YAGOOBLE.COM

Een zoekmachine voor Kunstbus

De lexicons Kunstbus en Muziekbus zijn grote verzamelingen artikelen over kunst, muziek, cultuur en design.
(de)selecteer verwante onderwerpen: muziek ronald brautigam k.g. de vries eerste kamerleden van agt iii (1982) domela nieuwenhuis nederhorst tilanus moties wagenaar niessen kok i (1994-1998) vliegen burger van bommel leers grondwetsherziening van 1983 jan pronk van agt i (1977-1981) minister rutte ii bakker recht van interpellatie lambrechts van der lek lubbers ii (1986-1989) van doorn recht van tweede het recht vragen te stellen k. ter laan keuchenius schuurman interpellatie roethof lycklama van agt ii (1981-1982) thorbecke van gijzel biesheuvel (1971-1973) : deselecteer alle suggesties
  Resultaten 1 - 13 van 13 voor - brautigam - in 0.00639200210571289 seconden.
Ronald Brautigam

Ronald Brautigam

Nederlandse pianist, geboren in 1954 te Amsterdam. Hij is momenteel Nederlands productiefste pianist, alleen al zijn discografie omvat de complete solowerken voor piano van Joseph Haydn, Ludwig van Beethoven en Wolfgang Amadeus Mozart. ... brautigam - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           
Recht van Interpellatie
Het recht van interpellatie geeft Tweede en Eerste Kamerleden de mogelijkheid om met een bewindspersoon over een onderwerp buiten de orde van de dag te debatteren. Oftewel: een onderwerp dat niet reeds op de vergaderagenda van de Kamer staat. ... strafonderbreking van de oorlogsmisdadiger lages 1969 - door brautigam - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Tweede Kamerverkiezingen 1963
De komst, met drie zetels, van de Boerenpartij, het verlies van de PvdA (van 48 naar 43 zetels) en het feit dat de KVP eenderde van alle zetels behaalde, waren de belangrijkste ontwikkelingen bij deze Tweede Kamerverkiezingen. ... de latere fractievoorzitter abma (sgp), de pvda-leden gerda brautigam - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Mr. L. (Leo) de Block
KVP-bewindsman. Zoon van een generaal. Begon zijn loopbaan in het bankwezen en was topambtenaar op financiën en EZ, en daarna financieel directeur van de KLM. Staatssecretaris van Europese samenwerking in de kabinetten-Marijnen, -Cals en -Zijlstra. ... houden. was volgens zijn grootste opponent in de kamer, gerda brautigam - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Canon Nederlandse klassieke muziek
Canon van de Nederlandse Klassieke Muziek In de canon van de vaderlandse geschiedenis wordt met geen woord gerept over klassieke muziek in Nederland. Een omissie vond de NPS ( Nederlandse Programma Stichting), die het voortouw nam voor een muziekcanon. ... music festival website: nederlandse pianisten: van schafer tot brautigam - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           
Otto Tausk
Nederlandse dirigent, Twee maal trad Otto Tausk reeds op in de matinee serie in het Concertgebouw te Amsterdam met o.a. de wereldpremiere van een kameropera van Rudolf Escher en het War Requiem van Benjamin Britten. ... samen met solisten als ian bostridge, thomas hampson, ronald brautigam - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           
Rosa-Spierhuis
Rosa Spierhuis Voor kunstenaars en wetenschappers is het kunnen blijven uitoefenen van het eigen vak een voorwaarde om op een gelukkige en evenwichtige manier oud te worden. ... van kralingen, de violiste vera beths en de pianist ronald brautigam - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
70 jaar PvdA
PDC, februari 2016 ... minister die het debat niet uit de weg ging. gerda brautigam - (bron: Parlement & Politiek)

                                                                                                                                           
Isabelle van Keulen
Nederlandse violiste (Mijdrecht, 1966). Isabelle van Keulen begon op zesjarige leeftijd met viool spelen. Ze studeerde aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam en daarna in Salzburg aan het Mozarteum bij Sandor Vegh. ... bruch, saint-saens en schnittke. met de pianist ronald brautigam - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           
Nieuw-Sinfonietta-Amsterdam
Nieuw Sinfonietta Amsterdam Amsterdam Sinfonietta is een ensemble van 22 kamermuziekspecialisten, allen strijkers. Met een bezetting van zes eerste violen, zes tweede violen, vier altviolen, vier celli en twee contrabassen bestrijkt het een breed repertoire dat vele stijlen omvat, van barok tot en met hedendaags. ... bodem verleenden tot nu toe onder meer anner bijlsma, ronald brautigam - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           
Philips-Symfonie-Orkest
De oorsprong van het Philips Symfonie Orkest ligt in een initiatief van een aantal Philips medewerkers om in orkest verband te gaan musiceren. In 1930 richtten zij het orkest 'Fidelio' op. Vanaf dat moment is het orkest niet meer weg te denken uit het muzikale leven in Eindhoven en later op veel bredere schaal. ... selectie artiesten als theo olof, wibi soerjadi, ronald brautigam - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           
PvdA
PvdA ( Nederland) De Partij van de Arbeid is een sociaal-democratische partij, die zowel lokaal, provinciaal, landelijk als Europees is georganiseerd. Met andere socialistische delegaties uit de Europese landen vormt zij de socialistische fractie in het Europees Parlement. ... lokaal niveau voorop stonden en waarvan wibaut ( amsterdam), brautigam - (bron: Kunstbus)

                                                                                                                                           
Cesar Bresgen
Cesar Bresgen geb. Florence16-10-1913 - gest. Salzburg 1988 Oostenrijks, organist, componist en muziekpedagoog Bresgen studeerde o.a. bij J. Haas en F. Jöde. Vanaf 1939 was hij docent aan het Mozarteum te Salzburg. ... bresgen componeerde opera's (o.a. de sprookjesopera 'igel als brautigam - (bron: Muziekbus)

                                                                                                                                           
 


Als u vragen heeft kunt u deze stellen op
kunstbus@gmail.com.

Pageviews: 131