Kamerverkiezingen 2006
Het CDA haalde bij de verkiezingen van 22 november 2006 41 zetels in de Tweede Kamer. Lijsttrekker was Jan Peter Balkenende. Het verkiezingsprogramma was getiteld 'Vertrouwen in Nederland, vertrouwen in elkaar'. ... van heugten 18 sybrand van haersma buma 19 coskun coruz 20 eddy - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Avenue
In 1965 verschijnt met Avenue (1965-1995) een nieuw luxe maandblad. Het is net als Elegance (1937) een Nederlands lifestyleblad gericht op moderne vrouwen. De Avenue-lezeres was een welgestelde moderne vrouw zijn die erg van cultuur houdt, met name literatuur, en van reizen. ... en fotografen als paul huf, ed van der elsken, kees scherer, eddy - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Boegies
Legendarische Groninger punkband die vanaf 1980 tien jaar lang furore maakte. Hun niet zelden in het Gronings gezongen levensliederen handelen over drank, verveling en lol trappen. ... handelen over drank, verveling en lol trappen. zanger eddy - (bron: Kunstbus Groningen)

                                                                                                                                           
Gouden-Kalf
Het Gouden Kalf is de grote prijs van het Nederlands Film Festival. Sinds 1981 wordt deze prijs jaarlijks tijdens het festival uitgereikt aan Nederlandse filmmakers, scenarioschrijvers, producenten, acteurs en actrices. ... paul verhoeven - zwartboek 2005 nanouk leopold - guernsey 2004 eddy - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
 


Als u vragen heeft kunt u deze stellen op
kunstbus@gmail.com.

Pageviews: 120