YAGOOBLE.COM

Een zoekmachine voor Kunstbus

De lexicons Kunstbus en Muziekbus zijn grote verzamelingen artikelen over kunst, muziek, cultuur en design.
Alias:   Niveau 0 (onwetend). Positie klassement: proloog.   Score 0.
GIQ 100.   IQ 100.   EQ 100.   KQ 100.   GQ 100.
Wat is jóúw GIQ (KennisEmotieIntelligentieGeheugenQuotiënt)? Met Yagooble kun je bepalen of jouw GIQ oftewel jouw globale intelligenties quotiënt op het niveau van een onwetende, leerling, meester of zelfs homo universalis ligt.
De deelnemers aan dit spel zijn onze normgroep. Dit zijn mensen die het leuk vinden om dit soort spelletjes te spelen. Hierom zal het gemiddelde quotiënt van onze deelnemers hoger liggen dan dat van de gemiddelde Nederlander. Scoort u dus lager dan verwacht dan hoeft dat u nog niet te verontrusten. Daarom noemen wij onze testen liever spelletjes.
       
(de)selecteer verwante onderwerpen: dienstenrichtlijn europese commissie valdis dombrovskis lidstaten europees bureau voor geneesmiddelbeoordeling europese akte commissievoorzitter vaste commissie voor economische zaken (ez) - tweede kamer eurocommissaris voor interne markt, ruimtevaart, industrie, ondernemingen en het midden- en kleinbedrijf pierre moscovici europees octrooibureau eenparigheid van stemmen europese kapitaalmarktunie economisch en sociaal comite gewone wetgevingsprocedure eerste kamercommissie voor europese zaken (euza) directoraat-generaal financiele stabiliteit, financiele diensten en kapitaalmarkten verdrag van rome jyrki katainen aangepaste inbreukprocedure dennis de jong (sp) procedure zonder deelname europees parlement europese gemeenschap eu-lidstaten elzbieta bienkowska (polen) matthijs van miltenburg (d66) henk kamp (vvd, minister van economische zaken) beleid interne markt vaste commissie voor europese zaken (euza) - tweede kamer economische en monetaire unie lambert van nistelrooij (cda) raadpleging profijt interne markt europees hof van justitie interne markt harmonisatiebureau voor de interne markt (merken, tekeningen en modellen) europees parlement raad europese unie : deselecteer alle suggesties
  Resultaten 1 - 6 van 6 voor - dienstenrichtlijn - in 0.00500392913818359 seconden.
Beleid interne markt
Al sinds de jaren vijftig werken de lidstaten van de Europese Unie en haar voorgangers aan een gemeenschappelijke markt. Binnen deze gemeenschappelijke markt geldt een vrij verkeer van goederen, diensten, personen en kapitaal. ... is het met opeenvolgende verdragen verder uitgebreid. in de dienstenrichtlijn - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Commissie-Prodi (1999-2004)
Deze Europese Commissie trad op 17 september 1999 aan na het vervroegde aftreden van de Commissie-Santer. De termijn van de commissie liep op 1 november 2004 af, maar de commissie bleef aan tot 22 november. ... in januari 2004 lanceerde commissaris bolkestein de zogenaamde dienstenrichtlijn - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Prof. R. (Romano) Prodi
Romano Prodi (1939) was van 1999 tot 2004 voorzitter van de Europese Commissie. Hij is van huis uit wetenschapper en was onder meer hoogleraar in Bologna, Trento en Harvard. In 1995 werd hij voorman van de centrumlinkse Olijf-coalitie, waarna hij in 1996-1998 premier was. ... kreeg hij als commissievoorzitter te maken met onder meer de dienstenrichtlijn - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Ch. (Charlie) McCreevy
Charlie McCreevy (1949) was in de periode 2004-2010 lid van de Europese Commissie, belast met interne markt en diensten. Daarvoor had hij (sinds 1977) zitting in het Ierse parlement en was hij onder meer minister van Sociale Zaken, van Handel en Toerisme, en van financiën. ... door financiele dienstverleners - herzag in april 2006 de dienstenrichtlijn - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Prof.Dr.Mr. F. (Frits) Bolkestein
Succesvolle en erudiete VVD-politicus, die zijn partij in 1994 en 1998 naar verkiezingsoverwinningen leidde. Afkomstig uit het bedrijfsleven (Shell) en uit hoofde van zijn functies lange tijd in het buitenland verblijvend. ... - lanceerde in januari 2004 een ontwerp van de controversiele dienstenrichtlijn - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
M.J.A. (Maria) van der Hoeven
Maria van der Hoeven (1949) is sinds 1 september 2011 lid van de Raad van Bestuur van het Internationaal Energie Agentschap. Zij was van 22 juli 2002 tot 22 februari 2007 minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en van 22 februari 2007 tot 14 oktober 2010 minister van Economische Zaken. ... (stb. 503) tot stand. deze wet implementeert de europese dienstenrichtlijn - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
 


Als u vragen heeft kunt u deze stellen op
kunstbus@gmail.com.

Pageviews: 12